Přejít na výpis diskuzí
Quake Live přechází z F2P verze na jednorázově placenou, ovšem ne bez problémů
29.10.2015 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Tak herně je to pořád stejné, takže mě to neodradí :) a lidi si hodně slibujou od VAC
-
Snad se to za pár týdnů/měsícu nějak srovná..
-
Tak z dlouhodobého hlediska je to asi krok správným směrem, i když pro mě jako hráče, který hraje QL už od bety tam přibylo strašně moc naprostých zbytečností, aby to bylo dost cool a dost pro blbečky, takže jsem jen půlhodiny hledal jak vypnout nesmysly jako jsou jména nad jednotlivými hráči, protože při větším počtu hráčů na mapě člověk neměl absolutně žádný přehled. Další pr*ser je smazání statistik a klanů. Statistik hlavně z důvodu, že existovaly "Tiery" podle nějakých kritérií, ne že by to fungovalo nějak úžasně, ale nestalo se, že by člověk hrál s někým/proti někomu, kdo hru zapnul poprvé. Takže v současné době servery vypadají tak, že tam lidi nadávají na nováčky, protože jim hru akorát kazí. S klanama je to věc sama pro sebe, máme rozehraně nějaké soutěže a klany najednou přestaly existovat. A tím, že je to vázano na steam nick, tak se po serverech pohybuje tak 15x cooller, 30x rapha apod. úžasné.