Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Quantic dream neni zadne megastudio typu Ubisoft. Spise pravy opak. Krome toho ani nikdy nepotvrdili, ze to vubec na PS4 vyjde. On neni moc duvod. Krome 1080p me nenapada, co by tam slo vylepsit. Hra i na PS3 vypadala graficky perfektne. Kdo to hral na PS3 tak si to tezko znova koupi a tech co prisli na PS4 z jinych platforem nemusi byt zase tolik, aby se jim to zaplatilo.
  • Majkl
    99% her vzniká na PC, ono se gamepadem programuje dost blbě *1*
  • bože :D
  • o tom remasteru na ps4 se píše už rok a pořád nic .. to všechno tak hrozně dlouho trvá ... já bych si to tak chtěl zahrát ... nechápu kdy to jako chtěj vydat ... za 10 let asi ... stejně jako journey a další ... sou to lůzři pomalí ... to je tak těžký vydat beyond na ps4 ? maj na to týmy velký jak prase a pořád nic ...
  • Mato1987
    ale takto obchádzať spamovací filter, že nenapíšeš prvé písmeno tvojho skopírovaného textu aby si odrbal spamovací filter...to chce nejaký ľahučký permanentný banánik :)
  • rosim nereagovat na toto Slovenske cosi! Je to jen nicka se smutnym zivotem ,ktera zije ve vlatnim stinu.Kazda reakce na neho mu lesti jeho nicotne ego, hledici do prazdne skorapky sama sebe.
  • del0
    To mi nejde do hlavy. Proč portovat něco, co vzniklo na PC. *5*
  • Jack1947
    Proč rozoruplný beyond ?a né parádní a dlouho nepřekonaný a asi i zatím nepřekonatelný Heavy rain?

Vlastně je to dá se říct jedno, protože nebude nic no... na pc se taková hra asi moc nehodí no. Já bych to ale pcckářům přál.
  • Som si takmer istý, že James Stanton by si určite sgustol na tomto PC porte :D:D emócie na entú :D
  • Mne sa Beyond velmi pacil...malo to silne momenty a takych hier je malo co sa i snazia o dajake posolstvo zabavnou formou. Tie akcne klise mi prisli zamerne parodicke sa divim ze viaceri si to nevsimli. Asi ako ked Expendables paroduje samych seba akcne klise
  • To je ale totalni blbost. Ackoliv si to nekteri lide na tomto foru mysli, Beyond neni o prehravani videa, ktere je obcas prolozeno kliknutim na tlacitko. Je tam normalni volny pohyb postavy v ramci prostoru (koridoru) atd.
  • Beru že se někomu tenhle styl hraní nelíbí :) ale co četl jsem už i horší :) například že The Last of Us byl taky interaktivní film :D
  • Spades
    Ano máš pravdu, že to nikdo nepochopil, protože to taky nikde nebylo napsané chytráku...
  • vubec jste nepochopili,jak to portoval...v podstate delal jen mechaniku klik sem a klik tam,zbytek bylo nahrany video ze hry z PSka ktery by se menilo podle toho,na co clovek klikl,v podstate by to bylo uplne to samy,jako kdyz si hru proklikas na youtube
  • Nova doba vid *1* Nastesti nikdy drive nebyla nabidka her tak siroka, takze je lehky najit i normalni hry.
  • ucho
    A ty věříš, že by to fakt jeden člověk sám dokázal portovat? Bez zdrojáků? To by byl maximálně nějaký remake. Celkově je to bez šance...
  • Jazz
    Jak, proboha jak?
  • PLuto.petr
    Je to celkem velká škoda. Beyond: Two Souls je hodně zajímavá hra a takhle by se dostala i k non-PS hráčům.
  • Kdeze, chlapec je sikovny a chcel sa zamestnat. Keby sa nasla skupina ludi, ktora by sa s takymto portom chcela babrat, tak to urobi a distrib. by si to vsimol, az keby to bolo na internete.
  • Moje řeč. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit