Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc nemuzu najit RAGE na steamu? Klasicky odkaz http://store.steampowered.com/app/9200 mi hodi An error was encountered while processing your request:
    This item is currently unavailable in your region.
    Nesetkal jste se s tim nekdo?
  • Jenomze Doom 3 byl ve svy dobe alespon malou technickou revoluci, to se o Rage v dnesni dobe rict neda ani nahodou
  • Cekal jsem od ID po technicky strance vic, ale co naplat. Grafika je celkem pekna, jen kdyby textury nebyly tak zoufale rozmazany - predevsim blizsich objektu, veci z dalky vypadaji ok
  • Zdravím...o hře se povídalo, že prej má průměrnou herní dobu 15 hodin. Když ji jen proletíte hlavní příběhovou linií tak 10. Já plnil kotel vedlejších misí a měl sem čistou herní dobu pouhých 9 hodin. Hra je celkem krátká a konec je teda docela slabý.
    Rage měl velký potenciál a grafika je fakt krásná. Škoda, že ten příběh stál za prd.
    Hodnocení 8.5/10
  • Hanzales
    No a já momentálně instaluji a i když jsem věděl, že to má kolem 20GB mně ty 3 DVD v krabičce překvapily :) no jo no 8/16/24... po noční bez spánku už to tak nepálí :/
    Očekával jsem FPS, instaluji FPS a o hře už mám docela představu ze sledování asi 30 min gameplay. No a když se to tak vezme, začínal jsem Wolfensteinem a v očekávání, že dostanu to co od všech předešlých Id počinů to může ještě v mnoha ohledech překvapit. Taky už se těším i na těch "pár" co-op map, takhle si při večeru zastřílet s kumpánem :) Btw takový Q2/Q4/D3 taky neměly nějak extra převratný příběh. Vždy to stavělo na akci a uvedení nového engine. A akce šla Id vždycky dobře. Nikde jinde než ve hrách od ID, nebo hrách na jejich engine postavených (HL1) se nedá tak krásně kličkovat s brokárnou, třeba :) ...kurňa to to trvá....
    EDIT: všude je převážně v záporech a ohlasech kritizovaná technická stránka hry a tady to ať už ID, nebo NV/AMD nezvládli. Pokud je to O.K. i po patchi zatím netuším, ale s novýma driverama obou stájí to podle mně pofičí všem allright. Je to Fail, ale mnohdy to tu hru zbytečně sráží v celkovém dojmu, myslím.
  • fallout nesouhlasim :DDDD
  • Prakticky to same co Doom3, ve sve dobe uz designem takrka zastarala hra, ktera se Half-life nemohla rovnat (s radou zbytecnych chyb). A dnes Rage podle vseho zase designem nestaci na soucasny hry, ktery uz jsou proste dal. ID zkratka zaspava dobu...
  • A kolik her jsi hrál na Doom3 enginu? A o kolika jsi slyšel, že se chystá na Rage enginu? Já bych taky řekl, že jim to moc nesype. Koneckonců určitě by tu firmu neprodali Zenimaxu pokud by hru mohli dodělat za sebe a shrábnout všechen zisk.
  • Jenze o rage se tvrdilo, ze to bude od id konecne neco jineho, ze to bude inovativni, ze to bude mit napriklad otevreny svet. A ted se ukazuje, ze to nema ani dobry leve design a je to prolezle radou chyb, ktere by od id nikdo necekal.
  • smejki
    nejdřív mi ocituj nějakou oficiální zprávu, broučku. googlit umím. buďto jsou tam tvrzení, že Rage není a nemá být open-world anebo tvrzení typu "žjóva čupr trailer, to bude openworld, dyk to vidim".
  • Chválím zahraniční kolegy, že se nebáli, nadité obálky spláchli do hajzlu a RAGE po zásluze ohodnotili...
  • Me je u pr*ele co kdo vlastni, pokud budou vydavat hry v takove podobe jaka je hodna konce roku 2011 a ne 2006. Takhle je to pro me neakceptovatelne.
  • Děkují vám všem. Budete mít možnost mě vidět příští týden v Divadle na zábradlí, jinak sledujte moje internetové stránky www.coze|fps|to|snad|neni|pravda.cz
  • Snad te nemusim ucit pracovat s googlem, otevreny svet mel byt hlavni devizou, tez super zpracovani na novem enginu, ani jedno se nenaplnilo. Proc? Kvuli omezenemu hardwaru konzoli, hlavne male pameti, jako je zvykem snad u kazde generace konzoli...
  • Prosím tě, pochlub se ještě jakou máš sestavu, kolikrát jsi dohrál Fallout 2, a taky sem přihoď několik PC zkratek, který používá tvoje komunita na základce. My, co hrajeme na PC přes deset let a dokoupili jsme si k tomu ještě konzoli(aby nám neunikly i ty dobré hry z tohoto pekelného vynálezu), se potřebujeme trochu poučit.
  • Krásně použití sarkazmu ! *3*
  • Prave ze nevydelavaji, podivej se, kolik her na tom jejich slavnem enginu vyslo. Na pocitani ti staci prsty na jedne ruce ostrileneho pistolnika :)
  • tak skonci kdyz se ti to nelibi, mej se a ahoj :) nikomu tvoje primitivni nadavky chybet nebudou. Jinak Rage hraju na PC (konzole mam taky a nevidim v nich zadny problem). Hra je skvela a vyborne se u ni bavim...dostal jsem presne to co jsem od id softvare cekal a na co jsem se tesil.
  • smejki
    taky si říkám. on ve výsedku asi ani není div, že byli odkoupeni. podle mě se finančně už dost blížili dnu
  • smejki
    to by ty licence musely být v řádech desítek milionů, aby to při jejich počtu prodaných licencí mělo nějaký efekt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší