Přejít na výpis diskuzí
PS4 se bude v JPN/USA prodávat už letos za cenu přes 400 dolarů
7.2.2013 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Když ono to bez chipu už není taková sranda :(
-
No jo ale stejně to nedají pc a konzole dohromady, protože konzoláři by fňukali:-D
-
Online výhody oproti konkurenci přitáhnou zákazníka, zákazník koupí hry a tím sony sype...takže spíš než že by dotovali tak si zkracují zisky z her, což je dost blbé když ani na té konzoli nevydělali a její vývoj byl drahý, ale pořád je to asi obchodní model, který se z dlouhodobého hlediska vyplácí, jinak by to nebylo...
-
Taky hraju Planet Side 2 a je to fakt pecka... Jo a je to Sony Online Entertainment, takže to očekávam na PS 4:)
-
No jako teď hraji Planet Side, máme 9 skupin po 12ti lidech a útočíme na jednu Base, na druhé straně bude to samé +- a ještě se do toho "sere" třetí frakce s nějakými 50 tanky:-D O tom si konzolisti můžou nechat zdát.
-
Jako třeba 256 na 256? :D to by byl slušnej rachot:).. Třeba takovej M.A.G. 2
Jinak co sem někde četl, tak PS 4 má byt 10 krát lepší, než PS 3..Mokrý sen:) -
A co chceš za archgument? Že Sony šíleně dotuje svou konzoli a proto si může dovolit dát své služby zákazníkům a tudíž je to pro Tebe výhoda? Ano máš pravdu. Ale podívej se na to z druhé strany. Sony v posledních letech docela slušně propadlo. Myslím tím akcie. A to zase zajímá akcionáře. A první se zbaví toho, co je ztrátové, což jsou služby k PS3 a spol. Ty zpoplatní. Zase si nedělej iluze, že to dělají z dobré vůle a pro blaho zákazníků:)
-
Mě spíše zajímá zdali konečně budou masivní MP.
-
Hlavně mě zajímá další díl God of War...se asi poseru:(.
Tím myslím na PS 4.. Ascension bude težká pecka, to je jasný. -
CoD naopak kvuli 60 fps jede i v mensich rozlisenich ... (treba black ops 2 jen v 880x720)
-
Miserius: nesmysly placas ty, pokud jsou ty predpovedi spravny a je tam to APU tak je to normalni x86/x64 PC ty "znalce".
-
A co je to za argument? Mě jako uživateli(zákazníkovi) je jedno že to Sony dotuje, právě naopak, je to pro mne výhoda....čili Sony asi má důvod proč má on-line model takový jaký ho má.....
-
Hlavně co za hry na tom pojede *3*
-
Me se libi jak kazdy CoD jeden v Full HD i na konzolích :D
-
Kdyby Sony do PS3 nelila šílené peníze, tak všechnu služby, co máš u Sony a jsou dobré, tak jsou vesele placené.
-
Zas tak samozrejme bych to nevidel, z 13 her co mam na PS3, tak ve Full HD jedou asi 4 hry a zbytek v nejakych 1270*720, coz neni ideal.
-
No jo. Nás normální zajímá to, jak to pojede, ne že se to bude hodit k televizi.....
-
Jsem asi jedinej, koho na PS4 nezajímá cena ani hardware, ale design. Uvidíme dvacátýho. Možná. Nebo taky ne.
-
Mé pc a konzoli nemůžeš naprosto srovnávat, protože já to mám zároveň i jako pracovní stroj, což konzole není. Konzole je jedno účelová hračka. Nic víc, nic míň. A konzole u nás rozhodně nebude stát 400 dollarů. Počítej 14 000 a výšše.
-
já jako majtel PS3 a Xboxu říkám že MS jsou mnohem větší Zmr*i a tahači peněz jak Sony....