Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Tohle mě vůbec nezajímá! Stejně už je předem předurčené, že je to ve všech směrech horší než "klenot" Dishonored *3*
  • promitac
    lol, chvylu som sa dival a nevychadzal som z udivu. Kukat z poza krabice meter od straze ktora si niceho nevsime, okradnut kapsy dvom strazam, ktore na seba urctie vidia, ale zas, pohoda nic si nevsimli... vystrasene straze prezeracuje okolie, ale nepoznaju ze pozerat sa da aj hore a dole, nie len horizontalne... pes ktory zacne brechat, ale uz sa nateba nepozre, ani ho nevypustia z klietky aby ta hned nasiel...
    next-gen my ass...
    hlupa hra
  • 15k3
    nuda... mělo by se to učit od moderních FPS
    • amg lidi mejte rozum a nekrmte trolla :(
    • BoB.2
      Aha ty si ale pleteš pojem s průjmem .
      • 15k3
        Tak mě řekni kolik se prodá ročně CoD a kolik se pak prodá dohromady toho tvého zloděje. Lidi se někde nechtějí nudně plazit 5 hodin a pak někoho zabít. Lidi chtějí akci. *3*
        • A premyslel jsi nekdy o tom, ze akce nemusi nutne znamenat zabavu? Predpokladam, ze co se tyce filmu take koukas pouze na akcni, protoze thrillery, drama a podobne ti prijdou prilis natahovane a tudiz dle tve logiky nudne?
        • Bouře přicházejí a odcházejí. Velké ryby požírají malé ryby. A já sem pořád u vesla.
          • promitac
            lord varys, master of whispers ?
        • BoB.2
          Tady asi ne.
          • 15k3
            No tak to prodají těm 5% populace co se chtějí nudit a ne hrát.
  • BoB.2
    Ten šedej okraj když je ve stínu je trochu rušivej ale jinak pro mě nejočekávanější hra.
  • Gameplay mě docela , jakožto skalního fandu, zklamal. Hráčův postup byl absolutně antiTHIEFovský, snad utoři dostojí slibům, a půjde to opravdu hrát stealt/thief způsobem. Dále se mi nelíbí HUD, co to sakra je to tmavé okolo obrazovky? Jestli tím chtějí navodit pocit čumění přes zahalenou kápi tak se jim to moc nedaří, doufám v možnost vypnutí. Neustále si čumět na ruce, které se při phybu (chůzi) ani nehnou a jsou jaksi statické, mi taktéž nepřišlo fajnééé, opět doufám v možnost vypnutí. Schopnost FOCUS je podle mně taky docela zhovadilost ale pokud půjde vypnout, bude to jen dobře. Zvýrazňování interaktivních předmětů mi vyhovovala v předchozím díle, a tím se nechal inspirovat mimojiné i Bioshock, FarCry2 atd, jen mírný odlesk, pokud se hráč na danný předmět zadíval. Způsob zaměřování šípu mi taky zrovna nesedl, v předchozích dílech byl dle mého názoru povedený. Úplně mimo mísu jsou však ony interaktivní zpomalené vsuvky případného kontaktu s NPC, už to tu bylo mnohokrát v mnoha hrách a většinou to bylo špatně, hráč to tak skoro může vnímat, že hru lze hrát jednou rukou a druhou se pohodlně dloubat v nose. Snad i tyto hnoje půjdou vypnout. Mám rád, když se kradmo připlížím k NPC a pokusím se jej přesným úderem do zátylku omráčit, rozhodně nechci pokaždé sledovat nějaké super-hyper-combo ale STREETFIGHTER se 100% úspěšností omráčení. Ono totiž v Thiefovi šlo i tento úder pokazit a pak následoval panický únik. Snad příští gameplay bude lepší a zpraví náladu lidem, kteří mají na serii THEF jen pozitivní vzpomínky a nevyvolají v nich zatrpčelost.
    • frag.ment
      A ještě vypnout grafiku a zvuky a jen si to představovat, to by bylo vůbec nejlepší ne?
      • a víš, že to není až tak hloupý nápad!? Já si ale pro tyto chvíle schovávám The dark mod pro DOOM3 a s každou novou informací o T4 se pomalu ujisťuji, že bude lepší točit tento mód dokola s novýmy amaterskými levely, které jsou už jen na první pohled nápaditější jak T4.
  • No mě se to zatím líbí nevím jak vám.... *3*
  • holčina pěknej předkus
    • jj, chtel by sis aspon sahnout vid?
  • mali to pomenovat Bulglar, rogue, dacoi, expilator, nighthawk, robber, stealer.....a s radostou by som to vyskusal. ale ako pokracovanie dokonalej hry, je to na plac
  • Inquisitor
    Jsem nevěděl že to bude až tak fantasy svět. Já myslel, že to bude jako z obdobý středověku a ono je tam el. osvětlení?
    • Thief byl vždy o střetu dvou světů (pohané, jakožto tradicionalisté a zastánci kouzel a potom hamerité jakožto zastánci pokroku, vědy std). Avšak jedno měli společné, kněží obou frakcí se věnovali magii.
    • :)
      si pozri walktrough videa z T1-3
      • Inquisitor
        No jo ale k čemu tam potom jsou ty pochodně? Asi aby bylo co zhasínat :)
        • nie kazdy tam ma (na)elektrinu, hlavne bohate gildy, a mestke osvetlenie hlavnych tried
          dalej su tam tradicionalisticke sekty a magovia
        • smejki
          protože jsou laciné
        • Veskoslav
          Pochodně se v Anglii na hlavních ulicích používali skoro do poloviny 19. století:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit