Přejít na výpis diskuzí
Quantic Dream: „Bazarový prodej nás připravil o 5-10 milionů eur“
13.9.2011 | Aleš Smutný
188 příspěvků
-
Nikolivek, nakupujici koupi ziskava pravo nakladat zakoupenym produktem dle libosti. (!tecka!)
Tohle pravo je daleko starsi nez jakakoli jina prava a omezeni a tudiz naprosto popravu nebudou nikdy respektovana. -
A pozor, auto bude schvaleno pouze pro provoz na vybranych komunikacich, takze nezbytnou nutnosti je neustale pripojeni k siti, aby se to mohlo overovat. Pokud se pokusis vyjet mimo vytycenou trasu, nebo dokonce odpojit vuz od site, tak se odpali pyrozamky na nabojich a upadnou ti kola.
-
Plkas z cesty 1200 stoji PC gamesa, pokud jde o neco vyhypovanyho, tak i 1500, konzolovka po vydani pod 1500 rozhodne neni, spis tak 1700 - 1800.
-
jj, je to tak, vydavaj cim dal vetsi sr.c.ky a pak brecej, ze lidi radsi vyrazej do bazaru a koupej starou, ale proverenou gamesu.
Dneska se jako plna hra vydava to, co se kdysi jmenovalo demo - 2-3hodiny hrani ... bleh. Komp mam o nekolik radu vykonejsi, ale misto otevrenyho sveta se objevuje cim dal vic loadingu a to klidne kazdejch per vterin minutu ...
Neni se pak co divit, ze si lidi koupej veci jako minecraft ... zabava na tydny, da se to hrat vlastne furt dokola a stale se to meni, nema to sice uzasnou nejdokonalejsi grafiku, ale je to zabava.
Origosku za plnou cenu sem si naposled koupil pred 15ti lety, od ty doby kupuju bud gamesu s casakem nebo ruzny slevneny varinaty za max 300. -
@Robotron3: Psal jsem kdyz srovnavas ceny... Kazdy nakupuje jinde.
Kdyz budu argumentovat o tom, jak jsou hry drahe, budu vychazet z cen, kde si hru muzu sehnat levneji
Ja si muzu hru sehnat (z anglie) treba o 40% levnej nez Ty a pak se s Tebou muzu hadat, ze tahle hra nestoji 1200, ale 720! No uznej sam, ze prave TO je blbost!
Navic si vsimni co pisi o cenach ostatni diskutujici (nejen z teto diskuze), neco na tom bude, ne? Nevim, proc jsi jako jediny nepochopil, ze vetsina ostatnich srovnava oficialni ceny.
Jinak kdyz mi neveris, ze ofi cena je 1599, podivej se do ofi obchodu nebo si zavolej do sony czech. Pripadne pokud mas zivnostak a prodavas SW, k cenam se dostanes. A pokud se Ti nechce, no Tvuj problem, saska tu ze sebe delas Ty. -
Presne tohle chteji, ne jen 2x, ale 5x 100x milionkrat ... zkratka pouzivas zidli? Zaplat mi korunu pokazdy, kdy si na ni sednes. ...
Autorsky prava a patenty je treba zrusit bez nahrady. -
Hraju take od dob Sinclairu zx spectrum a lepe bych to nenapsal.
-
Oficialni cena Dead Island ze je 1599? A to z jakyho prstu sis vycucal? Ne, to teda fakt neni. Kdyz budu argumentovat o tom, jak jsou hry drahe, budu vychazet z cen, kde si hru muzu sehnat levneji a nikoli premrstele draz! Taky si nekoupis rohliky za 5 korun, kdyz vedle je maj ty same za korunu.
-
Inet shopy maji vyssi konkurenci. Nektere kamenne obchody dodrzuji oficialni cenu, ktera je 1599,--. Dead Island po netu v CR sezenes treba i za 1150,--, v anglii i levnej. Pokud chces srovnavat ceny her, musis brat bud oficialni cenu, nebo cenu pouze jednoho obchodu.
To mas stejne jako s elektronikou, oficialni (doporucena) cena vyrobce je vzdy nekde jinde nez ta, za co ji prodavaji na netu. -
JJ hry dnes nestojí za ty peníze, dřív jsem měl chut hrát hru nejméně 2x/ 3x dnes dohraji a tradá na půlroku či déle k ledu ... prostě mi hra dnes nedá nic nového když si zahraji těch 6-10 hodin znovu úplně to samé *7* Vyjímkou jsou RPG , které dnes už také jsou nahlodávány trendem sliby chyby nebo dojné krávy...
-
Je mi z nich na blití. *16* Neslysel jsem nikdy, ze by si prodejci knih, aut ci onoseneho obloceni stezovali na usle zisky.Proste jednou prodano a vyhulte.Mamon je nemoc a meli by se lecit!!!
-
Má pravdu ten chlapec *1*
-
No začali se jim hrnout penízky a pak jich bylo hodně a pořád se hrnuly, až se to najednou začalo zpomalovat, no teď už se tak nehrnou, tak si holt musejí pobrečet a postěžovat si *7*
-
JJ, Občas se musí mluvit otevřeně jinak to nikoho netrkne. Dobře řečeno *1*
-
Jen na prvni pohled do ceniku (doporucene launch ceny): Resistance 3, Infamous 2, Dragon Age 2, DC Universe, Dead Space 2, Bulletstorm, Crysis 2, Alice, Shift 2, ... nektere z nich zacinaji na 1.8k a spec. edice jdou ke 3k.
Samozrejme nektere sezenes levneji diky dnesni konkurenci, ale to plati pro vsechny hry. -
A kdyz se divam na jiny shopy, tak Dead Island x360 i ps3 bezne za 1149Kc.
-
Hrac ma pravo se rozhodnout a danou hru/produkt nekoupit.
Jde o to,ze vse stavi do roviny predpokladu,ze kazdy kdo si hru koupi z bazaru by si tu samou hru bezel koupit do obchodu,kdyby tady moznost bazaru nebyla.
A tenhle predpoklad je podle me dost naivni.Nemluve o tom,ze spousty lidi by si tu danou hru ani nekoupili,kdyby tu moznost to nasledne prodat nemeli.
Bud jsou vydatavatele tak zabedneni a nevidi to a nebo delaji jen bubu bu.
Ostatne,pokud zacnou trochu razantneji proti bazarum brojit v podobe ruznych ochran,aktivaci apod.,tak na to muzou taky doplatit v podobe nizkych prodeju.
Problem je,ze v takovem pripade by to svalili na dalsi oblibeny terc - a to piraty.
A ted asi reknes,ze kdyz s pristupem vydavatele nesouhlasim,tak si to nekoupim,ani nestahnu.S tim souhlasim,bohuzel vetsina lidi tohle neresi a proste si to stahne.
Pak z toho mame zacarovany kruh,kdy vydavatele "neuspech" svaluji pokazde na nekoho/neco,aniz by se nad sebou zamysleli,jestli ten problem neni u nich. -
Tak tohle je pořádně omletá výmluva na to že si nenacpali kapsy jak si plánovali. A to, že někdo hraje hru od nich, kterou si nekoupil je blbost, tu samou kopii už někdo od nich koupil, chtějí snad peníze 2x za stejnou kopii ? To je podle mě krádež. Dále pokud si koupím použitou přečtenou, rozbalenou knihu od někoho za pár šlupek, protože nová stojí nekřesťanské peníze a můj užitek z ní je daleko pod úrovní užitku sumy peněz vynaložené na pořízení nového výtisku, tak bych si ji přeci nekoupil, ani kdybych ji z nějakého důvodu měl možnost pořídit pouze za tu vysokou cenu. Stejná logika se dá uplatnit na hry a mnoho dalšího.
-
Dead Siland http://www.gameexpres.cz/hra-pro-xbox-360-dead-island-p-12767.html?keywords=dead+island&Submit.x=0&Submit.y=0
1299Kc. Zaokrouhlovat na 1500 je fakt husarsky kousek. Zvlast kdyz se to cloveku hodi do argumentace, ze... -
Nove hry na konzole se pohybuji kolem 1200Kc.