-
nehral jsem Rage a jako postarsi pan jsem se na Carmacka tesil, a ted vidim ze je z toho upocena osmicka, je to opravdu osmicka a nebo to je zase ulet mistniho pisalka?, narazim na recenzi Deus ex kdy za ten pytel nudy dali 10/10 coz beru jako totatalni ulet, na tu hru jsem se tesil moc, hral jsem nekolikrat jednicku, ale to co predvadi trojka je k neuvereni, milionkrat prevarena polivka bez inovaci a napadu se opet prodava a stado buci spokojenosti, pro me nuda a kdyz hodne zattlacim tak 7/10, ale asi uz budu opravdu moc starej a beru to jako vyhozene penize, takze opravdu 8/10?
-
Presne, ale už ma vôbec nezaujima čo povedal Carmack.
-
Carmack hlavne nejak moc v posledni dobe mluvi. Aby se z nej nestal druhej Peta Molyneux :)
-
Citujem:"PC pro nás není hlavní vývojářská platforma, i když to někoho jistě naštve."
Povedal Carmack OMG, prečo musia byť všetci šikovny a uspešny ludia taky nenažraty ??!! -
...pravda, pamatam si este ako sinclairista vecne "suboje" s ataristami :D...teraz je to PC a konzoly...ale hadam z toho vyratstu, nam sa to (snad :) ) podarilo...aj ked by som nejak nezovseobecnoval, ze nemaju vlastny rozum, vela aj ma, akurat jindrovi sa neuslo, no...
-
Zase jak kdy, treba co udelali Ninja Theory Enslaved na Unreal Engine, tak tam bych to vubec nepoznal. Asi zalezi na tech tvurcich, jak dobre to dokazi prizpusobit, protoze jinak je zase fakt, ze hodne Unreal engine se zase pozna, nevim proc, ale vetsinou to inklinuje k takovy nabusenosti postav a specifickymu prostredi.
Ale ty nej hry ze vsech vetsinou maji vlastni enginy na miru, coz je spravny... -
Ehm, irony tag.
-
Ono je to pro tu hru fakt lepší a to i z důvodu, že to prostředí není tak povědomé. Nevim jak to napsat, ale ať jsou hry jakkoliv jiné ale mají stejný engine, poznám to. A když je těch her už moc, přestává se mi to líbit.
-
Ok, nabuduce tam dam jak pre pomocnu skolu
tag :) -
„Nevidíme id Software jako hlavní platformu pro hry.“
-
S recenziou v podstate suhlasim, až na to vysledne čislo, ja by som dal určite 9.
Konečne hra, ktora ma chytila za gule a pri ktorej som ochotny prebdieť do rana, čo sa tohto roku nepodarilo žiadnej inej, proste nechajte si sofistikovane dristy, tato hra bavi a HOTOVO. -
A no jooo, tahle zběsilost šla ale vždycky trochu mimo mě. :) Omlouvám se za opomenutí.
-
Uz bys mohl vyrust z detskych strevicku a pochopit, ze zodpovednost nesou lide, nikoli zarizeni. A tedy konzole za nic nemohou.
-
Ono je stejne nejlepsi, kdyz si studia vytvori vlastni engine pro konkretni hry a serie, jako Naughty Dog Engine, Anvil engine pro Assassins Creed, atd. Vic to podtrhne unikatnost tech her. A kdyz uz se musi kupovat engine, podle me by novej ID tech stejne s porovnanim perfektiho Unreal Enginu neobstal. Doba, kdy ID soft byl technicky daleko pred konkurenci uz je daaaavno pryc...
-
No brrr, tato technologia je uzasna na teren, tak nech sa pouziva iba tam. Teraz som dokoncil stanicu metra a elektrarnu a ak by tam neboli tie lowres textury, tak by to bola nadhera. Kam sa pozres, tam nieco je, po zemy, stenach, ziadne hluche miesta. Len bohuzial tie indoor textury su hnusne :( Ale ako sa dalo cakat, za vsetko zasa mozu konzole :D http://www.gamepur.com/news/5668-carmack-developing-rage-consoles-was-big-mistake.html
-
Ani na tomhle toho moc stát nebude. Hra je to super, ale engine v porovnání s konkurencí moc neobstojí. Možná má ale jen blbé textury a špatně udělané objekty, těžko říct. Tak jako tak, kdybych se já rozhodoval a tohle mělo být technologické demo a když si vezmu konkurenci...... John bude muset ještě hodně zamakat. Možná když bude nějaké free SDK. Ale nasvícení je opravdu úžasné.
-
Dohrál jsem to....graficky se mi to líbilo a hra mě doslova pohltila...jenom ta délka...11 hodin ? Čekal jsem teda víc...a i jsem čekal otevřenější svět nebo spíš víc lokací...
-
a co quake 3, hochu?
-
Verze na jednu s konzolí neznamená automaticky lepší prodeje než na PC verzi. V součtu určitě i když se jedná o 2 různé platformy. Data ze Steamu nejsou veřejné. Horší je, že se začínám bát o DOOM 4. Nechci strávit půlku hry jízdou důlním vozíkem :-)
-
:) to mi pripomelo jak jsem na zacatku chtel vyjit po kovovych schodech na jednu vez ale nekde v pulce me zastavil jedena zlomena pricka na schodech, tj abych ji prekonal, musel bych zvednout nohu o 20cm vys nez kdyby tam byl .. o misi pozdeji jsem zjistil proc .. tohle misto totiz byl navratovy bod mise a tudiz neni zadouci abych se tam dostal z druhe strany kdy ta lokace neni pripravena na vstup hrace .. je to vlastne kompletne mrtvy svet ktery oziva pouze v miste kam jde hrac splnit misi (rozumej vystrilet tu lokaci) ... inu neni lehke udelat striktne linearni hru v otevrenem svete tak aby to nemusobilo divne ..