Přejít na výpis diskuzí
Quantic Dream požádali o zastavení vývoje kuriózního PC portu Beyond: Two Souls
2.1.2015 | Adam Homola
78 příspěvků
-
Logický krok, je fajn, že se s ním prostě nejdřív lidsky domluvili a neposílali hned lawsuits.
-
"Ani sebelepší úmysly samozřejmě nikoho neopravňují rozebrat PS3 exkluzivitu a portovat ji na jinou platformu, bez souhlasu vývojáře a vydavatele. "
To v žádném případě! Kdyby to začalo dělat víc lidí, svět by se zbořil. Quantic Dream = ubožáci. -
dost lidí by ti řeklo, že si poslední album od One Direction zaslouží 10/10, přesto to neznamená, že to je pravda.. *3*
-
...
-
btw, většina hráčů z mého okolí si myslí že Beyond je blbost, tolik k obecnému názoru většiny *3*
-
jak píšeš, jestli to někoho baví je subjektivní, stejně tak pojem "většina hráčů", protože jsem si skoro jistý, že se s většinou hráčů neznáš.. co ovšem neni subjektivní je fakt, že je to víc film na koukání než hra, někomu se to líbí, někomu ne, ale pokud to mám hodnotit čistě jako hru, je to propadák
-
Na tom si klidne trvej. Vetsina hracu si mysli, ze nemas pravdu, ale je to zcela subjektivni vec.
-
Mikek: super, jediná rozumná cesta je tedy si těch 15 konců pustit na Youtube a vynechat tu nudu před tim *1*
-
ano, a taky jsem řekl že je to ŠPATNÁ hra, a na tom trvám
-
Sám jsi řekl že je to INTERAKTIVNÍ film.
-
Ma to cca. 15 ruznych koncu, takze na tom rozhodnuti docela zalezi. Mozna by pomohlo, kdyby ses nevyjadroval k necemu, o cem nevis zhola nic.
-
Zatímco si tu vy dvě ucha leštíte vzájemně... ehm... ega, je tu někdo jiný, kdo musel polovinu textu luštit s google překladačem, protože věty v článku nedávají smysl, dokud se nehodí do angličtiny? :D
-
nikoliv, to že hraní rovná se interaktivní zábava neni subjektivní názor, ale definice
-
myslim tu část s "interaktivní" , je to prostě film, který tě čas od času nechá zřídka udělat rozhodnutí, na kterém ale nezáleží, protože hra běží dál ať se rozhodneš jakkoliv, tuto "hru" by dokázal dohrát i můj fikus, kdybych mu dal ovladač na den do květináče
-
Subjektivní názor, pro mě to splňuje a přidává hraní úplně jinej rozměr, stejně jako v Indigo Prophecy.
-
odlišný vlastní názor neni trolling
-
Asi to dost lidi bavi. A ostatne hry na uplne stejnem principu jen s hroznou grafikou (Wolf among us, Walking Dead) i zde na GAMES dostavaji vysoce nadprumerna hodnoceni.
-
definice hry je interaktivní zábava.. tuto Beyond: Two Souls takřka nesplňuje
-
No vidis, a pak tomu tech dost lidi dalo 8.1/10 :)
-
Trollit můžeš i na sectoru.sk kdyby něco. *3*