Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavne animace jsou dneska na urovni nekde zpred deseti let
  • Lol. Odborník na hw a engine ouško.

Jistě. Už se to nemá kam posouvat. Jen světlo a stín... jinak nic.

Ne lepší textury, tesselace, vlasy, fyzika, destrukce, AI, detailnější a reálnější vegetace, fyzika tekutin, volumetrický oheň/kouř. Jo, odborník ouško. Teď určitě napíše nějakej blábol, že nic z toho neexistuje a nedá se to už zlepšit, nebo nějskou kličku mimoňskou, že je to drahý, nikdy to ve hře nebude a grafika už se nikdy nezlepší... těžko oponovat expertovi na kávové sedliny...
  • Nebo upgradovat na Pro. Oh wait...
  • Pěkná story a věřil bych, že i pravdivá. Hlavně to nezačni projektovat do ostatních a bude to ok.
  • Jen ať PS4 žije co nejdýl, protože to znamená, že nebude třeba zase "zbytečně" upgradovat PC.
  • Někdo tu dostal solidní záchvat. Bobík? Femťáček/Alucard?
  • Pokud chceš obsah, hraj na PC.
  • :) To jsi mne rozesmál ....hotový HW a teď se zaměří na kvalitu a obsah . Takhle to bohužel nefungujovalo nikdy .Rychlokvašky a přenošenci k umírajícím konzolím prostě patří . Skutečných majstrštiků se dočkáme jen poskrovnu . S tím , že začne vycházet stále víc oznámení , že vydání se posouvá a počítá se s uvedením na novou generaci .....
    No ne nadarmo ID byli mistři především na technologická dema a Squaresoft mydlil svoje nekonečná RPG jedno za druhým s minimálními změnami :)
  • Mluvím za sebe :) 4K a VR jsou blbosti , na které mne rozhodně neutáhnou . 4K je zbytečnost i bez dopadu na výkon . VR je nepraktické a hry na něm silně diskutabilní , výhledově technologie pro značně žádoucí zlepšení komfortu ani neexistuje.
    V 4K a VR vidím technologii která se protlačí za každou cenu bez reálného přínosu a slepou vývojovou větev - minimálně pro hráče.
    Když to tak vidím, možná že Atari s VCS jde na hráče vlastně od lesa ..nabídne jim přesně to co specifikuje moderní herní titul ...kolekci repetitivních ,graficky velmi aktuálních ,principiálně naprosto zásadních her z Atari 2600 ...
  • Jj presne :D Ten kdo nekdy meril na pc fps a videl ty brutalni rozdily, ten vy v zivote na zoli nehral :D
  • MickeyMutant
    Výrok "PS4 se blíží konci svého životního cyklu" neznamená v kontextu dalších uvedených informací v podstatě vůbec nic. Konci životního cyklu se logicky pomalu ale jistě blíží už od listopadu 2013, kdy se začala prodávat, a pokud se dá věřit roku 2021 pro PS5, tak je dnes PS4 někde za polovinou své komerční dráhy (4,5 roku do dneška a 3 roky do konce). Důležitý je pouze ten naznačený rok 2021, který je o jedno číslo vyšší, než se většinou spekulovalo.

A PS4 Pro není stará dva a půl roku, jak stojí v článku, ale o jen rok a půl.
  • No super. Takže místo her, kde už se vývojáři konečně zaměřují na obsah, protože HW mají už zmáknutý, tak nás budou zase dva až tři roky čekat šestihodinové tuctové rychlokvašky, co se budou předhánět v grafice. Ach jo. Já bych teda raději další hru ala God of War v podobné grafice, než dalšího Knacka a Ryse v next gen grafice. Ale co se dá dělat no. A jen ze zvědavosti - kam se posunula grafika PC only her (ty nebržděné konzolemi ani výkonem) za posledních 5-7 let? Já jen, jestli ty technologie (budgety,...) šly opravdu tolik dopředu, aby to za ten upgrade vůbec stálo.
  • Sony živí masa lidí ochotná kupovat produkt .
    Až dojde maso , začnou chudé roky. Právě proto tu s námi ješte je PS3 a donedávna byl i obchod pro PSP (10 letá historie) . Na Pozici PS3 se třese PS4 a co dál ? ...No musí být důvod na co nalákat odstřižené odpadlíky ....jasně dej jim totéž co mají na PS4 ,zaklínej se bláboly o růstu VR a přemýšlej jak vydělat víc ...
    Ony už nejen ty dnešní konzole jsou jistotou násobných příjmů pro nejednoho PC vývojáře a snadná portace tím na co slyší , takže x86 smysl mělo. Ale jak si udržet masu platících když je nezačnu nesmyslně ždímat ?...
  • ucho
    žádné velké posuny už nečekej.přestože jde vývoj dopředu, vizuální stránka už tak patrná není. jinými slovy hodně náročné výpočty přidají věci, bez kterých se člověk kolikrát obejde. nějaké rezervy jsou ještě určitě ve stínech a prací se světlem. tam to současné konzole dost šidí. nárůst výkonu ale bude použit hlavně pro 4k a VR. a jestli se jim daří VR prodávat uspokojivě, budou to tím směrem tlačit víc.
  • Odulin
    Jo je to dobrý a taky se těším a bla bla bla, ale chtělo by to pořádnou hardwarovou show a klidně si jí pořádně naúčtovat, ať se to proboha trochu hne. Tohle víceméně stagnování už mě vzhledem k mému pomalu narůstajícímu věku začíná znervózňovat... rád bych byl ještě párkrát šokován a zažil nějaký velký posun. Ale jako realista samozřejmě nic nečekám...jen další krůček.
  • To je důvod proč už ani PC herní trh není zajímavý . Prostě stagnace a posun směrem k repetitivnosti a mikrotransakcím . Nejhůř dopadají dnešní mobilní hry ..90%reklamního balastu který blokujete jen po zaplacení výkupného přímo pro vaši instalaci , samé hlouposti a tower defense . I Rpg ve stylu Ishara či Dungeon mastera nahradily levné pokusy v Unity enginu s default asety a pohledem na pixely shora . To co je na mobilech je prostě totální žumpa , která má být budoucností hraní ... No prosakuje to pořádně i dnes viz Fortnite ,H1Z1 a veškeré PlayerUnknown pohrobci
  • Tak předplatitelem jsem v první řadê proto , že bez něj to dnes již nejde a potenciál dnešního konzolového hraní by byl hned poloviční a v té druhé kvůli tomu , že od Sony také na oplátku něco dostanu.
    Myslet si , že PS+ mám kvůli cloud save a achievementům by byla chyba . Sociální balast mne na konzolích nedojímá a nebudu platit žádnou službu z které nebude pro mne přínos ...tj model HW + Služba = teprve funkční konzole by u mne rychle skončil kdykoli by s tím Sony přišla .
  • Áno, je to už 5 rokov, ale ja mám pocit, že jedna generácia tu už je od roku 2005. Aký bol skok medzi PS3, Xbox 360 a PS4, Xbox One? Veď sa len zvýšilo rozlíšenie, textúry a pridali nejaké efekty, inak sa ide po starom. Tie isté hry dokola, pokračovania pokračovaní! Medzi PS2 a PS3 bol neskutočný rozdiel, či už graficky alebo aj službami, kedy sa online stalo bežnou súčasťou konzol. Je to slabota.
  • sony nezivi prodej konzole

ale prodej her, kde skubou vyvojare i hrace, diky vlastnimu uzavrenymu systemu
  • Asi tak ,dřív nebo později Ghz závody každého unaví . Spolu s minimem volného času bude šahat na skutečný poměr výkon/cena a mějaké mazlení se s HW měsíce přenechá dětem ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit