Přejít na výpis diskuzí
Původní Crysis míří na konzole, přistane v říjnu
9.9.2011 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
No jede to na nich, ale bez grafiky už ta hra o ničem není. A ten framerate je taky znát, pokud to tedy nedělá video.
-
Blasthemy!
-
-
Blasphemy!
-
-
Oh, má chyba... díky za opravu.
-
-
-
Hehe, klasika. Nové efekty jsou tuny bloomu a hezči barevná paleta :) Nebo má někdo už konkrétnější informace?
-
(Koupil a) dohrál jsem několikrát na PC, ale koupím si ji i ve verzi pro Playstation (stejně jako Modern Warfare nebo Mirrors Edge :-) Určitě se k téhle klasice hodlám vrátit, jen doufám, že bude i včetně datadisků.
-
imho dobra zprava .. konecne si, misto nadavani na hrani konzolovych her na PC, muzeme uzit PC hru na konzolich ... zvlast po ne prilis povedenem Crysis 2.
Akorat skoda ze nepujde nahodit realistic mod .. -
hahaha.....dočkají se pcčkáři těch "vylepšení" v nějakém patchi? Radši snad nee :D to by mě teda zajímalo, co to bude za vykleštěnce, to bude hořší než na PCčku na min a v rozlišení dnešního průměrného telefonu...
-
Kdyby milion dem.ntu hru nepiratili tak by hra mohla byt jen pc only a ubirala by se uplne jinym smerem,ted tady vsichni rvete ze crysis 2 stal za prd.Me se nahodou libil,celou serii mam rad.Cryteku se nakonec ani nedivim s tou portaci.Kazdy rve misto toho aby louskl par prescasu v praci ci na brigade a podporil vyvojare.Kazdy radeji chodi nekam chlastat a utrati kotel penez za vecer,tohle si nekdy odpustte a podporte vyvojare,tohle neplati jen o firme Crytek.
-
-
Kdyby se nepiratila tak si to taky skoro nikdo nekoupil zapadla by mezi milionem ostatnich strilecek ale Crysis byla legena zna ji kazdy PC hrac, kamos co rad strilecky si ji taky zpiratil ovsem pak si koupil Warhed a kdyz se hodne zlevnila tak i Crysis 1 a samozrejmne Crysis 2, bez pirateni by si na nejakou Crysis ani nevzpomel!!!!
-
Jasne a proto je spravne platit tisicovku lemplum (Crytek), kteri udelaji na PC odflaknutou konverzi s low res texturama, pidi mapama a stupidni AI ze?
Prvni dil si penize PCckaru s prehledem zaslouzil. Crysis 2 si pomalu nezaslouzila ani stahnuti z netu. -
-
presne tak. vela idiotov si mysli ze pocat stiahnuti * cena hry sa rovna sume o ktoru pirati okradli herny priemysel. najvacsi nezmysel. vela ludi hru bud stiahne alebo vobec nekupit.
naposledy som si ja osobne stiahol dead island. potom som videl videorecenziu, a okamzite som to vymazal. ani som sa neobtazoval to odrarovat. skratka co nova hra to uplna sr*cka.
po portaly 2 som dokonca presiel iba hry limbo a deus ex. to su aj posledne hry co som si kupil a tych penazi nelutijem (pri deus ex ma sere akurat ta hnusna grafika ale pri hrani som sa bavil). tie ostatne shity co som okamzite vymazal si nezasluzia ani euro. mozno tak od tupeho konzoloveho stada ktore vyvali za srajdu ako dead island 50-60 eur. -
-
dead island je výtečná hra.
-
-
pro retardovaného konzolistu *12*
-
hahahahahahahahaha
ked mas 14 rokov a nikdy si nehral kvalitnu hru tak mozno pre teba je. -
-
http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/07/impressions-15-hours-with-dead-island/
-
-
-
-
-
ach ty tupcek. vobec nevies o co tu ide.
dajme tomu ze by crysis na PC kupilo o milion viac ludi.
ale co je to oproti preportovaniu na konzoly a mat 3-4 krat vacsie zisky?
vsetci vidia co robi COD. rok co rok vydaju tu istu nezmenenu sracku a zarabaju ako nikto iny.
tak preco by sme sa my mali sr*t s PC only hrou a zarobit menej?
cele je to dnes o chamtivosti. to co bolo niekedy povazovane za uspesnu predajnost hry im dnes nestaci. chcu viac. presne toto je dovod preco hry ako COD a celkovo vacsina konzolovych hier (zhrnem to cele do jednej kategorie-konzole) zabija hry samotne. pozritesa na pctuningu na historiu hier. pozrite si ake hry boli v 90 rokoch a zaciatkom roku 2000. co hra to skvost. a pozrite sa na sucasne hry. deticky co si toto obdobie ani neapamataju mi mozu dat aj 100 minusiek to vsak nezmeni nic na tom ze mam zase pravdu. ja osobne som rad ze som si zlatu eru hier mohol zazit. ostalo tu znej uz len hnijuce bahno na ktorom cas od casu vyrastie nejaky kvet.
ale nie, stale tu niekto bude hrat ohranu pesnicku o zlych piratoch na PC.
faktom ostava ze sr*ckove hry sa vzdy ovela ovela viac predavaju na konzoly lebo je to nastroj pre tupe masy. taky PORTAL 2 mal podla vyhlasenia valvu vyssie predaje na pc ako na oboch konzolach. hold hra pri ktorej treba pouzit mozog na konzolach neleti. -
-
To je bordel z nových konzolí... z nové generace. Z Xbox360tky v Americe.
Stará generace konzolí PC nezabíjela... měla vlastní hry. Skákačky, JRPG, akční adventury (Zelda-like), arkádový závody atd. A střílečky, který byly buď jen na konzole, nebo portovány z PC. A každej si mohl vybrat sám, co se mu líbilo. A byly tam hry, u kterých jsi musel myslet a hledat a přemýšlet.
A takové hry jsou na konzole i teď, ale je jich míň a stojí ve stínu úspěchu tupých stříleček v USA na konzolích. A pak to níčí PC hry.
A proč to píšu? Abyste na to nezapoměli!
Takže ne "konzole ničí PC hry", ale "tato generace konzolí v čele s Xboxem360 ničí PC hry".
-
-
Aaaa moralistaaaaa...Az si nebudou uctovat nekrestansky prachy za jeden titul tak se to mozna trosku zmeni..Osobne kupuji origo hry kdyz jsou za 399 a niz...jinak CRACKOVANI HER zdar....Ja teda nemam 18000kc na rok jen na hry.Musim taky platit ucty atd... *12*
-
-
A chlast a cigarety a benzín a masáže a tak dále.
-
-
Jasně běž si radši někam k ťongům namasírovat koule. Krást se nemá stejně jako vykořisťovat, vojebávat. Být slušný vzorný občan znamená být otrok, ovce, baterie ze které jen a jen vysávají životní energii ti co jsou "nahoře". Přeji některým z vás aby jste se jednou probudili se zjištěním že odvodit co je dneska správné NEJDE nebo toho nejste sami schopni.................
-
-
Cože? Já jen poukazoval na to, že si lidi stěžují, jak nemají na hry peníze, přitom si užívají výše zmíněné (nebo něco jiného).
-
-
-
-
No on byl spis hlavni problem ne v piratstvi, ale v tom ze ta hra poradne v te dobe nikomu nejela ...
A spousta lidi si ji pak za rok dva po vydani koupila (az to mela na cem hrat).
A jeste neco, ikdyby se hra prodavala sebelip, tak se portu na konzoli nevyhne ... -
-
ta hra vyzerala aj na medium/high DX9 lepsie ako cokolvek. a na takychto nastavaniach to bolo mozne rozbehat. resp stacilo pockat na 8800GT a bolo to hratelne na vysoke detaily pre vacsinu ludi.
ja som mal v tej dobre 8800GTX (najlepsiu grafiku vsetkych cias) a nemal som s tym probelm.
-
-
-
vyzerá to veľmi na h*vno. trololo tento Crytek *15*
-
Predokladam neuspech:
1) moc silny mesic ten rijen
2) je to hra predevsim o grafice, ktera je na konzolich limitovana hardwarem, gameplay je nic moc
3) spousta hracu na konzolich to uz stejne zna z pc -
-
Ve vsech smerech je to lepsi nez Crysis 2, v multiplayeru dokonce o nekolik trid. Takze bych se nedivil, kdyby se hra uchytila. :)
-
gameplay je nic moc pre tých čo potrebujú byť pri hre ťahaný za ručičku a neustále postrkovaný tým správnym smerom. Pre takých ľudí je Crysis samozrejme nudnou hrou plnou frustrácie, keďže nie sú ochotní a možno ani schopní pri hre viac zapájať mozog.
-
-
nevím, ale gameplay obvykle probíhal stylem- běž támhle, tam se skriptem vytvořila nějaká situace (obvykle přijely posily), pobij to a běž dál, jediné dvě otevřenější lokace byl záliv a základna (na tankovou bitvu je třeba větší tunel z logických důvodů). Co mne hodně znechutilo byl finalní boss ve stylu her na televizi- znič věže, znič pravé rameno, znič levé a až pak se zaměř na mozek a pokud to neuděláš jak chceme my, tak žádné prolomení štítu nebude.
-
-
Ale vždyť to je klasika. To mi nevadilo ani v Max Payne ...ovi. Ten vrtulník přežil 10 zásahů granátem, dobrý!
-
-
Ja nejsem tento typ hrace, hry hraji od dob osmibitu a lituji, ze uz nevychazi hry typu system shock a i pro me je gameplay tehle hry nic moc. Crysis je imho hra pro povrchni masove konzumni hrace, kteri hram moc nerozumi a hry posuzuji technokraticky jen podle grafiky a jsou nadseni, ze mohou hrat neco, co tak "skvele" vypada a konecne to vyuziva poradne jejich hardware. Odmysli si grafiku a hra je o nicem. Pribeh, design a napln misi, hudba, ai - tuctovka. Na me to pusobi jen jako demo na jejich engine, nikoli dobra promyslena hra.
-
-
Crysis nie je hra pre masove konzumne hráče - o tom svedčia i pomerne nízke predaje. Príbeh je úplne vporiadku, musíme si uvedomiť že námetov postupne ubúda a musíme sa zmieriť s variácimi na hry ako bol Halflife a im podobné. Dizajn bol výborný (čo ti na ňom vadí?) prostredie bolo dômyselne navrhnuté so zmyslom pre detail, naplň misií bola tiež vporiadku, hudbu nebudem hodnotiť ale AI bola určite jedna z najlepších ak nie najlepšia v tom čase, určite žiadna tuctovka.
-
-
Patrik: samotného Crysis sa predalo cca 3 mil. na to že sa jednalo o technologicky revolučnú hru je to pomerna málo, nehovoriac o tom, že zo začiatku sa predávala doslova mizerne.
-
Nízké prodeje to mělo kvůli špatné optimalizaci. Většině se nechtělo za to platit když neměli jistotu že jim to vůbec půjde. Na nízkou obtížnost to byla hra kterých jsou na konzolích desítky vždyť i ten autoheal to mělo.
-
-
Crysis 1 s datadiskom predali vyse 5 miliona kopii...Nizke predaje by som to nenazval.
-
Robotron3: presne tak, tá hra bola výborne hratelná na vtedajších mainstreamových pc zostavách na stredných detailoch. Napokon aj ja som to hral iba na stredný detailoch a bavil som sa výborne.
-
No jo jenže ta hra se chlubila nejlepší grafikou vůbec a když tohle nemohla většina hráčů využít tak zájem o koupi dost opadl.
-
Pak uz to ale vypadalo hnusne a grafika byla jedinym tahounem teto hry.
-
To je volovina, na stredni, natoz nizky detaily v te dobe Crysis bezela obstojne na zcela prumernych strojich (sam jsem takovy mel). Neni ale problem Crysis, ze si lide nastavuji lepsi grafiku, nez jeji PC utahne...
-
-
-
jsi mimo ,podle me klasicky herni dedek co :D , hraji uz pekne dlouho , zacinal jsem na starych peckach typu blood , wolf 3d , duke 3d az po dnesni hry takze mam neco odehrano.a muzu te ujistit ze crysis pro masove , konzumni a povrchni hrace opravdu neni , spis je to tvuj prispeve.Pribeh , design , napln misi , a hudba tuctnovni ? na fps si myslim hodne nadprumerne a to uz je taky let...dnes vychazi paskvili ktere se s crysis nemuzou merit.
-
To je zajimavy, za prve Sysem Shock 1 byla vylozene hra, ktera se v te dobe brala technokraticky :) Za druhe on jako nevysel ted Deus Ex 3?
-
-
daj si zaucho a potom si zahraj Crysis ešte raz, pretože si sa za celú dobu jak si prechádzal Crysis 1 nenaučil používať tú srabdu v ľavo dolu, kde ti furt hovorila taká tá zelená gulička že "sem máš ísť ty kkt". Prípadne si pozri > http://www.youtube.com/watch?v=HET9P_BQtzk&feature=related < lol
-
-
mrzí ma, že vcelku plodné diskusie na tiscali narúšajú deti ako lala ktoré si zrejme liečia na iných svoje komplexy ... škoda.
Nepochopil si môj príspevok, to že máš na mape vyznačené miesta je úplne vporiadku, rozdiel je v tom, že TY si vyberáš postup, spôsob a taktiku akými sa na tie miesta dostaneš a nie hra samotná. -
-
Neviem či si si všimol, ale COD style v dnešnej dobe využíva už len COD a BF. Tzn. touto uličkou choď pretože hentá budova má vybuchnúť tak namakane, že sa z toho poserieš. Takže nič extra výnimočné ani prevratné. To robí z tohto titulu tuctovú záležitosť s obyčajným rutinným postupom. To že ty môžeš skočiť do vody, alebo sa plaziť celou mapou, prípadne nasadnúť na vozidlo je podľa teba voľnosť? Ani nie, akurát máš viac možností. C má zaujímavý príbeh a peknú grafiku. Na konzole to bude zaujímavý príbeh a nudné stláčanie tlačidla pre streľbu, pretože bez autoaimu by sa to hralo ovladačom ťažko. To mi pripomenulo že by som si mohol ísť zastrieľať do automatu SOCOM *15*
-
-
"To že ty môžeš skočiť do vody, alebo sa plaziť celou mapou, prípadne nasadnúť na vozidlo je podľa teba voľnosť? Ani nie, akurát máš viac možností."
pri všetkej úcte, pre teba viac možností postupu a riešenia situácií nie je volnosť ? zaujímavý pohľad na vec.
-
-
-
-
-
Nepodcenoval bych blazny, kteri Crysis hrali v dobe vydani, pak si koupili konzoli a ted by si to chteli zahrat tam. :) (ja ne podotykam! Ale vim, ze i taci podivini existuji :)
-
-
Já vím. Chlastat a kouřit je správné nebo špatné? Bez benzínu se nedá jezdit. Masáže jsou velice dobré na stres, který každým rokem exponenciálně narůstá na člověka. Myslíte že takovej AIDS je velkej problém? Stres je mnohem horší. Jen se na něj neumírá. Tedy jak kdy a nese sebou mnoho jiných příčin či následků k onemocněních nebo životního stylu.
-
-
Však hry jsou dobrý stress-relief... ne? Aspoň pro mě to je jeden z hlavních důvodů, proč hraju *4*
-
-
Jasný. Taky víceméně hraji kvůli tomu. Ale prostě žijeme v Česku, kde prej je průměrná mzda přes 23 000Kč. Což je jen způsobeno tím že je u nás tolik milionářů. Jinak normální lide jsou rádi že nějak vyjdou. Rvat prachy dneska do PC a do her je drahý a navíc se to nevyplatí, když se náročnost her zvedá nepřímo-úměrně s kvalitou grafiky. Odfláklé porty z konzol nebo odfláklé DX11 efekty či PhysX. např.: Brink hnusnej jak řid a náročnej jak Crysis 1 na ULTRA.
-
-
nevim, mám obyč čtyřjádro, mainstream grafiku a jede to nádherně, ale asi je to klika.
-
-
V tím případě máš vyplej Ambient occlusion.
-
-
-
-
oj tohle je reakce na : Aoyagi (skrytá identita)
líbí nelíbí vlákno reagovat
Cože? Já jen poukazoval na to, že si lidi stěžují, jak nemají na hry peníze, přitom si užívají výše zmíněné (nebo něco jiného).
-