Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Dodo: každej nemá možnost nakupovat v obchodě? levné se dají najít i u nás.
    a kde se pořád bere to, že mám něco proti bazarům? řekl jsem tady jediné slovo proti bazarům? Kde bazarový prodej odsuzuji? Mně je ukradený, jestli někdo do bazaru prodá nebo v něm nakupuje...
    osobně to pouze nepovažuji za příliš výhodné, protože většina titulů se dá sehnat levně nových. a člověk nemusí dlouho čekat. většina lidí ale bohužel nemá ponětí o cenách her. ve většině diskuzí se objevují astronomické částky za nové tituly. skutečnost ale tak černá není.
  • To Ucho: JRC se ohani Robotron, ne ja.
  • To Ucho: Ale ja tohle preci moc dobre vim, a taky tak nakupuju. Ale kazdej treba tu moznost nema. A bohuzel vetsina obchodu je spis predrazenejch. Me jen vadi, ze odsuzujete bazarovej prodej, pritom je to uplne normalni. Kdybych mel konzoli, taky bych asi obcas neco koupil v bazaru, tot vse.
  • Neverit pravde, kdyz si ji muzu sam lehce overit, to je vrchol... Ale tak na svete je spousta pitomu.
  • ucho
    Dodo: nevím sice, proč mě nazýváš "vymaštěným", ale beru to jako kolorit diskuze, někteří jedinci si musí ulevovat :)
    pokud lpíš na češtině (mimochodem i verze na Steamu by měla být česky...) a nemáš rád Steam, Dead Island stojí nyní 899,-. doporučuji ale s nákupem počkat, jestli chceš ušetřit, cena půjde u této hry dolů rychle.

a když se oháníš JRC, dost her mají cenově předražené nad konkurencí, je ale zajímavé, že tam lidé stále tolik nakupují...
  • Robotron3 - tak se na JRC koukni, kolik her maj nad 1000Kc. I blbej COD.
  • Proc se za kazdou cenu snazis mit vzdy a ve vsem pravdu? *15* O tom, ze v takovem obchodu pracujes silne pochybuji (nebo nemas pristup k distribuci), protoze jinak bys mi dal za pravdu. To je proste fakt, muzes se proti tomu stavet na hlavu. A jen pro poradek - kdyby Ti to nedoslo: oficialni = doporucena cena pro EU.

Jo a jeste me napadlo, ze bys tu ofi cenu mohl najit i u konkurence, nektere shopy ji maji i vystavenou na webu.

Napriklad Aliens: Colonial Marines (preorder)
    PS3: offi: 1699, znamy a relativne levny inet shop: 1319
    XBOX: to same.
    PC: ~o 600 levneji

Timto s Tebou koncim diskuzi na tema cen. Ani fakta na Tebe ocividne nemaji efekt. Kazdy kdo chce si muze pomerne jednoduse zjistit, jak to skutecne je a vysmat se Ti misto me (par lidi to uz ocividne udelalo). Howgh.
  • ucho
    tak to na ně narážíš v předražených obchodech. výjimkou budiž některé tituly od EA (ale jen některé), které se mohou točit kolem tisícovky. většina novinek se však pohybuje v rozmezí 700-900 korun. když sleduješ vývoj cen a různé akce, za hry moc nedáš. v době, kdy se zde prodávaly nové NFS Hot Pursuit za 1199,- (v předraženém obchodě, jinde za 899,-), koupil jsem hru za 140,- (včetně poštovného)... po půl roce většina cen klesne na 50 %, pokud nemáš potřebu nebo čas hrát veškeré novinky a klidně si rok počkáš, nedáš skoro za jakýkoli titul víc než 200,- ...).
  • to Ucho: Ty jsi taky vymastenej. Kazdej nemuze, nebo nechce kupovat na Steamu - treba kvuli cestine. Ja taky shanim, kde tu svou hru dostanu nejlevnejc, ale chapu lidi, ktery to z nejakyho duvodu na Steamu nekoupi.
  • Najed si sem, http://www.jrc.cz/ dej si kategorii PC vyhledat nove hry. Pokud nejsi idiot, nebo uplne splepy, tak vidis, ze nove hry na PC jsou v relaci prumerne mozna jeste min nez 900Kc. A JRC fakt neni z nejlevnejsich shopu...
  • Přesně, kámo.
  • Ty jses uplne blbej. Nemam XBox ani PS3, ale dost často narazim na novy konzolovy hry kolem 1600. A na PC jsou nektery novy hry kolem 1200.
  • smejki
    sumak - sleduj toky peněz, představ si vlastní přítomnost v každé roli tohoto ekonoické systému, udělej si nějakou tu kalkulaci, zapoj morálku v plné šíři a teprve pak se budeme bavit.
  • smejki
    osobní rovina není nutná. jen si vyměńujeme pohledy na věc. nikdy jsem tě za levičáka neoznačil *3*

s těmi ekonomickými škodami je to složitější, čti pozorně. říkám, že jsou podobné. V úhrnu celé ekonomiky je však jiné, to jsem taky napsal.

ano, mizerná a titěrná DLC spolu s DRM taky považuji za mor. Ničemu to nepomáhá. Prvořadá je kvalitní slžuba, ukazuje se to zas a znovu.
  • ucho
    johny: no a to je ten příklad, který uváděl Robotron3, ty si koupíš rohlík za 5 korun a přitom vedle ho mají za korunu. ale tak každý musí někde vydělat. (za těch 590,- můžeš mít Dead Island na Steamu...)
  • Na steamu jsou novinky vzdycky drazsi nez krabicovky u nas. To vi kazdy, kdo si hry kupuje normalne v obchodech...
  • ucho
    Dead Island na PC stojí 590,- ... je to drahé na novinku? na konzole 1300-1400...
  • Robotron3: na Steamu stojí Dead Island 49.99 euro. Převeď si to sám mě vychází že je to něco přes 1200kč a pak kdo tu mele.
  • PC hry se pohybuji u novinek kolem 900kc. Budto si tady nikdo hry nekupuje a ty cisla si vylozene vymysly, nebo hry kupuje schvalne v nejakem predrazenem obchode, nebo nevim.
  • Ja v tom jednom obchode pracuju vis. Vylozene malokdy mame novinku vic jak za 1300, kdo vi, jestli vubec nekdy... Zadna takova oficialni cena neexistuje, jsou pouze doporucene ceny a v zivote jsem nevidel u nove hry doporucenou cenu 1599kc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit