Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No super. Takže místo her, kde už se vývojáři konečně zaměřují na obsah, protože HW mají už zmáknutý, tak nás budou zase dva až tři roky čekat šestihodinové tuctové rychlokvašky, co se budou předhánět v grafice. Ach jo. Já bych teda raději další hru ala God of War v podobné grafice, než dalšího Knacka a Ryse v next gen grafice. Ale co se dá dělat no. A jen ze zvědavosti - kam se posunula grafika PC only her (ty nebržděné konzolemi ani výkonem) za posledních 5-7 let? Já jen, jestli ty technologie (budgety,...) šly opravdu tolik dopředu, aby to za ten upgrade vůbec stálo.
    • A jak jsi přišel na tenhle nesmysl? PS4 a PS4 pro tu s námi bude do roku 2021 tak nevidím jediný důvod, proč by se měly dělat rychlokvašky.... Naopak.
    • Pokud chceš obsah, hraj na PC.
      • PCčkář jsem byl 15 let, než mi došla trpělivost :-D Zatím se zpět k PC nehrnu. (ono je obecně zajímavé, že snad každý konzolista je předchozí PCčkář. Ale snad žádný PCčkář není předchozí konzolista... čím to, že lidé přecházejí jen jedním směrem? :-D)
        • já jsem byl konzolista+PC od konce 80. let a teď už jen PCčkář, moje teorie je, že lidi podle mě přecházejí, protože mají víc peněz když jsou starší, tak už nemusí hrát na lowendu a mohou si dovolit top kvalitu i pohodlí u pc, dalši věc je preference žánrů, kdy starší hráči dají přednost třeba strategiím, simulátorům nebo klasickým rpg, kterých je na konzolích minimum
          • Tím si projde každý. Jenže jednoho dne zjistí, že sypat hromadu peněz každou chvíli do high end PC prostě lepší hry nepřináší a zjistíš, že za desetinu si zahraje vlastně úplně stejně. V některých ohledech i lépe. Na PC only hry nepotřebuješ high end PC. Na multiplatform ti stačí konzole. A konzolovky si bez PC nezahraješ. Jednoho dne člověk zjistíš, že když místo dalšího upgradu za dvacku dá sedmičku do konzole a půovndí herní PC si nechá, že si zahraje vlastně víc a líp :-D
          • ZvacA
            Není nad nanápadný poukazek na svou herní i životní vyzrálost, inteligenci a subjektivní kategorizaci. Aby se to nakonec korunovalo czenglishem a citátem to je pravda, se stim smiř...

Ty máš do kategorie "starších hráčů" daleko, příteli, ať už od těch 80. let hraješ na čemkoliv a cokoliv.
            • Hele, ZvacA zvrací ty svoje nesmysly, kterým nikdo nerozumí...
            • krom toho, nejsem ani tvůj přítel, jsem hetero *7*
            • a nanápadný? *3*
            • to je známý český meme, doplň si vzdělání *3*

a poukazek má být jako co? *5*
          • Tohle je dobrej trolling :D, mužů si dovolit postavit nové PC co tři měsíce, ale proč bych to dělal? Ty žánry, co jsi vypsal, si zahrajes i na průměrném laptopu, napsal jsi opak toho, co se ve skutečnosti deje
            • to není trolling, to je pravda, se stim smiř

Jinak good for you a hodně štěstí u stavby nového PC, hezky si ho užij a vítej do klubu!

Přátelé, myslím že bychom měli ocenit odvahu i prozření tohoto muže a hezky mu zaskandovat

"Jeden z nás! Jeden z nás! Jeden z nás!.."
    • :) To jsi mne rozesmál ....hotový HW a teď se zaměří na kvalitu a obsah . Takhle to bohužel nefungujovalo nikdy .Rychlokvašky a přenošenci k umírajícím konzolím prostě patří . Skutečných majstrštiků se dočkáme jen poskrovnu . S tím , že začne vycházet stále víc oznámení , že vydání se posouvá a počítá se s uvedením na novou generaci .....
      No ne nadarmo ID byli mistři především na technologická dema a Squaresoft mydlil svoje nekonečná RPG jedno za druhým s minimálními změnami :)
      • Vždycky to fungovalo tak, že launchové hry na nové konzoli prostě stojí za prd. To máš tak nějak z principu když se na nový HW dělá hra co má šibeniční termín vydání (musí to být na trhu s konzolí). Porovnej hry za poslední rok na PS3 s hrami co vyšli první rok na PS4 apod. Ten přechod je pro hráče vždy bolestivý.
  • Áno, je to už 5 rokov, ale ja mám pocit, že jedna generácia tu už je od roku 2005. Aký bol skok medzi PS3, Xbox 360 a PS4, Xbox One? Veď sa len zvýšilo rozlíšenie, textúry a pridali nejaké efekty, inak sa ide po starom. Tie isté hry dokola, pokračovania pokračovaní! Medzi PS2 a PS3 bol neskutočný rozdiel, či už graficky alebo aj službami, kedy sa online stalo bežnou súčasťou konzol. Je to slabota.
    • To je důvod proč už ani PC herní trh není zajímavý . Prostě stagnace a posun směrem k repetitivnosti a mikrotransakcím . Nejhůř dopadají dnešní mobilní hry ..90%reklamního balastu který blokujete jen po zaplacení výkupného přímo pro vaši instalaci , samé hlouposti a tower defense . I Rpg ve stylu Ishara či Dungeon mastera nahradily levné pokusy v Unity enginu s default asety a pohledem na pixely shora . To co je na mobilech je prostě totální žumpa , která má být budoucností hraní ... No prosakuje to pořádně i dnes viz Fortnite ,H1Z1 a veškeré PlayerUnknown pohrobci
  • netvrdilo sony že se budou ps4 věnovat a diky tomu nebude pár let nová konzole?
    • ucho
      PS4 je teď na vrcholu, takže se neboj, že by se mu přestali věnovat.
      jinak PS4 je tu s námi už 5. rok. to ti přijde málo? životní cyklus konzolí byl předtím kolem 6 let. PS4 to dotáhne klidně na 7-8, což je řekl bych akorát.
      • PS4, konzole která dokáže být na vrcholu a zároveň daleko za zenitem! *1*
        • ucho
          mrkni na čísla z prodejů a počet spokojených hráčů ;)
    • vzdyt se ji muzou venovat i nadale

hry akorat dostanou ruzny stemply

jestli staci ps4, ps4pro nebo ps5

pripadne osekaj ve verzi pro ps4 detaily az na kost, stejne, kdo ps4 ma, ten je zvyklej na low fps mazanici uz od zacatku
  • 2021 zní logicky. V tý době už bude reálný za typický konzolový rozpočet postavit 10+ teraflopů s minimálně 16GB RAM. Říkám to proto, že sem nedávno četl spekulace o roce 2019 a 32GB GDDR6 s výkonem 14TF. Musím přiznat, hodně sem se při tom nasmál...
    • Byly doby , kdy Sony předvedla , že po HW stránce dokáže vyvolat šok ... u PSX se jí to povedlo jednoznačně , PS2 byla slabá ,PS3 zase superchip u kterého museli zakázat podporu linuxu, PS4 je PC architektura , která ale stále na to málo výkonu co by měla v PC světě na svojí parketě válí až neskutečně.Nikdo neví co bude PS5 , povídačky sází na APU AMD ,no jedno je jisté N.Atomový celeron v ní nečeká nikdo ....
      • Jo, ty doby ale skončily s přechodem na x86. Sony sice z konzole nemá nic, nicméně představa, že půjdou do mínusu a daj ti 2000$+ hardware za 5 stovek, je z pohádky.
      • nic převratného ryzen+ nějaká evoluce Vegy, Ryzen je top, GPU snad pořeší a bude.
    • No vidíš, jak jsi chytrej a zábavnej.
  • Někdo tu dostal solidní záchvat. Bobík? Femťáček/Alucard?
    • Toho Femta ty musíš vídět na dně záchodu, když vysereš bobek. Tohle už nějaká porucha, ne?
  • Jen aby to s tím zpomalováním po roce 2021 nemyslel tak , že s cenou za PS5 přestřelí a jsou si toho vědomi už dnes .
    SONY je jedna z firem , která je schopna odstřelit svoje portfolio jedním tahem na nostalgiky nehledíc .NO uvidíme kolik toho ztratí po odstřižení starých konzolí z podpory v roce 2019. Něco mi říká , že jen na PS4 se jim těžko bude držet růst divize , a že v podstatě nic ziskovějšího nemají ...
    • a proc by ho odstrihavali, kdyz ted frci na x86?

leda by chteli ty naivky zase zdimat

jinak to bude jen ps4++, novejsi hw se stejnym operacnim systemem
      • Jack1947
        PS4,8 možná 4,9 D:
      • Jenže jak ukázala PS Pro, pro majoritu nemá částečný upgrade žádný smysl.
        Konzolisté 4K nepotřebují , zato obsah je pro ně esenciálním tématem . To že jedou na x86 jaksi nemá s manýry Microsoftu a jim navyklým PC hráčům nic společného. Na PS5 nebude jen to stejné s jinými obrázky a novým menu. Očekává se změna a dost dobře by to ilustroval osud PSVity .... Dát to nejlepší nic neznamená , když budete zároveň kupujícím házet klacky pod nohy ;)
        • a co by tam menili?

proc by zas vsechno programovali od nuly, kdyz to stoji miliony dolaru?

zase by pridavaly funkce typu prehravani mp3 az mesice po launchi?
          • sony nezivi prodej konzole

ale prodej her, kde skubou vyvojare i hrace, diky vlastnimu uzavrenymu systemu
            • Sony živí masa lidí ochotná kupovat produkt .
              Až dojde maso , začnou chudé roky. Právě proto tu s námi ješte je PS3 a donedávna byl i obchod pro PSP (10 letá historie) . Na Pozici PS3 se třese PS4 a co dál ? ...No musí být důvod na co nalákat odstřižené odpadlíky ....jasně dej jim totéž co mají na PS4 ,zaklínej se bláboly o růstu VR a přemýšlej jak vydělat víc ...
              Ony už nejen ty dnešní konzole jsou jistotou násobných příjmů pro nejednoho PC vývojáře a snadná portace tím na co slyší , takže x86 smysl mělo. Ale jak si udržet masu platících když je nezačnu nesmyslně ždímat ?...
  • jsem první ve frontě, nedávno jsem prodal PC, nechal si PS4 a bylo to nejlepší rozhodnutí, na PS4 jsem si hry dokonce začal hrát a užívat si, na PC jsem pořád měřil FPS, pořád nastavoval grafiku, stahoval SweetFX, takže hraní bylo to vedlejší.
    • Jack1947
      Dost slabej trotling, try harder next time, bruh *3*
    • Pěkná story a věřil bych, že i pravdivá. Hlavně to nezačni projektovat do ostatních a bude to ok.
    • Asi tak ,dřív nebo později Ghz závody každého unaví . Spolu s minimem volného času bude šahat na skutečný poměr výkon/cena a mějaké mazlení se s HW měsíce přenechá dětem ;)
    • tyhle trolli pohadky tu pise dokola porad jen jeden multinick, zkus to aspon nejak obmenit
      • Jj presne :D Ten kdo nekdy meril na pc fps a videl ty brutalni rozdily, ten vy v zivote na zoli nehral :D
      • ty hraješ na konzoli??
  • Můžete mi napsat loňský a letošní seznam pecek, kvůli kterým bych si měl znovu pořídit PC. Děkuji.
    • pro tebe bych doporučil například

https://www.odkarla.cz/hra-pro-pc-barbie-princezna-svadlenka?gclid=EAIaIQobChMIgZGh-4uc2wIVDRHTCh003Q5jEAQYAiABEgKoOfD_BwE
      • jeste neco, co bys z vlastni zkusenosti mohl doporučit, ta Princezna nevypadá věru zle...
  • Tyran alias pacient femto/alucard dorazil. Náklik začíná...
    • prosim tě lole, alespoň měj koule to napsat pod nickem, pod kterým jsi to psal vcera, nejen ze jsi uplne mimo, navic shazujes jeste sebe, radsi mi napiš ty pecky, at muzu koupit PC. Děkuji.
  • Dle mého se kompletně změní životní cykly konzolí. Sony odstřihne klasické PS4, zůstane jen PS4 Pro a nové PS. Stejně tak na tom bude i Xbox. Pak s vydáním nového "mezičlánku" odstřihnout tu nejstarší generaci, a takhle to půjde už jen dál a dál. Nenaštvou tím nové majitele Pro-čka a X-ka, zatímco uspokojí ty, co chtějí přejít na novější hardware z původní generace, ale z nějakého důvodu nechtěli kupovat mezičlánky....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit