Přejít na výpis diskuzí
Půlhodina hraní Dragon Age: Inquisition přinesla spíše zklamání
25.8.2014 | Jakub Kovář
178 příspěvků
-
Vždyť jo, to jsem řekl v posledni větě ;).
-
Já jsem přečetl hodně knih o Sumeru a archeologii, takže jsem sumerolog a archeolog, přestože jsem to nestudoval? V práci dělám se spoustou zákonů a norem a spoustu jsem jich musel přečíst, znamená to, že jsem právník? Na které univerzitě si vystudoval literaturu pane odborníku? *7* přečetl jsem něco k tisíci knih a fantasy z nich tvoří dost podstatnou část, přesto bych o sobě nikdy nemluvil jako o odborníkovi na fantasy
-
Dalsi zmrvena serie, proc se obtezovat s delanim dobre hry kdyz konzoliste koupi cokoliv hlavne kdyz to ma dost hlasitou reklamu.
-
asi tak, někomu třeba chutnají burgery z mekáče, tak mu za to přece nebudu spílat, dobře pro něj, když si pochutná *3*
-
jde o to ze si koupis hru ktera nebavi je blba ale ty pac si za to dal ty prachy tak to hrajes a obhajujes
-
podle recenze se pozna zda to ma vubec cenu stahovat a zkouset *2*
-
ne nemohl, DA má tzv. víc skillů ale méně povolání, což někdo může tvrdit, že absenci druhého nahradí prvním, ale není to pravda a takticky je DA proti BG jako dáma proti šachům, ale taky mi je jedno, že DA považuješ za lepší hru, já budu dál hrát BG, DA není špatná, ale BG nešahá ani po kotníky od ručně kreslené grafiky a taktických možností, kombinace postav, znovuhratelnosti, mohl bych napsat celou srovnávací esej na několik A4 ale nebudu plýtvat časem na někoho, koho to nezajímá
-
Nejlepsi pribeh? Kde tri postavy maji mindraky a komplexy ze svych fotru? Nebo ten dokonaly pribeh, kde behem peti sekund zacnes pracovat pro teroristy a vrahy? Rozhovory s dusledky? Asi jako na zacatku, ze? Opravdu skvela moznost volby, jak nepracovat pro Cerberus. Takze ne, ME2 je totalni s*cka. Jak po pribehove tak po herni strance.
-
pak nechápu, proč pořád plácáš takové nesmyslné hlouposti
-
good point :)
-
a proč má ty obří kozy
-
hmm ..ale prečo by som si ju kupoval keby som mal na ňu nadávať?nie sú to vyhodené peniaze?radšej si kúpim niečo načo nebudem nadávať..čo si zahrám 2..3 krát a stále ma to bude baviť...:D
-
". Celý herní průmysl se pak diví reakcím hráčů, kteří jsou naštvaní, že ta hra není taková, jaká jim byla slíbená"
Tak jí možná nemají slibovat tak, jak jí nedodají :P -
Ja uz si ho koupil diky sleve na gog.com pro majitele prvnich dvou dilu. Protoze u CDPR vim, do ceho jdu. No a u EA Edmonton to vim vlastne take, proto DA3, navic opet okorenene Originem, opravdu kupovat nehodlam.
-
Ono to ma i svuj vedecky nazev. Ted si presne nevzpomenu. Ale je to proste neco jako Stockholmsky syndrom. Je to videt skoro u kazde spatne hry, kde se najde par individui, co to budou do krve obhajovat. Z posledni doby napriklad X-Rebirth.
-
+ za zmínění VTM: Bloodlines ♥
-
Já si koupim zaklínače, jelikož vím, že DA3 bude naprosto průměrný fail a všechny ty marketingové kecy na tom nic nezmění, tento článek pro mě není směrodatný ale zcela jistě dává tušit, jak Inkvizice dopadne...málo kdo se totiž snaží do dema nacpat tuctovou část hry, bohužel, když je celá hra tuctová tak se holt nedá svítit.
Sám se tu pohoršuješ nad lidmi co věští kvalitu hry z kávové sedliny ale kritika má jako podmět autorem sepsané dojmy z dema, zatímco ty sis doma vytáhnul věšteckou kouli ze skříňky a sám si vyvěštil, téměř přesný počet lidí kteří si z této diskuse hru koupí, opravdu nevím kdo je tu ubožák. -
Nechápu, proč tady fnukate. Doby, kdy fanda RPG musel konzumovat i takto podradne produkty, aby vubec prezil, jsou pryc (aspon pro tento rok). Divinity, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Shadowrun: Director´s Cut, The Age of Decadence a treba i Dead State jsou vsechno tituly, ktere hlasaji navrat k opravdovym RPG, tak nechte Dragon Age konzoltardum a teste se na poradny parby!
-
Konečně jeden s nadhledem. Díky šéfe, ta hate masáž, která tu je, je fakt k podivení. A všiml sis, že když se tu objeví někdo s názorem, že hra bude dobrá, že z dema není nic poznat, tak má nejvíc NELÍBÍ? :D Tady je to prostě řízený hate a kdokoliv kdo je proti je blázen :D
-
Nebudu kritizovat autora článku, protože bych i věřil, že bude mít pravdu. Problém je na straně Bioware, které vybralo takovou část hry, která prostě nepředvedla to, co měla.
Na druhé straně nemůžeme dle 30 minut, a ještě špatně zasazených, hodnotit celou hru. Uvidíme, jak na tom bude opěvovaný Zaklínač, co se side-questů týče. A tohle neříkám kvůli tomu, že bych se na Zaklínače netěšil nebo ho neměl rád (právě naopak), ale je třeba, aby tohle lidé brali na zřetel.
Největší neduh dnešní herní doby je, že se většina her zbytečně "přehypuje" a pak lidé od těch her čekají zázraky. Celý herní průmysl se pak diví reakcím hráčů, kteří jsou naštvaní, že ta hra není taková, jaká jim byla slíbená. Tak to tak ku*va nehypujte a vše bude v pohodě.