-
Panove a damy, hraju hry skoro 20 let a muzu Vam rict, ze Rage konecne znamena pokrok v grafice ve hrach. Jak vytvarna, tak technicka stranka je uchvatna.
-
-
S tou technickou strankou to myslis jako opravdu vazne? Hra, ktera ma pri lehce blizsim pohledu zejmena v interierech textury jak hry z prelomu let 99/2000? At se na me nikdo nezlobi, tohle je flusanec do tvare PC hracu jak .... (nechci bejt sprostej).
-
-
Jsem sice ještě celkem na začátku, ale hra mě zatím hodně baví. ID předvedli, že klasické střílečky s chytlavou hratelností pořád umí, jen mi přijdou trochu přehnané závody ve stylu Flatout, nemluvě o stylu doručovaní zásilek při práci messengera.
Nerozumim ale jedné věci. O tom enginu se mluví už pěkně dlouho, a jedinou věc kterou si pod ním vybavim, a kterou řešili už před těmi pěti lety je, že se jim prý podařilo optimalizovat zobrazování textur ve velmi kvalitním rozlišení, čímž měl engine vynikat nad ostatními. Když ale dneska vidim jak ty textury vypadaj, tak tomu moc nerozumim - některé vypadají opravdu low-res snad i na tehdejší dobu. Možná že to engine umožňuje, ale z nějakých důvodů se to muselo ořezat... neví o tom někdo víc? -
-
Co já vím, tak si Carmmack stěžoval na to jak jim změna ovladačů rozhasila co předtím fungovalo. Dává to smysl, alespoň myslím že drakonická kritika některých lidí je tady trochu bezzubá.
-
-
ako to hram doom bol lepší tu je len pelné nebo a kulisy postavy a zbraňe su strašné ešte že tam je klasika brokovnica
-
-
Ty jseš retardovanej? Vůbec ti nerozumím.
-
-
Proč tak silná slova? Prostě hraje slepecký Doom :)
-
-
-
Ta fyzika me fakt sklamala to je takovej problem implementovat do hry starej dobrej havok, k cemu my sou textury v mega roziseni, kdyz nemuzu rostrelit ani vazu na stole obraz na zdi, pro me je to takovy mrtvy po chvilce az nudny, takova resistance 3 je uplne nekde jinde, poskozeni nepratel taky dost byda ustrelena hlava anebo rzprsknuti, ale co treba ustreleni ruky a nepritelovo snaha se kryt a z upadle ruky vzit zbran do zdrave a utocit dal, nebo ustreleni dolnich koncetin a plazeni se, moznost hodit granat zpatky, kryt se atd atd tomu rikam prestrelka a ne tenhle tupej tunel.
-
-
Nicmene musim uznat ze se to nehraje spatne za me tak 7/10
-
...ale inac si akoze normalny, v pohode? :D ...aj ked by si mohol dat svoju adresu, nech si susedia aspon bezpecnostne dvere namontuju...take, aby sa nedali motorovou pilou prerezat... :D
-
-
Ty jsi asi nehral god of war 3 vid apropo motorvka, proc ne ta uz byla ve strarickem doomovi a byla s ni spousta legrace, nevim ale treba takovej bioshock je dle myho ve vsech smerech, pribeh, zpracovaní, zbraně, nepřátelé, skladba levelu o nekolik trid vys o half life 2 vubec nemluvim, proste tohle je takova amerika ve spreji navonena nuda uvazoval jsem o koupi a jeste ze jsem to napred stahnul pro mne zklamani jednoznacne a o pruhu v pulce obrazovky se tu nikdo nezminuje (v sync).
-
-
-
moje hodnoteni je 7 vsechno je uplne v pohode napad s myslenkou ocenuji spracovani taky i tu grafiku je to pekny no zaco sem strhnul body je za velice nudni boj ! pri strilani + krev a pokud vim tak kadys se streli do hlavy nekomu umre napoprve tady ne tady to ustoji a az na 2x se musi clovek trafit a pak uz je dead realne dbze nespracovane co se tyka boja jeto takove nepropracovani a pak to pocase i nudi najvedsi chyba je ze vzdy musi bejt nekde neco co to kazy no tu by sem raci tu graficku vymnenil za hratelnost a poradne hodne krve a ulomenin koncatin a jine veci nech to ma adrenalin a ne takovi suchotiny osobne sem trochu sklaman ! ale jinak co uz ..... deme dal *3*
-
-
a ty si mongol?
-
-
Já spíš tipuju, že si nechal slovenštinu přeložit do češtiny přes google translator *11*
-
-
-
Dohráno na ps3 na nightmare za 14 hodin a něco málo minut a to sem neprošel celou mapu a neprolezl všechny tunely... naprostá spokojenost s hrou a mohu jenom tiše doufat v další díl... jediné mínus je doskakování textur, bohužel i na ps3
-
-
to je divne me na xku vse bezi na 100%, zeby byla rage prvni hra ktera konecne narazila na strop konzoli naplno ?
-
-
u xboxu je to prej tim, že se instalujou všechny dvdčka, tak to prej běhá v pohodě
-
-
-
Tak musim rict, ze docela dost velky zklamani, strilecka to neni asi uplne zla, ale technicky zpracovani odpovida na PC tak hram z roku 2004, fakt nechapu proc to ma 21GB!, je smutny jak ty konzole drasticky zabiji jakykoli technologicky pokrok ve hrach. Cekal jsem od ID Software fakt mnohem lepsi vyplod *13*
-
-
castecne souhlasim, ale uznej, ze technicka stranka je na dobre uvorni. Co ti urcite nejspis kazi cely dojem a co tu dost lidi zminuje, je prave nizke rozliseni textur kvuli konzolim. Jestli bude brzy vydan high res pack pro pc, tak nebude co vytknout *1*
jinak my technofandove vyckejme na doom 4, tam budem snad plne uspokojeni *1* -
-
Az na to, ze zadny high res texture pack ani 2 roky po vydani vydan nebyl a s modama je to skoro na bodu nula (krome jednoho rebalancu zadne nejsou). Nechapu jak tento vytvor mohou zejmena PC hraci vychvalovat, to je mi jednou velkou neznamou.
-
-
tve graficky je to nadherny jedina vec co se da vytknout grafice je rozliseni textur ale to je dano velikosti pameti na konzolich takze pokud vydaji texture pack na PC tak nebude uz co vytykat
-
To si děláš srandu? Technické zpracování je na velmi dobré úrovni.....co si jako očekával ? Občas nic moc textury, ale jinak se mi to hodně líbilo. ID soft nejsou v tomto žádné béčka.
Asi sme hráli jinou hru
-
-
Proc nemuzu najit RAGE na steamu? Klasicky odkaz http://store.steampowered.com/app/9200 mi hodi An error was encountered while processing your request:
This item is currently unavailable in your region.
Nesetkal jste se s tim nekdo? -
-
to kup klidne nekde jinde protoze se to stejne na ten steam hodi
-
Už to tu niekto písal. Je to vraj preto, lebo je tam nejaký blok na región, alebo niečo v takom zmysle.
-
-
Cekal jsem od ID po technicky strance vic, ale co naplat. Grafika je celkem pekna, jen kdyby textury nebyly tak zoufale rozmazany - predevsim blizsich objektu, veci z dalky vypadaji ok
-
Zdravím...o hře se povídalo, že prej má průměrnou herní dobu 15 hodin. Když ji jen proletíte hlavní příběhovou linií tak 10. Já plnil kotel vedlejších misí a měl sem čistou herní dobu pouhých 9 hodin. Hra je celkem krátká a konec je teda docela slabý.
Rage měl velký potenciál a grafika je fakt krásná. Škoda, že ten příběh stál za prd.
Hodnocení 8.5/10 -
-
JohnyX:zA 9 HODIN :o TAK to jsi to musel vzit rychlikem ja mam 8 hodin par minut a uz se blizim do te nemocnice ja si to tedy vychutnavam skoda ze Rage je lehka strilecka :/ ohledne toho vyhravani penez veci bych dral drazsi
-
Já to hrál na nightmare, celkem jsem si to vychutnával a čistou herní dobu jsem měl 21 hodin, nevím jak jsi to proletěl xD
-
-
Ja som to hral na normal a s nejakymi vedlajsimi questami a zavodmi (nie vsetkymi) mi to zabralo 10,5 hodiny, tak to si si uzival teda dost.
-
-