-
to je srackaa velebnosti aneb bordelands krizene s hnusnym metrem
-
Já bych všechny ty internety zakázal *1*
-
Je to zostřené... holt to vylezlo z díly Carmacka... Já bych to také neviděl tak tvrdě.
-
No tou 8 jste mi udělali radost, skoro bych tipnul, že Rage tady vyfasuje 9. Ale ve výsledku je to stejně jedno, protože hra je to dobrá a paří se fajnově...jen se od ní nesmí čekat zázraky.
-
By mě zajímalo, kterej slepec tohle říká. Na PS3 mám při chuzi všechny textury rozmazané a až když se zastavím, tak po cca 1-2 vteřinách se odněkud nahrají a vykreslí se. Ale ID software nám bude určitě tvrdit, "To není bug, to je feature." *5*
-
Četl jsem, četl... Karban, týpek trefující se nožem mezi prsty. Mě osobně víc potěšily easter eggy v podobě ukrytých levelů z Wolfensteina, Dooma či prvního Quake. Paráda!
-
O minihrách v recenzi ani slovo, přitom jich je tam jak nasr*no. *3*
-
Paradoxne vetsinou je to tak, ze prave deti hraji na tech PC, pirati z torrentu (jak je ostatne videt u jindry.veliky a vsude hlasaji, konzole jsou pro deti, neda se na nich hrat. A na konzolich hraji spis starsi a dospeli :)
-
Hra absolutně nepřipravená a vydaná s bugama, že by se daly krájet....no a když je opomenu....prostředí i svět vypadá pěkně, příběh sice obyčejný, ale co by jste chtěli...asi největší zklamání je krásný rozsáhlý svět, kde nemůžete dělat nic....zajímalo by mě, co tam ta bethesda dělala....nemůžete skočit na kámen, na trubku, nemůžete jít do žádných dveří, pokud vás tam hra neposílá....to by jeden blil...nu a samozřejmě textury z dooma 3 možná horší
6,5/10 max -
To jsem nečekal... John Carmack: "Tenhle názor asi spoustu lidí naštve, jenže je těžké mu oponovat. Obě konzolové verze budou mít větší publikum než PC verze. Výkonný počítač je oproti tomu přibližně desetkrát výkonnější než konzole. Pokud bychom tohle určili za náš cíl a byli bychom schopni na něj použít stejné prostředky, beze sporu bychom udělali kvalitnější zážitek," odpověděl a zároveň uvedl, že většina kvality dnešních her stejně pochází z nápadů vývojářů, ne z technologie, který titul pohání. Titul založený hlavně na technologii by prý pak ve většině případů propadl.
-
Co tak sleduju internety, Rage ma dost rozporuplne reakce. To je znameni, ze ve sleve se vsemi patchi to bude vyborna parba :)
-
V porovnani se ostatnima hrama je RAGE opravdu nuda. Pekna grafika, to je co se na teto hre da ocenit. Bohuzel pribeh a pocit, ze to byla skvela hra a nekdy si ji zahraju priste ve me nezanechala. Jeste, ze ji prodavali tak levne.
Zlaty Dead Island nebo Borderlands.. -
s 8/10 suhlasim, aj napriek tomu aka je to skvela hra, bavim sa pri nej aj napriek problemom co som mal s texturami (ktore som opravil nie patchom, ten mnohym nefungoval tak som pouzil urcity config, co spravil zazraky a vsetko slape plynulo na mojom archaickom e6600, 8800gts 640, 2gb ram, je to radost hrat) takze niet tych technickych problemov od zaciatku, tak hra bez problemov u mna 10/10, pretoze ostatne casti hry su jednoducho zabavne (samozrejme aj napriek tomu sa to nemusi kazdemu pacit), a co som tu cital tu podobnost Autorithy s Crimson Lance (je to smiesne, co ludia vedia najst a co im do oci bije) keby som mal hrat hry iba take co sa nepodobaju nicomu inemu predtym, tak to by som si takych hier vela nezahral, v kazdej hre je nieco co uz tu predtym bolo, ci uz tak ci onak, vzdy sa najde nejaka podobnost s niecim, preto berte hru akou je, zabavnou a graficky uzasnou hrou, ktoru prejdete raz dva aby ste si ju mohli pripadne uzit znova :)
-
Jindro, brácho, vyser se na to.
-
Nema, spousta her se na konzoli hraje dobre a casto je to zabavnejsi nez na PC. Posuzuji to s dvacetiletou zkusenosti hrani na PC a jeden a pulrocni zkusenosti hrani na PS3.
-
Ohrozovani mravni vychovy ditete je dulezita vec, ke ktere by okoli nemelo byt slepe. Ve fungujici obcanske spolecnosti nejsou lide navzajem k sobe lhostejni. Jindra bude asi pripad pro socialku.
-
"aAe ma pravdu, ten chlapec!"
-
Je to vždycky riziko. Chlazení bývá poddimenzované, grafika nebo cpu mohou být "dynamicky" taktované atd. Neříkám, že nejde koupit dobrý notebook na hry, ale člověk se v tom musí relativně dobře orientovat a zjišťovat dost věcí, aby si byl jistý...
-
*1*
-
Utri si mliko na brade a neplet se mezi dospely.