Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parádní video ... ale jak tam s tou zbraní máchá, tak to na mě působí, že musí každou chvíli zakopnout a natáhnout se ..... ono možná, kdyby takovouhle možnost zabudovali do hry, nemuselo by to být zas tak an škodu - když by člověk máchal a poskakoval kolem dokola jako pako, může zakopnout a spadnout na zem ... *3*
  • Jasně koho by zajímalo x poražených křížových výprav, první vzpoura proti moci církve a podobné hovadiny :)
  • Hodně slušné. Boje jsou zapamatovatelné, narozdíl od 99% ostatních her.
  • Nebejt student a mít přebytečný prachy, tak posílam :) Tohle si to zaslouží.
  • Já ti nevím, ale husité byli hodně známí po celé Evropě, těžko by jinak Bábež na ně poslal křižáky *3*. A nehaň, co ještě není hotové, a ani oficiálně oznámené *3*
  • walltar
    Ustupovat je jednoduché ... budeš držet "S"

V tomhle se WASD chodí a myší se jen udržuje orientace takže není problém ustupovat. Vlastně to červené kolečko je cíl ke kterému se tvoje postava otáčí čelem, takže můžeš běhat na jakoukoliv stranu a přitom bojovat na jakoukoliv stranu. A útoky si to volí samo podle pozice kurzoru a pozice nepřítele. Postava blokuje automaticky když člověk nic nedělá ale může provést náznak a potom jen přesunutím myši na jinou stranu nepřítele provedeš jiný útok. A já si myslím, že pohnout kurzorem myši zvládnu rychlej, než si uvědomit které z 16 kombinací na gamepadu zmáčknout. (je to tak 1cm pohyb)

Ta hra nemá být o reflexivním bojí, kde použiješ všechny tlačítka na gamepadu. Ten boj má být pomalejší taktický a bude záležet spís na pozici. Navíc proč mít tolik tlačítek, když můžeš určit jaký chcheš útok použít mnohem jednodušej. Vím, že to bude hromada lidí hrát jako klikačku, ale nemyslím si, že by se daleko dostali.
  • mozna Chaos Chronicles
  • ok hezky simulator otačeni kamerou, ale nedokoukal jsem to. možna až to bude priste hrat a prezentovat nekdo mene retardovany
    taky souboje mohli byt na tahy
  • XXHUGOXX
    Sakra ale toto je fakt špičková grafika !! *5* A tie animácie pohybu, to je niečo dokonalé. Teším sa. *1*
  • proboha proč porad točí tou kamerou jako hnup
  • napada me jedine Project Eternity, ale to asi na mysli nemas...
  • Jednou packou chodis (libovolnou rychlosti) a otacis se, libovolnym smerem. Akcnimi tlacitky (jsou ctyri) muzes provest ctyri udery, treba na hlavu, na telo na nohy, ctvrty ani nevim a tyto modifikovat pomoci R1/R2 (sek, vypad nebo pomer rychlost/sila uderu), takze 12 popr. 16 ruznych uderu. L1/L2 lze pouzit na stit, kryt a vypad. Tohle vsechno lze pouzit soucasne. Pravou packou lze mirit lukem nebo kusi nebo ovladat kameru.

Ja si to umim predstavit dobre. Je to prime ovladani postavy, to je imho mnohem pruznejsi, nez neprime pres kurzor mysi (viz Diablo 3 na PC a PS3). Naopak si neumim predstavit, jak chces s mysi treba ustupovat (klikat za postavu) a zaroven bojovat (klikat na nepritele)? To mi prijde jako klickfest a misto o taktiku pujde spis o snahu se strefit. Ovladat gamepadem kurzor by samozrejme byla hloupost, to by nefungovalo.
  • Die by the sword bylo prvni co jsem si vybavil. Konecne trochu technictejsi boj nez jen click-click-click. Challenge u tohoto je ale pridat tu techniku i do tech pohybu. V porovnani s puvodni prvotni verzi to uz vypada lepe, ale preci jen to chvilema pusobi jak souboj po soudku medoviny. U hlavni postavy to ze zacatku urcite vadit nebude, ale s postupem vyvoje a u nepratel typu knight apod bych cekal jistotu v pohybu a uderech. No je to alfa, tak snad na tom pracuji.
  • Jsem jediný, komu ten soubojový systém, respektive ty animace a pohyb postav během soubojů připomněl Die by the Sword? Nezapomenutelná hra :) Jeden z nejzábavnějších soubojových systému co jsem kdy viděl a hrál a to i přesto, že je to už pěkně starý kousek. Nejen co se týče té volnosti v ovládání zbraně a ve své podstatě i realističnosti, ale i dopad úderů na tělo, celé složené z XY zásahových oblastí, které po zásahu třeba i začaly krvácet, případně je člověk useknul, atd atd.
    Ten pohyb a souboje v Sui Generis mi to hodně připomněl. Vypadá to moc zajímavě. Pro ně teď asi bude největší úkol udělat i zbylé prvky hry zajímavé, aby nebyl zajímavý a dobře provedený jen soubojový systém a zbytek hry by byl na prd. Soubojový systém mají skvělý, teď bude potřeba, aby i zbytek byl alespoň průměrný. Uvidíme.
  • Sui Generis a Divinity: Original Sin ... uz sa neviem dockat *14*
  • walltar
    Původní datum je Květen 2014 ... ale nemyslím si, že to do té doby zvládnou.
  • walltar
    Protože je to wip nehotová animace. Celá ta hra je ještě v prealpha verzi. Na animacíxh bude ještě hodně práce. Oni se teď zaměřují na mechaniky hry a animace jsou jako poslední na seznamu. Tohle video je odpověď na otázky lidí co byli u toho původního gameplaye.
  • walltar
    No já si to nedokážu asi na gamepadu představit ... abych se přiznal tak nejsem schopný na gamepadu nic hrát. To zařízení jako takové mě vůbec nevyhovuje.

Když se podívám na to video jak to funguje s tím, že ten červený bod je zaměřovač, díky kterému se můžeš zaměřit na část těla protivníka tak něco takového si myslím na gamepadu nezvládneš.

Z těch tří her jsem ani jednu nehrál, takže nemůžu posoudit. Abych se přiznal tak poslední dobou mám málo času na hraní. A Dark Souls si možná někdy v budoucnu zahraju, ale myslím, že mě na to vyjde čas nejdřív tak za půl roku.
  • Tohle je jeden z kickstarterovských projektů, na které jsem nažhavený od počátku. A stále hořím nedočkavostí :)
  • jj pacilo sa mi ako postava prepadla cez stolicku :D
    Mimochodom uz sa vie nejake priblizne datum vydania? Tento styl mi sedi a bral by som zo steamu hned :)
    No ale prace tam je este dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit