Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč CryEngine 3 vypadá hůř než CryEngine 2?... a vydávat jedničku po dvojce, je z příběhového hlediska podezřelé *1*.
  • Jak mě jednička bavila ,tak mě dvojka strašně zklamala .Stejně jako Mafia. Jak graficky ,tak hlavně příběhově ( vůbec nechápu co měl ten příběh za návaznost na jedničku( hlavně po tom co bylo na konci ) ,až na proroka teda .
  • Konzolistům přeju ať si to zapaří. Aspoň uvidí jaká je Crysis 2 pikačovina a nemá s jedničkou nic společného.
    Smutné je, že i 4 roky stará hra se na dnešní konzole musí hodně optimalizovat aby vůbec jela a HW to stíhal.
    "Pokrok nezastavíš" je v případě konzolí bohužel obrovská lež.
    • Shchválně by mě zajímalo jestli stíny budou opravdu 100% dynamické a ne ve většině případů předkreslené. *3*
      • Hlavně ty výbuchy byli před-vypočítané. Vegetace (listy nereaguji na zásah). Jinak nic dalšího nejde zjistit z toho videa.
  • Tak proto dvojku odflákli - kvůli souběžnému portování jedničky.
  • 37 sec videa o ničem
  • Heh, prej "PC gaming is changed forever..." To si teda těžce fandí, vzhledem k tomu, že ta hra byla kromě pěkných efektů naprosto o ničem, resp. nenabídla nic navíc oproti jiným střílečkám. Mnohem víc mě ze stejné doby bavil třeba téměř budgetový Timeshift.
    • Timeshift je podle mě hra s nejlepší grafikou v detailů objektů a textur. Můžete zoomovat zbraní na něco zblízka a pořad vidíte ostrou texturu a ne "kostičky" jak ve většině her. Crysis 2 s high-res texturama vypadá pořád hůř jak jednička nebo takovej Stalker Clear Sky (a s módem Complete je to pastva pro oči). Dnešní grafickou špičkou je Metro 2033 ale i tam je vidět že pár věcí má zbytečně low texturu (domnívám se kvůli Xboxu).
    • Ty ses dobrej koren :) A co takhle otevrene prostredi a obrovskou rozlohu? To se s koridorovejma strileckama vubec neda srovnavat. Opravdu nechapu ten hate, ktery se na Crysis snazi, ze je to technologicke demo a jiny nesmysly. Crysis byla je a bude skvela hra.
      • Proč hned hate? Prostě říkám, že jsem na tý hře nenašel nic zvláštního. Otevřené prostředí je k ničemu, když to je pořád nuda.
      • Hairy_Ass
        Co taková OFp? Ta neměla otevřené prostředí a obrovskou rozlohu? A to už v roce 2001! Bohužel, kromě perfektní grafiky (to samozřejmě uznávám) v ničem jiném nevynikala (Crysis), takže opravdu nezměnila nic.
        • OFP je trosku jiny soudek hry...jinak to ze v nicem jinem nez v grafice crysis nevynikal ? vis hry celkove stagnuji,vymyslet porad neco noveho uz ani prakticky nejde,porad nekdo ceka neco noveho nebo nejakou revoluci ,tohle uz je taky trapne.crysis je proste Scifi FPS s nej grafikou.Uz v tomhle da se rici vynika,Hodne her ktere vychazely nebo vychazeji stale tak nevynikaji uz vubec v nicem , hlavne teda fps.
          • Hairy_Ass
            Ale v čem navždy změnila PC hraní? No? *4*
            • Ah, vedle
            • Proc prosimte reagujes na nejakou trapnou PR vetu ve videu , takovych vet a nazoru v clancich a videich jsou mraky, marketingovou masaz nezeru,proc to resis a pozastavujes se nad ni ? zbytecne.
            • Smarja, ze to byla dlouhou dobu technologicky nejvyspelejsi strilecka vubec no :) I dneska nektery pasaze z ctyri roky stary hry vypadaji lip nez rada her ze soucasny produkce. A to je co rict....
        • No já nevím, ale OFP vynikalo snad ve všem. Hrajeme CTI pravidelně do dnes.
          • Hairy_Ass
            Asi si mě špatně pochopil, to o tom, že v ničem jiném nevynikala, jsem myslel Crysis. *3*
            • Oh, tak to se omlouvám ^^ .
        • A grafika, ktera byla nekolik let neprekonatelna, je jako malo? ;)
          • Hairy_Ass
            To netvrdím, jen že ty kecy, že se v roce 2007 navždy změnilo PC hraní je prostě kravina. To se změnilo naposledy možná s příchodem HL1, možná první OFp, ale jinak žádný významný milník nevidím.
            • Cajk
              Unreal, HL1, částečně HL2 (příchod Steamu) - čili fakt poslední milník máme 2004, když nepočítáme opětovnej masivní nápřah konzolí
      • skaven123
        otvoreny svet mal FarCry, z tohto pohladu je Crysis len evolucia
        • A ma bejt? Pred FarCry taky byla rada strilecek s otevrenym svetem. Kdyz je evoluce dobra, tak je to jedine dobre :) Mimochodem, vsechno je evoluce....
          • Me osobne vyhovovaly obe hry , libil se mi jak far cry tak i crysis ,kazda mela neco.Ten hate oproti crysis , i ruznym jinym hram je stejne jen nafoukla bublina,par lidi si stezovalo ze jim to na sve sunce nejede a od te doby se crysis nalepky technologickeho dema nezbavi ,ani po letech , kateri budou vzdy prudit na foru,spokojeni hraci hraji a netrolluji na foru ,ten hate na crysis i hry celkove je uz trapny.Kdyby hra nebyla kvalitni nebo nemela uspech,pokracovani by ani nebylo a co myslite,bude crysis 3 ? ano bude a tesim se.
            • Mechwarrior_bw
              osobne som bol nadšený z Cryteku že vidal hru bez kompromisov a PC only, hru ktorá nepozerá na mainstream ale ide svojou vlastnou cestou. I vďaka tomu ju zatiaľ žiadna hra v technologickej úrovni neprekonala (zčasti možno C2). Hratelnosť je tiež výborná - samozrejme iba pre tých ktorí majú trochu fantázie a baví ich taktizovať a riešiť situácie nekonvenčným spôsom.
            • At treba vydavaji Crysis kazdy rok, ja ho uz jako PCckar kupovat nehodlam *3*
              Druhym dilem jasne ukazali, na koho se zamerili a nejak nemam pocit,ze by to byl PC hrac Crysis 1.
              Btw na HW naroky Crysis 1 jsem nenadaval nikdy, hra vypadala dobre i na strednich detailech a pak casem zrala jako vino (s lepsim hw).
              Bylo by hodne slabym argumentem,ze radeji vydaji prumerne vypadajici hru, nez aby to hodne lidem nejelo na high settings.
          • skaven123
            nehadam sa, len potom nesedi ten slogan, ze v r.2007 sa zmenilo PC hranie :))
            • skaven123
              ..alebo zameranim sa od PC na konzoly...
            • Asi myslej urovni grafiky...
    • tak to zalezi od toho jak jsi to hral .. pokud jako obyc strilecku, tak verim ze te to nebavilo ..
  • To je opravdu výhra. Už vidím jak framerate pujde v mnoha momentech někde ke 20(crysis 2 jede na xboxu někdy i pod 20 fps dle jednoho testu na netu). I na tom videu to místama pěkně haprovalo. Problém dnešních konzolích není ani tak v osekáné grafice vůči PC verzím, ale hlavně v té chabé plynulosti.
  • nejdriv vyjde crysis 2 a pak crysis jedna *1*
  • Crytek začína pomalu kličkovat už neplatí "jsme zásadně vývojáři PC her" ? :D
    A co takhle nějaký port z konzole na PC? :-) Jestli to takhle půjde dál prodávám PC...
    • MishKonn
      Jestli co přesně takhle půjde dál? Jestli se budou PC hry portovat po pěti letech na konzole, kde vypadají jako na PC s low detaily, tak prodáváš PC? Good choice! *thumbs up*

Tvoje hrozba tady má asi takovou váhu, jako kdyby ve druhý světový Adolf pohrozil Spojencům, že když se nevzdají, tak se zastřelí.
  • LOOOOOL, trapne tech demo pre konzoly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit