Přejít na výpis diskuzí
PS4 se bude v JPN/USA prodávat už letos za cenu přes 400 dolarů
7.2.2013 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Ps4 udajně utáhne 4K rozlišení (při 30fps) a 1080 je tedy na 60fps samozřejmost u všech her, takže o budoucnost bych se nebál, ale jak říkám, zatím to jsou vše jen spekulace....
-
Čím nižší počáteční cena, tím slabší hardware a kratší "morální" životnost konzole... Doufám že 1080@60p bude standard, protože jinak by to nebyl řádný next-gen.
-
Už len to, že konzolové hry nemusia využívať directx či opengl znamená, že aj keby mala nová ps len preznačenú hd7870m, aj tak veselo pozametá dvor s dnešnou hd7950, ktorá sama o sebe stojí asi 75% predpokladanej ceny konzoly.
Aké máš pc to netuším, ale pochybujem o tom, že stálo 400€. -
Jestli zase zazdí evropský trh, tak jim přeju, aby jim to co nejdříve někdo prolomil, u ps3 to trvalo sice hodně dlouho, ale Sony se svým přístupem to přeji brzo a to jako majitel ps3 říkám od srdce.
-
No pakliže by se potvrdilo to, co "proniklo" na net za specifikace, tak PS4 ani nedožene mé současné pc a to je půl roku staré.
-
To ťažko, ale nepochybujem o tom, že majitelia slabých pc sa budú utešovať práve tým, že niekedy o 4 roky si kúpia pc, ktoré bude výkonnejšie ako tá konzola (samozrejme stále drahšie). *15*
-
2eeeee - dobrej vtip, vazne *1*
-
Já počkám až to řekne oficiálně Sony, až ukáže všechny verze a až bude koncová cena pro ČR. Vše ostatní je zcela irelevantní a akorát člověka nasere to, že to bude mít nejenom dražší, ale i později. Tudíž já bych počkal:)
-
@eeeee: Tys ještě neviděl PC s 8GB RAM? uff..
-
takze az na to vyjdou nejaky poradny hry bude to oproti PC LOW end jeste rychleji nez predchoozi generace
-
Olololol: Budiž to beru jako padný argument.
eeeee@tiscali.cz: Pokud čtu správně "8GB DDR5 RAM (speed unknown), VRAM {listed below in GPU}" . Nejsem si zcela jist rozdílů mezi DDR3 a 5, ale já mám víc, bratr má víc, a několik mích spolužáku na IT též. A pochybuju, že jsme jediní vzhledem k tomu, že je to docela levná záležitost. -
Iba z developer kitov, nič oficiálne, ale s veľkou pravdepodobnosťou to bude amd osemjadro, 8gb ram (niektoré správy hovoria o 4gb), amd gcn grafika s 2gb vram, 160gb hdd, bluray a nový ovládač s dotykovým displejom. Vraj bude mať o 50% viac výpočtovej sily ako nový xbox.
-
nová konzole využije systém cloudového hraní od firmy Gaikai...takže by tam nemusel bejt *9*
-
levne? ani bych nerek kolik stala v dobe uvedeni PS3 a kolik stal v te dobe notebook a kolik stoji notebooky dnes? Snda si nikdo nemyslel ze by se prodavala dnes konzole za dvacitku *1*
-
je to levny ..ale to je tak schvalne..oni pak na tobe vydelaji pres hry a free to play :)))
-
Přihodím k tomu ještě jednu PS4 hru dle vlastního výběru. To už se vyplatí, fakt *1*
-
ono se už ví co v tom bude ?
-
Ty jsi docela vtipalek kamarade :D Hrajes si tu na znalce a placas naprosty nesmysly
-
Pokud bude PS4 podporovat HDD 2,5 do noťasů, jako u PS3, tak si klidně koupím tu nejobyčejnější verzi.
Sakra jak já jsem napjatý. -
vygoogli si "direct to metal programming"