Přejít na výpis diskuzí
PS4 se bude v JPN/USA prodávat už letos za cenu přes 400 dolarů
7.2.2013 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
tak jestli spekulace nekecá, tak sem to trefil že 399 doláčů, u nás bych to viděl na 9999,- za základní verzi, za verzi s větším HDD tak 11499,-
-
15 už je hodně, navíc vhledem k tomu, kolik dnes stojí PS3/360, ale nedivil bych se ( u nás v ČR).
-
Pokud ja vim tak je to dotovany a prodelavaj...
Tohle je nazor naprosto neznalyho cloveka... -
A ty myslis ze sony to prodava s minimalnim ziskem? Ono vicemene vsechno je predrazeny na troj-ctyrnasobek. *3*
-
Taky jsem si říkal, že kdyby se to vzalo čistě jenom přepočítáním kursu, tak to není špatná cena. Očekávám ale částku úplně jinou. Přece jen DPH a dlouhatánská záruka dokážou zázraky.
-
Soudě podle článku z games.cz byla doporučená cena od Sony v době vydání stanovena na Kč 16.810,- (http://games.tiscali.cz/byznys/uvedeni-playstation-3-na-evropsky-trh-29893). Kolik skutečně stála v obchodech netuším.
PS4 tipuju tak na 14.999 korunek. Ty roky záruky holt nejsou zadarmo. -
To je nějaký levný ne? Zvažuji koupi...
-
kolem deseti tisíc myslim
-
Se zpětnou kompatibilitou bych to bohužel neviděl moc světle, přeci jen je to jiná architektura... nicméně se těším a jestli to budu kupovat, tak nejspíš ne v Evropě :P
-
Jestli to bude takovej krám jako trojka, tak ať si to strčej do špic!
-
to je slusna cena, kdyby to na sobe melo jabko, tak by stejna krabice stala trojnasobek
-
To mi prijde jako docela fer cena. Kolik u nas vlastne stala PS3-ka v dobe vydani?
-
A to se vyplatí! *3*
-
Takže u nás 12 000 kč
-
A já zae přináším spekulaci, že v ČR konzole vyjde taky letos a bude se prodávat okolo 10tis za základní verzi. Verze s větším diskem bude o cca 2, možná 3tis dražší.
:)