Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hráči to umí dělat i s pingem 80 (jako třeba já, když hraju v PErthu :))
  • Lol, pokud sis nevším, tak v quakovi už při vydání Quake Live vyřadili krev a lítají jen bílé jiskřičky. V Austrálii můžeš běžně sehnat i hry jako GTA V nebo Evil Within. Možná si to pleteš s Německem.
  • stratego
    Až vyrosteš a pochopíš obsah sdělení tak se ozvi :)
  • stratego
    Co si nepochopil na tom, že lidi, kteří to měli na steamu i předtím to mají pořád v knihovně? A to, že je ve článku, že to přišlo z ničeho nic není rozhodně pravda. O čistě steam verzi se mluvilo týdny ne-li měsíce, to že byl někdo tak líný kliknout na steamu na instalovat a teď brečí, vidím čistě jako jeho problém. Lidé pořád jen brečí a za většinu věcí si můžou sami svojí leností nebo hloupostí.
  • Jack1947
    Docela se divím, že v AUS to není (bez urážky) zakázané. Pokud se nejndá o šprým ale vždyt je to násilná hra.
  • del0
    Ten shaft kill ve vzduchu v ztn3t1. *5* Měl sem dojem, že tohle snad ani nejde, pokud nemáš ping tak 1.
  • Jack1947
    To je docela síla hra která by jinak byla za, darmo tak ted je placená co dál UT taky zpoplatní?

Navíc QL které se hrálo už několik let, asi je to přestávalo bavit ne? furt se to hraje a korunky z toho nejsou je vidět že to není ID software protože ty by takovejhle backstab určitě neudělali. *11* *12*
  • Tak nevím tedy jak v Evropě, ale tady v Austrálii jsme na update čekali jako na smilování a 4seasongaming.com nás všechny řádně připravil. Hlavně možnost mít vlastní servery, jejichž funkčnost nestojí a nepadá na nějakém chlápkovy z Texasu, je bezkonkurenční, a díky tomu, že teď můžeme mít i servery v Darwinu, můžeme hrát i se hráči z Indonésie či South Korea, protože pingy s nima tam nejdou přes 100ku. Nehledě na to, že na servery z Perthu jsme taky čekali dost dlouho. Perthťané museli dosud hrát v Adelaide a tam jim padali šílené pingy. A jejich hráčská základna je zároveň největší z celé Austrálie. Nikdo si dosud na ztrátu qlranku nebo přátel a achievementů nestěžoval.
  • Spades
    Já to hrál v launcheru a na steamu to nemám...
  • BTW: kdyby náhodou někdo chtěl hledat tu hudbu z traileru tak ----> https://www.youtube.com/watch?v=xTJhs6ua3Bk
  • Doufám, že PC verze nového DOOMa se aspoň trochu přiblíží té hratelnosti...
  • jj, protoze ten nikdy neumira. Boze..
  • Ještě jednou, prosím tě..
  • Jedinej pravej herni skill meter = Q3.
  • Tato hra mi z nicoho nic pred par dnami skoncila v kniznici na Steame, i ked som ju ani len nevyhladaval a nasledne po par hodinach opat zmizla...
    Skoda, mozno keby ju aspon stiahnem a spustim, tak mi ju enchaju *1* *2* *15* *1*
  • stratego
    Tak jak už to máš jednou na steamu, tak tě těžko donutí si to koupit znovu :)
  • Tak koupíme za éčko, až bude sleva, ne.. *1*
  • mě se hlavně líbí, že ty, co hru hráli už dřív, to maj furt zdarma, což je mimo mě asi dalších 3mega lidí
  • stratego
    Na traileru je vtipné, že v něm často umírá rapha, což je jeden z nejlepších duelistů na světě. Vykreslili ho tam nějak zvláštně :D
  • ten trailer, az me slina ukapla, vic oldschoolovatejsi to uz ani bejt nemuze, ten pohyb, rocketjumpy, 150° FOV, pekelne rychlej gameplay...proc se dnesni hry nemuzou hrat takhle?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit