Přejít na výpis diskuzí
Půlhodina hraní Dragon Age: Inquisition přinesla spíše zklamání
25.8.2014 | Jakub Kovář
178 příspěvků
-
*15* *15*
Tohle vypadá otřesně a Skyrim je král RPG od kdy? -
tohle by mohlo sesadit skyrim z trunu krale rpg
-
Jsem rad, ze vymasteny mimotrolly jako ses ty uz se naucili lidi tady ignorovat.
-
Ale jistě.
Někdo rád fantasy někdo seriál Ulice.
Co na tom že má ve skutečnosti DA2 naprosto stupidní příběh plný stupidních a nelogických zvratů?
Jediným kladem je hraní za ironickou postavu. Alespoň je to vtipné.
Koukneme se na konec.
Konkrétně linku ve které podporujeme mágy. Hlavní postava se svou hrdinskou partou ničí zlovolné templáře. Poté co zabije posledního se vůdce mágů rozhodne proměnit ve velkého démona. Proč? No protože mágové vyhráli a on chtěl zamachrovat?
"hej koukejte. Na oslavu vítězství se proměním v ohavnost a všechny vás...něco"
WTF?! Jo prostě uvěřitelnější příběh. Aneb každý se chová jako zmatený id*ot.
Ten příběh měl potenciál. Ale podání bylo strašné. Dobrý byl jen dokud vám nechcípla máti. Pak to byl děs a hrůza. -
Zahraniční (a nejne zahraniční) chválili i Skyrim a prohlašovali jej za nejlepší RPG všech dob... Kupodivu se mi do ruk dostala průměrná nelogická slátanina za 5/10.... A DA na tom bude stejně.... :)
-
Jako hrozný sr*čky byly už at DA2 a ME3, ale ty nedostávaly takovýdle články.
Že by to Bioware tentokrát přehnali? A nebo je prostě nadmíru jasné, že DA: Inquisition se nemůže v žádném případě vyrovnat Zaklínači 3?
Co už, rád bych doufal, že DA: I bude propadák i finančně a donutí EA to konečně s Bioware zkoncovat, ale to se asi nestane. A i kdyby jo, tak značka je "Bioware" má pořád nějakou cenu. Bláznivý děvčata z Tumbleru na ni letí.
No nic, žijte tu blaze. *3* -
úplně špatně, dvojka má daleko dospělejší, uvěřitelnější, méně klišoidní příběh než jednička....
-
To byla nadčasová pařba ovšem... poněkud neprávem pozapomenutá mám ji nšěkde ze SCORE - takže jí asi zas dím ( i proto že tehdy jsem ji nedojel). To už uplnylo od té doby 7let!!.
-
Děkuji za vyčerpávající odpověď. Přijdu teda se svoji troškou do mlýna.
Podle mě je Dragon age lepší než Baldurs Gate. Má lépe podaný příběh, má zajímavé NPCčka, má zajímavější lokace.
Baldurs Gate trpí hlavně nízkým levelem postav (díky čemuž se boj často smrskává na čumění, jak dva protivníci desetkrát za sebou minou), příběh, alespoň zpočátku, je o ničem za což může i snaha o "otevřený svět", kdy jste nuceni prolízat naprosto nezajímavé a často i nudné lokace. Navíc i ta gradace příběhu mohla být řešena zajímavěji - v podstatě to nejzajímavější se vůbec nemusíte dozvědět v době, kdy to tvůrci plánovali.
Ikdyž to tak možná nevypadá, tak si myslím, že BG je dobrá hra, ale to je tak vše. Status legendy, který si dodneška drží je výsledkem druhého dílu. Až ten totiž tu sérii nakopl na úplně jinou úroveň. -
Vsadím se s kýmkoliv o láhev plnoleté skotské že naprostá většina tvrzení EA potažmo Bioware o této hře byla
a) lež
b) velmi přehnaný výklad
Skutečně si nemyslím že tohle bude nějak moc dobrá hra. Jistě bude velká. Ale prázdná a povrchní.
Ale mezi námi? Poté co si jí stáhnu a zhodnotím příběh jako dobrý koupím jí. Skutečně mne zajímá vyuzlení událostí z prvního dílu. Z druhého ani ne. I když jste tam hráli za politicky důležitou postavu tak ve skutečnosti příběh nebyl tak zajímavý jako v prvním díle.
Můj osobní odhad je ten že budete hrát za syna Wardena.
Ale jen pokud to bude dobrý příběh. Pokud ne. Nedám ani korunu.
Nedám prostě ne. Už mám plné zuby toho jak nám lžou. -
tak kdyby DA2 mělo o hoooodně více lokací a nerespawnovali se nepřátele, tak to není zas tak hrozná hra, daleko horší je pro mě ME2, což je dosti tupá a nudná střílečka...
-
Ano protože DA 2 a EA.
-
RIP Bioware
-
50hod te same nudy
-
to soudíš z půl hodiny, když to bude minimálně 50hod hra???
-
Hmm takže hype bublina splaskla a máme tu jen další sotva průměrnou hru. Škoda DA 1 byla fajn hra.
-
tady je zase vlna nostalgie, takže to mile rád objasním jak to je. BG i Dragon Age mají naprosto příšerné příběhy - takzvané slátaniny, je to výtah z high fantasy všeho druho a pak složené dohromady, smysl to moc nedává, ale co hlavní je hratelnost a ta je naprosto špičková v DA: O daleko lepší než BG, jak píše kolega dole je to daleko více hra, ale musíte se u toho přemýšlet navíc je to krásně hardcore. BG a tento žánr je pro mě už mrtvý a už mě ta vlna nostagie opravdu leze na nervy...
-
Bylo by prijemnejsi cist tvuj prispevek, kdyby obsahoval i carky oddelujici jednotlive vety.
-
No, já bych nepropadal panice. Zahraniční redaktoři to celkem pochválily. Prostě se uvidí.
-
to nemohl, ale můžeš se o to pokusit jestli se nudíš *3*