Přejít na výpis diskuzí
Působivý trailer předvádí vizuální přednosti Project CARS
8.7.2013 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Že bych po letech konečně našel nástupce TOCY, která přinesla věrnou simulaci a tuny soutěží? Za tuhle hru jsem dlouho lobboval v diskuzích, že to bude benzínový ráj - a asi jsem nelobboval nadarmo :D. Ještě teď nemám česlist v původní poloze... Držím place.
-
-
Věrnou simulaci? Tak to fakt ne. TOCA je pravověrná arkáda. Rozumná a dobrá arkáda, na hony vzdálená těm hnusům, které jsou v posledních letech produkovány.
-
-
Souhlasím. Taky jsem to myslel v porovnání se závodními hrami na PC. Na rozjezd jsem vždycky v TOCE začal nejdříve u cestovních vozů, formule nebo třída B byly dost drsné.
-
-
Když souhlasíš s tím, že je to čistá srkáda, proč jsi napsal, že je to věrná simulace?
-
-
Je to simulace vzhedem ke GRIDu, Ridge Raceru, NFS, DIRTu apod. Není to ale tak dotažené, aby to mohl zvládnout i příležitostný hřáč, ale jelikož už to je nějaký pátek, je to stále jedna z nejlepších automobilových her.
-
-
Ne, není to simulace vzhledem k ničemu.
-
-
-
-
-
-
Mohli byste prosím přestat o n a n o v a t (proč je toto slovo filtrováno?) nad grafikou hry, u které je grafika snad ta nejméně důležitá věc?
-
-
filtrováno je asi proto, aby uživatelům naznačili, že nechtějí, aby to slovo používali - pravděpodobně přesně v tom významu, v jakém jsi ho použil ty :-)
-
kazdej ma jiny priority, to ze tobe nejde o grafiku neznamena ze ostatnim taky ne... kdyby to tak bylo tak by sme porad jeste hrali v grafickym kabatku Stunts....
-
Nemohli...
-
-
doufam že se to bude dát dobre ovladat na klavesnici
-
-
hrat auta na klavesnici je asi jako hrat fotbal s krychli ...
-
doufam ze to byl vtip *3*
ale u pcars myslim ze se ti to splni *3* ...
-