-
vubec nic je to jejich vec to bylo jen takove popichnuti *3*
-
V tomhle je právě ta hra úžasná... Všechny ty animace... např když se bandité zmateně stahují a teď maj problémy běžet nebo nevědí kam dřív... Authority vojak ze štítem, který kryje ostatní... Mutanti, který vám jen tak nenaběhnou do rány...
-
Tak si pozri toto video: http://www.youtube.com/watch?v=F-5Sik87qhQ
-
V pohode 100 ľudí 100 chutí a s tým novým falloutom som s tebou za jedno :)
-
Na kozkolich se dokreslovani ci vypadavani a problikavani textur nedeje a hraje se to dobre jak tu nekdo psal ze ne, tak to asi nehral...
-
Možná ji musíme chápat v kontextu toho jak se při hraní autor cítil.... *3*
Cituji:"Větší problém byla monumentální střevní chřipka, která Martina skolila po prvním dni hraní (s kvalitou RAGE to snad nemělo nic společného)...."
*5* -
A co ti je prosim ta do toho ?
-
Pro mě to jsou výborné tituly kterým Rage nesahá ani po kotníky, Takže mám na to opačný názor. Nechtěl sem to srovnávat, ale nedal si mi na výběr. *1* Teda kromě Falloutu toho nového ten mě nebavil.
-
Ja mam Intel C2D @ 2800 MHz, NVIDIA GTX 275 s 896MB a 3 GB RAM, Windows 7 32 bit a doskakovali mi textury tiez (upravou configu sa mi viacmenej podarilo to odstranit, ale nie uplne, aspon na znesitelnu uroven a dal som aj beta ovladace od Nvidie). Po aplikovani patchu zacali textury zase doskakovat, navyse sa pridal dost znacny tearing (takze som zase musel zmenit config). Takze nie je pravda, ako sa pise v recenzii, ze problemy maju len ATI karty a ze patch tie problemy odstranuje. A co som cital fora, robi to aj na totalne high-endovych zostavach. Takze je to zase pripad ako GTA4, ze niekomu to ide a niekomu nie a nikto nevie preco. Ta hra je jednoducho technicky zmrvena, naozaj neviem, ako sa robil ten betatesting.
-
spatne jako vsechny hry
-
Jak se to hraje na konzoli?
-
moje mama na tohle nehledi a asi ani netusi ze neco takovyho existuje. bud s ni du vzdycky do obchodu a reknu co chci anebo to obednam pres internet a ona to pak jen vyzvedne. *4*
-
mama? *8* v 18ti ti hry kupuje mama? Nebo mas narozeniny? Anebo je ti teprv 10? Preci nejsou tvi rodice tak nezodpovedni a nebudou diteti kupovat hry urcene od 18 let! *1*
-
No tak zrovna GTA IV je extrém, kterej pořádně nešlapal ani na výkonejch stolních mašinách té doby:D Vím o čem mluvím:D
-
myslim ze jsem nasel vyjadreni od autoru ze ma hra miti 15 hodin
-
jj umela intelegence se povedla a ja porad vidim jak ti banditi a mutanti meni svoje ukryty a schovavaji se nebo je dobry a to semi fakt stalo kdyz jsem se jednou schoval banditovy ktery me chtel dostat tou zapalenou basebolvou palkou za sloup a on me nevidel a bezel proste dal a zazdi se pak zastavil a pohlizel se po me a pritom furt rval a pak kdyz sem se ukazal tak na me hned vybehl zpatky. husty
-
Kdo hrál. Herní doba?
-
pro me hra roku a jeste bych se chtel zeptat jestli uz neni nejakej patch na ty textury? to prepisovani rageconfig se mi zda moc slozity
uz se tesim na konec rijna az mi ju mama koupi *14* -
Zaujímalo by ma na akých zostavách to hráte. Ja mám AthlonX2 5000+@3100 MHz, ati 3870, 2GB RAM. Nečakal som, že mi to pôjde nejak super, ale to preblikávanie textúr a pod je strašné - skúšal som všetko možné. Fakt dobrá kúpa :(
Niečo takéto: http://www.youtube.com/watch?v=-PJunSmDGwc -
Viď?! Tak to je škoda. No nic, to se nedá nic dělat... Díky.