Přejít na výpis diskuzí
PS4 se bude v JPN/USA prodávat už letos za cenu přes 400 dolarů
7.2.2013 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Jestli zase zazdí evropský trh, tak jim přeju, aby jim to co nejdříve někdo prolomil, u ps3 to trvalo sice hodně dlouho, ale Sony se svým přístupem to přeji brzo a to jako majitel ps3 říkám od srdce.
-
-
já jako majtel PS3 a Xboxu říkám že MS jsou mnohem větší Zmr*i a tahači peněz jak Sony....
-
-
Amen *1*
-
...na to vám sere pes *1* Za tu "exkluzivitu" konzolovek a konzolí obecně uvalíte ke kenci všeho takové prachy, že byste si s nimi koupili slušně zajeté BMW *7* *1*
-
Kdyby Sony do PS3 nelila šílené peníze, tak všechnu služby, co máš u Sony a jsou dobré, tak jsou vesele placené.
-
-
A co je to za argument? Mě jako uživateli(zákazníkovi) je jedno že to Sony dotuje, právě naopak, je to pro mne výhoda....čili Sony asi má důvod proč má on-line model takový jaký ho má.....
-
-
A co chceš za archgument? Že Sony šíleně dotuje svou konzoli a proto si může dovolit dát své služby zákazníkům a tudíž je to pro Tebe výhoda? Ano máš pravdu. Ale podívej se na to z druhé strany. Sony v posledních letech docela slušně propadlo. Myslím tím akcie. A to zase zajímá akcionáře. A první se zbaví toho, co je ztrátové, což jsou služby k PS3 a spol. Ty zpoplatní. Zase si nedělej iluze, že to dělají z dobré vůle a pro blaho zákazníků:)
-
-
Online výhody oproti konkurenci přitáhnou zákazníka, zákazník koupí hry a tím sony sype...takže spíš než že by dotovali tak si zkracují zisky z her, což je dost blbé když ani na té konzoli nevydělali a její vývoj byl drahý, ale pořád je to asi obchodní model, který se z dlouhodobého hlediska vyplácí, jinak by to nebylo...
-
-
-
-
-
-
Když ono to bez chipu už není taková sranda :(
-
Luxusní. Jednoznačně kupuji, PS4 vypadá čím dál líp. Jen doufám ž první várka nebude nějaká poruchová *1*
-
Jsem asi jedinej, koho na PS4 nezajímá cena ani hardware, ale design. Uvidíme dvacátýho. Možná. Nebo taky ne.
-
-
No jo. Nás normální zajímá to, jak to pojede, ne že se to bude hodit k televizi.....
-
-
Cena mě nezajímá, protože si PS4 nehodlám koupit v den vydání. Hardware mě nezajímá, protože už automaticky vim, že to bude našlapaný. Navíc nejsem ten typ "Panebože, ono to má jen tohle a tohle, poseru si držku a podobný hovna..."
-
Hlavně co za hry na tom pojede *3*
-
-
Mě spíše zajímá zdali konečně budou masivní MP.
-
-
Samozřejmě, majitel xboxu veskoslav si nemohl nechat ujít příležitost a začít trollovat ostatní přispěvatele. Teď tu bude nadávat na konzole, ale u HALO 4 dostával orgasmus. Jinak já Planetside pomlouvat nezačnu, protože ho taky hraji, ale to že mám doma kompl za 35 000,- neznamená že sem tam rád nesednu k PS 3 a nezahraji si nějakou tu exklusivitku. Jinak je škoda že Planetside 2 je pokud jde o vzhled vojáků celkem klišé, to je to jediné co bych tomu vytkl. Zase hra kde všichni nosí nějaké přiteplené scifi oblečky (Frakce TR je vyjímkou a proto za ně taky hraji), které vypadají jak z plastu. Ba ne v tomdle se nic nevyrovná serii Killzone a proto jsem rád že mám PS3
-
Jako třeba 256 na 256? :D to by byl slušnej rachot:).. Třeba takovej M.A.G. 2
Jinak co sem někde četl, tak PS 4 má byt 10 krát lepší, než PS 3..Mokrý sen:) -
-
Miseratus: Do diskuzí nepřispívám, rád je pročítám atd. Tebe "sleduji" poněkud delší dobu a s klidem v duši můžu říct, že jsi zamindrákovaný idiot.....A ještě člověk, co strašně rád škatulkuje:) Ale chápu, maminka s tatínkem ti dávají na všechno peníze, tak jsi v pohodě, ale až vyrosteš pochopíš, jaký jsi byl debil:) Přeji hezkou noc.
-
Až na to hlupáčku, že já jsem si koupil Premium účet jako poděkování za kvalitní hru. Většina lidí, co to tam hraje má taktéž některé premium věci. Ale chápu závidíš co? Že my si můžeme vybrat a hrát a Vy maximálně utřete. Navíc by se to nedalo ani hrát na PS3 v takové kvalitě a v takovém možství, protože by na jednu pevnost připadali 4 hráči:) Epické botvy ala Plasystation.....Navíc kvalitních F2P her je tak málo, že se dají spočítat na prstech. Ale chápu, tvé PS já se opět projevilo. Nepovažuješ automaticky pc=F2P haranti, Xboc=socky a ovce a jenom PS3 ta správná volba?:) Snad z toho jednou vyrosteš a zjistíš, že mnohé věci nejsou tak, jak se zdají.
P.S: Kdyby to tvůj malinkatý mozeček nepochopil, narážel jsem na to, že s gamepadem nemáš proti myši šanci. Tudíž konzoloví hráči by byli bez svých pomocných prográmků akorát potrava pro zbraně pcčkářů. A jelikož se vychází vstříc konzolové komunitě, tak by se zcela jistě udělali servy speciálně jenom pro ně. -
No to doufam Veskoslave, pc hraci podobnych her jsou z poloviny haranti co hrajou kazdej F2P "kauf" a akorat delaj hovadiny
-
No jo ale stejně to nedají pc a konzole dohromady, protože konzoláři by fňukali:-D
-
Taky hraju Planet Side 2 a je to fakt pecka... Jo a je to Sony Online Entertainment, takže to očekávam na PS 4:)
-
No jako teď hraji Planet Side, máme 9 skupin po 12ti lidech a útočíme na jednu Base, na druhé straně bude to samé +- a ještě se do toho "sere" třetí frakce s nějakými 50 tanky:-D O tom si konzolisti můžou nechat zdát.
-
-
-
Hlavně mě zajímá další díl God of War...se asi poseru:(.
Tím myslím na PS 4.. Ascension bude težká pecka, to je jasný.
-
-
-
-
400usd čiže 400eur za základný model
dobrá cena -
-
...a že je tam nějaký rozdíl 30-40% při dnešním kurzu k nevýhodě Evropy ti vůbec nevadí, jo...? *1*
-
ono se už ví co v tom bude ?
-
-
Iba z developer kitov, nič oficiálne, ale s veľkou pravdepodobnosťou to bude amd osemjadro, 8gb ram (niektoré správy hovoria o 4gb), amd gcn grafika s 2gb vram, 160gb hdd, bluray a nový ovládač s dotykovým displejom. Vraj bude mať o 50% viac výpočtovej sily ako nový xbox.
-
-
takze az na to vyjdou nejaky poradny hry bude to oproti PC LOW end jeste rychleji nez predchoozi generace
-
-
To ťažko, ale nepochybujem o tom, že majitelia slabých pc sa budú utešovať práve tým, že niekedy o 4 roky si kúpia pc, ktoré bude výkonnejšie ako tá konzola (samozrejme stále drahšie). *15*
-
-
jasně pc je pro děti a k ničemu *16*
-
Mé pc a konzoli nemůžeš naprosto srovnávat, protože já to mám zároveň i jako pracovní stroj, což konzole není. Konzole je jedno účelová hračka. Nic víc, nic míň. A konzole u nás rozhodně nebude stát 400 dollarů. Počítej 14 000 a výšše.
-
Už len to, že konzolové hry nemusia využívať directx či opengl znamená, že aj keby mala nová ps len preznačenú hd7870m, aj tak veselo pozametá dvor s dnešnou hd7950, ktorá sama o sebe stojí asi 75% predpokladanej ceny konzoly.
Aké máš pc to netuším, ale pochybujem o tom, že stálo 400€. -
No pakliže by se potvrdilo to, co "proniklo" na net za specifikace, tak PS4 ani nedožene mé současné pc a to je půl roku staré.
-
-
-
-
-
perfektni, doufam ze uz mas tri zamluveny *14* tak jak ten tvuj alienware low end za cenu hi endu.
-
-
neviem na čom fičíš, ale vidím, že to má riadne grády
-
-