Přejít na výpis diskuzí
Quantic Dream: „Bazarový prodej nás připravil o 5-10 milionů eur“
13.9.2011 | Aleš Smutný
188 příspěvků
-
To ještě buďme rádi, že zvolil tuto rétoriku. Takovej Microsoft by hned z fleku prohlásil - prodali jsme 2M ks, hrálo 3M hráčů, takže 1M byli piráti... :-)
-
Tak tohle je pořádně omletá výmluva na to že si nenacpali kapsy jak si plánovali. A to, že někdo hraje hru od nich, kterou si nekoupil je blbost, tu samou kopii už někdo od nich koupil, chtějí snad peníze 2x za stejnou kopii ? To je podle mě krádež. Dále pokud si koupím použitou přečtenou, rozbalenou knihu od někoho za pár šlupek, protože nová stojí nekřesťanské peníze a můj užitek z ní je daleko pod úrovní užitku sumy peněz vynaložené na pořízení nového výtisku, tak bych si ji přeci nekoupil, ani kdybych ji z nějakého důvodu měl možnost pořídit pouze za tu vysokou cenu. Stejná logika se dá uplatnit na hry a mnoho dalšího.
-
-
Presne tohle chteji, ne jen 2x, ale 5x 100x milionkrat ... zkratka pouzivas zidli? Zaplat mi korunu pokazdy, kdy si na ni sednes. ...
Autorsky prava a patenty je treba zrusit bez nahrady. -
-
Tu poslední větu jsem raději nečetl...
-
-
ta je na tom nejdulezitejsi *3*
-
-
-
-
Já si za plnou cenu koupil první Flashpoint u kterého jsem strávil 2 roky. Od té doby zásadně jen hru v akci pod tisícivku Fallout3 včetně datadisků za 899kč, komplet Crysis za 250kč atd.
Ono pokud se jim nelíbí bazarové prodeje, tak jak se jim bude líbit, když pudou všichni sosat warez? Kvalitní hry by lidé do Bazaru nedali a vo tom to je *3* -
-
Do bazaru putuji i kvalitni hry.Jde o to,ze v nejakem bode,ti hra uz proste nema co nabidnout a u lienearnich SP her je tomu radove mnohem drive nez u MP hry nebo sandbox SP.
-
-
Nejvetší problemy jsou spíš v (ne)kvalitě samotných titulů *6*
Pak se hledají cestičky na co to hodit.. -
-
to jo, takhle se většinou hájí i piráti, že za ty špatné hry, co musí hrát, by přeci nemohli zaplatit. hrůza, jaká je po těch nekvalitních titulech sháňka, co je to s těmi lidmi *5*
-
-
Zajímalo by mě, co by dotyčný "žvanil" řekl na ránu pěstí do pravého oka. Pokud mě někdo obviní, že jsem horší než zloděj, když kupuji použité hry, neměl by šanci. Zmlátil bych ho do bezvědomí! *16*
-
-
Jasně, že jsi horší než zloděj, mlátíš lidí do bezvědomí a ještě k tomu do zdravého pravého pirátského voka. Došla ti snad vodka anebo chupa chups?
-
-
Hlásíš se o první ránu? Rozhodně tě nebudu šetřit, když jsi na mě tak hodný, odesáku *1*
-
-
-
Jo Jo to jsou počti. Když si myslí že kdo si hru stáhne nebo koupí v bazaru tak by si jí koupil novou pokud by neměl jinou možnost :D To jsou potom panečku čísla :D
-
"Až totiž vývojáři a vydavatelé uvidí, že se nemohou uživit vydáváním her, které distribuují přes prodejní kanály – a to právě kvůli hrám z druhé ruky – jednoduše přestanou ty hry dělat. "
:-) tak zrovna tady o to bych se vubec, ale vubec nebal. to by se totiz musel chlapec zacit zivit normalni = ve vetsine pripadu velice nudnou a repetitivni praci :-) -
tohle je fakt nenazranost kdyz pres dve mega v prodeji na jednu platformu je malo?navic takovou hru si deti kupovat nebudou,ale jinak heavy rain je opravdu uzasna jizda od zacatku az do konce,doufam ze bude dalsi :-)
-
nema neco spolecneho s diag human?
-
Už jsou s tím trapní .....