Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není co vyvracet.
  • Co to má ten týpek na titulním screenu za plasmovou pušku? )))
  • Status legendy si BG zasloužilo samo o sobě. Doporučuji vyhledat staré recenze.
  • Odborník na fantasy RPG promluvil...
  • Zeptal bych se jestli si hral morrowind, ale myslim ze znam odpoved. Ta je od vsech tehle skyrimistu naprosto stejna.

Prej "rpg" :D:D
  • No já už u DA 1 stále čekal kdy už to konečně přijde a začne to jedno z mála kvalitních RPG poslední doby. Po 4 hodinách jsem to vzdal. Přišlo mi to jako kolotče ale jinak hrozný prázdno.
  • Zase masáž alá Watch dogs a nakonec ta hra bude ještě vypadat hůř jak na videu,protože krabičky na topinky to holt v lepší grafice nerozjedou a důvodnit se to bude nějakým nesmyslem *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • věž dobrá, ale obě věže z BG, Durlag´s Tower i Watcher´s Keep imho lepší *4*
  • já beru BG jako celek, stejně jsem to hrával s modem co spojí oba díly + datadisky dohromady, pak je z toho naprosto ultimátní RPG co už asi nic netrumfne, on i ten příběh dává smysl až když dáš vše dohromady, BG1 je spíš takový prolog
  • Jesper666
    Na jednu stranu Bioware přeji, aby hra dopadla dobře, protože mi poskytli stovky hodin kvalitní zábavy (teď hraji znovu celý ME, i když vím, jak "epický" konec mě čeká). Nerad vidím, když dobrá herní značka balancuje na pokraji klinické smrti. Na druhou si stranu přeji aby hra byla propadák, protože nemám rád EA...ano, jsem špatný člověk, moc špatný.
  • Páne jo!! Co chcete vůbec za půl hodiny zvládnout a poznat ze hry. Mně tento článek přijde jako zmatený poplašný křik - nic proti autorovi. Počkejte na hru stejně většina z vás, kteří to tu kritizujete si hru stopro nekoupí a beztak si nekoupíte ani toho Zaklínače 3!! Komentáře zde jsou fakt k popukání. Vydržte a uvidíte, že to nebude ani z poloviny tak hrozné jak tady bylo popsáno.
  • Keyz
    "Buďte hrdinou kterým chce být"
    Nechci být tupým hrdinou a to zde asi nejde... Tedy kecají. Když chce člověk u her trochu myslet, řešit následky a mít radost, že může být součástí nějaké běhu událostí, tak dost možná narazí. Důležité je slovo "součástí". K radosti přece není potřeba být vždy ten absolutní rubač a co vše vyřeší, rozhodnutím ovlivní celý svět aby v to nakonec v návazném dílu stejně nebylo promítnuto....
  • Krescz
    dokud nezahraji tak nebudu delat zaver, ale jestli se to bude jen trochu podobat dvojce tak to poleti z disku nadzvukovou rychlosti *6*
  • Asharak
    Od doby co vyšel *5*
  • omg vzdyt ten redaktor nevedel, jak se prepnout do taktickeho rezimu. Stejne jako ve dvojce si namapujes na akcni tlacitka nejaky ctyri schopnosti a zbytek budes vybirat v menu
  • Keyz
    Klidně. Jestli to bude takové jak to vypadá, tak je lepší dát peníze na jiné hry.
  • To mi se lépe čte cokoliv s dia kritikou ať je to už s čárkama nebo není. Chapu , ze pro nekoho je carka dulezita , ale pro me ponejvic u slecen , tam kde ji mam nejradsi... *3* *15*
  • takových nesmyslů je v Origins dvakrát více...
  • noo a je to tu. ani sme dlho nemuseli cakat. bublina splaskla. dalsia sr4cka ako vzdy
  • Hele s vedlejšíma questama máš recht, ty byly v DA dost hrozný, ale třeba quest ve věži mágů považuju za hodně dobrej (hlavně díky části se Sloth demonem). I když to bude asi jedna z mála věcí, na kterou si třeba za deset let v souvislosti s touhle hrou vzpomenu. Jinak o rozmanitosti předmětů, kouzel, příšer, lokací a postav nemá cenu moc diskutovat. Na druhou stranu bojovníci a zloději dostali v DA oproti BG pěknejch pár schopností navíc. I když mága zase na oplátku dost zkrouhli, plus dost kouzel bylo úplně k prdu. To v BG sice taky, ale celý DA se dalo projít prakticky s cone of cold, fireballem a trochou toho léčení (a zázvoru). A abych nezapomněl, dost mi v DA chyběly legendární itemy rozesetý po částech všude možně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit