Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neviem na čom fičíš, ale vidím, že to má riadne grády
  • eeeee
    Neni, ukaz mi pc, ktere bude mit ram jako ps4.
  • Já si dokonce pamatuju, že PS3 v době vydaní u nás stála 19000, myslím že PS4 se vejde do 16000. Každopádně nedávno jsem si koupil PS3 jako doplněk mého vykonného PC a mám na tom PSku už 13 her koupených a všechny jsou "console only", takže s tím si ještě nějaký čas vystačím a možná až za pár let půjdu do levné PS4 :).
  • eeeee
    Dukazy?
  • perfektni, doufam ze uz mas tri zamluveny *14* tak jak ten tvuj alienware low end za cenu hi endu.
  • Miserius: nedelej si trapas, je to normalni APU od AMD, x86 architektura.
    Honza: ja nemluvim o tom co je vykonnejsi nebo lepsi nebo o optimalizaci. Mluvim o tom, ze kdyz vznikl PS3 a Xbox360 tak v nich byl drahej hw. To APU od Amd co prezentovali ted je lowend cili levnej hw.
  • :D

(furt moc)
  • Jenže ty tu porovnáváš jabka s hruškama. Nemůžeš dávat dohromady konzoly s PC. Na první pohled jasně vidim, že PC je mnohem výkonější, ALE (velké ale) konzole má stále stejnej HW, kterej se nemění. To že je to dneska není hiend, neznamená, že to není pokrok. Hry na konzole jsou tudíž 100% optimalizovaný na 1 HW sestavu a proto tam poběží dobře, kdežto v PC portu je často "optimalizace" sprostý slovo a prostě se to seká. Tyhle konzole znamenají, že se zase herní scéna pohne dál. Nemam rád konzole, nikdy sem žádnou neměl a pokud někdo nepředloží důkazy proč bych si měl nějakou koupit, tak to neudělám. Ale vítám to, že je tu nová generace konzolí, protože se zase hneme z místa. Pravda za pár let budeme zase stagnovat, ale co se dá dělat. *3*
  • 400usd čiže 400eur za základný model
    dobrá cena
  • Dalsi profik, tohle nema nic spolecnyho s PC architekturou
  • tak 19900 spis :-d
  • No nech sa paci, ked nevymyslaju so specialne na mieru sitym HW tak je to zrazu lacne :) A teoreticky z toho mozu tazit aj samotne PC porty.
  • Robotron3
    Cena konzole možná pěkná, ale taky by mě zajímalo co ceny her. Jestli budou pokračovat s takovými srandovními cenami jako 1700Kč za hru na PSN?
  • V ceskych si priprav tak 13000. *3*
  • Jo. Kdyz to byl hiend hw tak jo. Ale tohle bude lowend HW. Staci si sestavit na nakym eshopu PC s tim apu od amd. Neni problem se do 400 dolaru vejit. A to jsou maloobchodni ceny, sony to bude brat od vyrobce se znacnou slevou.
  • MrSanta
    Tak dobrá, za 13.999,-. Ale níž už nejdu *15*
  • michelangelo
    Ja si jen pamatuju, ze to bylo az moc na to, abych v ty dobe nad koupi vubec uvazoval. Nakonec se k nam domu dostala PS3-ka asi pred jednim - dvema lety v poliposukcni verzi. A to kvuli cca peti hram, co rozhodne stoji za zahrani. Jinak PS4, kdyby byla doprovazena releasem Last Guardiana a stala by 400$, to uz bych se na ni minimalne s bratrem slozil.
  • cize:
    prepocet na usd moze byt znizeny, pretoze pojde o cenu bez dane. ktora sice nie je velka, ale akurat to dorovna ten rozdiel. zaroven 40000 jpy vsak bude automaticky 400€. cize ocakavam klasiku 400usd (bez dane)=400uer (s danou).

nech je ako chce, za tolko prachov by mi to muselo vediet aj povysavat :)
  • Mart9
    v článku na idnesu z roku 2007 je cena PS3 17600,- *8*
  • Jestli to nebude nějaká ta verze bez hardisku,povídaj se různý věci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit