Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stratego
    Pravda za 2s to nezvládám, mě to tvá sekund asi 5s. Svět se začal hroutit
  • stratego
    Třeba protože q3a už se prakticky nehraje? A to je u hry, kde je hlavní složkou MP docela zásadní :)
  • stratego
    Přesně tak, navíc teď, když je to vázáno na steam účet, tak si člověk rozmyslí cheatování. Dřív šlo založil hned po banu nový účet a tohodle odpadu se nešlo zbavit, protože ban na IP na QL neexistoval.
  • co se ti nezdá? nechápu, pro mě se nic nezměnilo, jo ztratil sem pár statistik ale abych se z toho po.... tak to těžko
  • Tohle po*rali.. A tím, jako jejich vernej hráč po letech odcházím jinam.. Tohle nemám zapotřebí
  • ano, predtym som mal hru rozbehnutu za 2 sec teraz mi to trva 10-20 a je to otravne neviem co natom nechapes.
  • Zrzzek
    Protože tohle se udržuje...
  • Jack1947
    Jo jasně ale upravené ty lole... já zapoměl že to je taková trapárna Quake byl vždy o rozprsklých tělech a kouskách...
  • C-BEAM
    vše co umožní delší existenci této legendární multiplayerové FPS hry je krok správným směrem. I tak jsem měl vždy pocit, že nálepka free2play je pro Q3 dehonestující.
  • jupiiiii.. pockat.. ale ja mam uz Quake3Arena i s datacem.. proc bych jako mel kupovat to same znovu???
  • stratego
    Protože ono napsat FFA do server browseru je strašně složité, že?
  • stratego
    Mě to řekli lidi z komunity, tak nevím jestli máš klapky na očích a nebo si to hrál třeba jednou za měsíc. Člověk, který se tam vyskytuje častěji to nemohl minout a mám pocit, že i v oficiálních QL news to bylo.

Tak sbírání zbraní, ammo apod. bylo v quakovi vždycky. To jen tak před 1/4 rokem přišel ústupek nováčkům (hodně slušně řečeno) a začal tam stupidní respawn se zbraní kterou si člověk vybral v případě týmových her a v případě FFA tuším shotgun, ale to prostě nemělo s quake nic společného.

Cfg snad stačí překopírovat z původní hry, to že ti vypnout něco snad neznamená, že ti zmizí data z HDD, hrál si to proboha vůbec někdy?
  • moc sa hry nehravam ale mal som rad sem tam zapnut QL nachvilku kliknut play FFA a hral som. teraz si musim listovat nejaku rozumnu hru :D snad sa casom fixne a bude nejaky quick match
  • dost som rozmyslal ci vobec existuje nejaky moderny ekvivalent ku quake 3 ale nic ma nenapada vsetky hry mi pridu pomale. napr novy doom multi vyzeral celkom fajn ale je to strasne pomale.
  • a ked mas quake launcher a nepouzivas steam odkial mas vediet ze sa chysta steam verzia? ja som to fakt nevedel a dost ma to zaskocilo.

neviem preco zatial ma to trochu menej bavi odkedy to preslo cisto na steam uvidim dalej. nepaci sa mi ze vo ffa mapach su uz normalne ammos. ale uvidim casom ake to bude takto som quake uz nehral ani nepamatam aby som zhanal zbrane a ammo (mimo duelu).

a tiez sa mi nepaci ze hru proste vypli esteze som mal ulozeny cfg inac by som mohol znova nastavovat :-/

trochu nefer krok mi to prisiel. btw tiez som mal nainstalovanu hru aj na steame ale nemal som ju v library tak som ju musel kupit
  • ak sa niekomu chce moze tento a koment nadomnou zmazat chcel som reagovat na nieco ine a nevidim tu nikde moznost delete :)
  • The Steam trailer for "Quake: Everyone destroys rapha" looked good
  • hlavne koment pri tej pesnicke ked si das na youtube ma pobavil:
    The Steam trailer for "Quake: Everyone destroys rapha" looked good
  • stratego
    Když zajdeme do extrému, tak máš pravdu, ale tak nějak věřím, že svět ještě nedospěl do fáze, která je vykreslena ve hře DLC Quest *1*
  • Já si to donucení dovedu krásně představit, prostě stáhneš update a v launcheru budeš mít že máš někam poslat 10e nebo můžeš koukat v lobby na servery. Prostě nějak by to šlo, to se nebojim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit