Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    Vypadá to opravdu skvěle, je vidět veliký pokrok od prvních ukázek. Systém boje je opravdu inovativní a jsem zvědavý, co vše se z toho podaří vytěžit (doufám, že ty animace ještě trochu dopilují, přeci jen to stále trochu vypadá jako by spolu bojovaly dvě loutky na provázcích) a ohromně se mi líbí přístup k práci z předměty z okolí, kdy je lze svobodně brát a naprosto plynule přetahovat do inventáře, bez nějakých ikonek a podobně...a ještě je skvěle otáčet ve všech osách (to se to bude parádně zdobit dům harampádím:). Ten teleport ve stylu Dishonored mě zaujal (stejně jako jeho využití pro boj), jen doufám, že jeho používání bude narozdíl od ukázky (kde je to samozřejmé) poněkud limitovanější. Prostředí vypadá pěkně a věřím, že v konečné verzi bude ještě živější. Jen mě trochu znepokojuje ta volná kamera, raději bych měl snad statickou se zprůhledňováním objektů. V boji se mi z toho věčného otáčení kamery poněkud motá hlava:) Jsem zvědavý, jak to půjde dále, ale tedy vypadá to stále lépe a lépe, jen víc isometrických her s tak inovativním přístupem!
  • youtube mirror : https://www.youtube.com/watch?v=BuOzmyED5qA
    • Este lepsie je toto "ïmproved" video, kde zlepsili pohyb a vysvetluju zaklady ovladania pri subojoch. Za toto uz palec hore a najmae pri moznosti tvorby vlastnych utocnych kombinacii.

http://www.youtube.com/watch?v=6K1DtyGAuB0&src_vid=BuOzmyED5qA&feature=iv&annotation_id=annotation_2626468039
  • Keyz
    Jak to najednou vypadá super když stačí jeden protivník aby ten boj trval a byl zajímavý. Není potřeba 100 NPC které roze*eru na ránu.
  • A kde je to video ?
    • ales.smutny
      Vypadlo, už je, dík :)
  • walltar
    Tohle je jedna z her, ve kterou věřím ... pokaždé když vidím nějaký jejich update (ať už tento, nebo ty privátní) tak si vzpomenu na Ultimu Online (jedno z nelepších MMO).

I když zatím nemají zvládnuté animace na 100% tak to prostředí kolem vypadá fenomenálně. Až se zaplní lidma, zvířatama a monstrama tak to bude parádní sandobox zážitek. Něco co nám žádná AAA hra nenabídne.

BTW... co se vlastně s panem Králem stalo? Jeho nezávislé rozcestníky mě celkem chybí. Pro mě to bylo jedno z nejzajímavějších počtení.
    • Hru sleduju taky už od začátku a v těch animacích je obrovskej pokrok, už nevypadají jak s trojkou v krvi, myslím že mají ještě čas to pořádně vychytat. Jediný co mi vadí je to šíleně prázdný prostředí, ale to je samozřejmě taky ještě brzo hodnotit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit