Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Priznam se bez muceni, ptam se asi uz potreti, protoze dvakrat jsem to dokazal zapomenout: dela se rpg, tipuji nemecke, pusobi na me trochu dojmem, jako by predelali do 3d Baldur's Gate. V trailerech byly dungeony (kamenne jeskyne i pochodnemi osvetlene mistnosti, myslim...), druzina nekolika panaku, tusim tahove boje. Jsem si temer jisty, ze Blackguards to nejsou, byt to vypada podobne. Nakopnete mi pamet?
  • proc pri tom behu porad lita nad zemi?
  • Akcni isometricka hra, kde zalezi na presnem natoceni postavy a nacasovani uderu a krytu, to imho daleko vic sedne gamepadu. Znas treba dead nation nebo good of war a konec koncu i dark souls? Ale interface maji mysoidni, takze gamepad asi podporovan nebude.
  • walltar
    Myslím si, že s myší budeš mnohem přesnější ... ono to totiž nebude jen klikni a jdi. Nebo aspoň mě to podle toho nového videa nepřišlo.
  • Vypada to velmi zajimave, ale potrebovalo by to prime ovladani gamepadem, tim vic jestli akcni pasaze potrebuji dobre nacasovani. System klikni a jdi to srazi.
  • walltar
    http://www.youtube.com/watch?v=6K1DtyGAuB0&vq=hd1080 tady je nové video, které ukazuje ovládání a vylepšení běhu.
  • Chybi ti narodni hrdost a sebevedomi, husiti jsou zajimavi a budou zajimavi pro cely svet.
  • Mno tak toto bude asi prvy next gen engine. Ta kompletna uroven fyziky, nie len objekty i samotne ostavy (!), ne naky pitomy ragdoll po smrti ale samotna existencia tej postavicky, spolu s krasnou grafikou. No proste wau *8*
  • toto je jediná hra, ktorej by som prispel, keby som hrával na PC viac. Mohli by to vydať i na konzoly pri určitej sume, ideálna Vita verzia.

Vávra a jeho mimo Česka nezaujímaví a neznámí husiti majú tvrdú konkurenciu....
  • Khanemis
    Vypadá to opravdu skvěle, je vidět veliký pokrok od prvních ukázek. Systém boje je opravdu inovativní a jsem zvědavý, co vše se z toho podaří vytěžit (doufám, že ty animace ještě trochu dopilují, přeci jen to stále trochu vypadá jako by spolu bojovaly dvě loutky na provázcích) a ohromně se mi líbí přístup k práci z předměty z okolí, kdy je lze svobodně brát a naprosto plynule přetahovat do inventáře, bez nějakých ikonek a podobně...a ještě je skvěle otáčet ve všech osách (to se to bude parádně zdobit dům harampádím:). Ten teleport ve stylu Dishonored mě zaujal (stejně jako jeho využití pro boj), jen doufám, že jeho používání bude narozdíl od ukázky (kde je to samozřejmé) poněkud limitovanější. Prostředí vypadá pěkně a věřím, že v konečné verzi bude ještě živější. Jen mě trochu znepokojuje ta volná kamera, raději bych měl snad statickou se zprůhledňováním objektů. V boji se mi z toho věčného otáčení kamery poněkud motá hlava:) Jsem zvědavý, jak to půjde dále, ale tedy vypadá to stále lépe a lépe, jen víc isometrických her s tak inovativním přístupem!
  • youtube mirror : https://www.youtube.com/watch?v=BuOzmyED5qA
  • Keyz
    Jak to najednou vypadá super když stačí jeden protivník aby ten boj trval a byl zajímavý. Není potřeba 100 NPC které roze*eru na ránu.
  • Hru sleduju taky už od začátku a v těch animacích je obrovskej pokrok, už nevypadají jak s trojkou v krvi, myslím že mají ještě čas to pořádně vychytat. Jediný co mi vadí je to šíleně prázdný prostředí, ale to je samozřejmě taky ještě brzo hodnotit :)
  • ales.smutny
    Vypadlo, už je, dík :)
  • A kde je to video ?
  • walltar
    Tohle je jedna z her, ve kterou věřím ... pokaždé když vidím nějaký jejich update (ať už tento, nebo ty privátní) tak si vzpomenu na Ultimu Online (jedno z nelepších MMO).

I když zatím nemají zvládnuté animace na 100% tak to prostředí kolem vypadá fenomenálně. Až se zaplní lidma, zvířatama a monstrama tak to bude parádní sandobox zážitek. Něco co nám žádná AAA hra nenabídne.

BTW... co se vlastně s panem Králem stalo? Jeho nezávislé rozcestníky mě celkem chybí. Pro mě to bylo jedno z nejzajímavějších počtení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit