Přejít na výpis diskuzí
PS4 se bude v JPN/USA prodávat už letos za cenu přes 400 dolarů
7.2.2013 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Hehe PS 4 bude nášlap , a zkus si koupit nadupaný PC za 10 000 ,-) navíc vím že budou vznikat nové enginya hry budou vypadat lépe postupem času na pS4 ... a další plus konzole je to že do ní nemusím investovat za celou dobu provozu ani korunu , kdežto u PC je to skoro každé 2 roky nutnust .. Takže konzole powa ... a Je otázka času , než díky konzolím vznikne daleko silnější zážitek , než se hrbit u stolu na PC ^^
-
no si pametam ked mala vynsť PS2 stala prvy den predaja 26 000 sk potom sa dlho držala 24 000 sk
-
me to docela sere když si koupím ps4 tak za chvíli bude ps 5 me asja bude stacit ps 3 bude to stejný
-
Jestli to bude takovej krám jako trojka, tak ať si to strčej do špic!
-
Se zpětnou kompatibilitou bych to bohužel neviděl moc světle, přeci jen je to jiná architektura... nicméně se těším a jestli to budu kupovat, tak nejspíš ne v Evropě :P
-
kdosi mysli ze konzole jsou vykonejsi nez pc tak jeto blb protoze hry se delaji ciste na pc tak jeto blb
-
kdosi mysli ps4 je vykonejsi nez pc tak jeto blb protoze hry se delaji ciste na pc pc bude vzdycky vykonejsi nez konzole toje realita!
-
-
a to že ps2 byla 100x silnější než pc v té době jsi neslyšel
-
-
můžu tě ujistit, že v roce 2000 nebyl procesor o 299 MHz a 32 MB Ram nic výjimečného... příště si radši ověř fakta než napíšeš takovouhle blbost...
-
-
-
ten kdo si myslí že v roce 2000 když už byl ps2 byly pc výkonější tak je de_il protože ps2 v roce 2000 byl mnohem výkonější než kdejakej dobrej pc tý doby *16*
-
tak jestli spekulace nekecá, tak sem to trefil že 399 doláčů, u nás bych to viděl na 9999,- za základní verzi, za verzi s větším HDD tak 11499,-
-
-
Pokud bude PS4 podporovat HDD 2,5 do noťasů, jako u PS3, tak si klidně koupím tu nejobyčejnější verzi.
Sakra jak já jsem napjatý.
-
-
cize:
prepocet na usd moze byt znizeny, pretoze pojde o cenu bez dane. ktora sice nie je velka, ale akurat to dorovna ten rozdiel. zaroven 40000 jpy vsak bude automaticky 400€. cize ocakavam klasiku 400usd (bez dane)=400uer (s danou).
nech je ako chce, za tolko prachov by mi to muselo vediet aj povysavat :)