Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Technicky odfláklé, a hlavně herně zastaralé a nudné hry prostě budou na games dostávat 8/10, já jsem to pochopil. *4*

Zlatý Anastasov a Ice a jejich recenze na Quake...
  • no zkusil jsem to a u Bordenlands jsem se bavil mnohem vice tohle je takovej mix vseho moznyho a dohromady to moc nefunguje *9*
  • Vypada to, ze Carmack nam dal ochutnat kousek sveho noveho engine, aby nas navnadil. V plne krase to bude zrejme az s novou generaci konzoli. Diky bohu, mohu si to zahrat i ja :))!!!!
    ID opet ukazali, ze i prachsprosta strilecka, dokaze byt zabavna!? Objektivne bych tomu vice jak 7 nedal, ale otazkou zustava, jestli herni veteran muze byt objektivni, kdyz jde o ID!! Tak rozporuplne pocity po dohrani hry jsem jeste nemel.
  • Nicmene musim uznat ze se to nehraje spatne za me tak 7/10
  • Ty jseš retardovanej? Vůbec ti nerozumím.
  • Kdybys to hrál, třeba bys to pochopil. Všechno cos napsal platí - kromě té výroby, mě na prd nepřijde. Ale i pře všechny ty chyby se to skvěle hraje a já bych těch 8 dal taky.
  • Zdravím, neví někdo kdy vyjde patch na Rage. Bohužel ani ovladače pro ati mi neumožní hru spustit :(
  • jo jeste jsem zapomel na grafiku - je super, jenom ma hnusne textury, ktere doskakaji
  • Fakt nevim, hru jsem nehral, ale
    - v recenzi se dozvim, ze hra nema vlastne zadny dej a ani se o nej nesnazi, rozhovory stoji za prdlajz
    - pak se dozvim, ze umela inteligence je nulova, taktizovani v boji neni treba
    - dale, ze je super variabilni, ale vlastne se jedna o jednoduchy koridor
    - ze hra ma nulovou fyziku, skoro zadne interakce s prostredim
    - ze kladem jsou zbrane, ale arzenál zbraní není nijak bohatý ani originální
    - ze se bojuje o preziti a o zdroje, ale z nepratel nemuze brat jejich zbrane
    - ze je zde mozna vyroba, ale stoji to za prd
    - ze je silne zabugovana, a ze mozva patch vyresi vase problemy.
    => nakonec se da 8 *16* , tak nevim bere recenzent drogy a nebo mi neco uniklo ;)
  • Musím říct, že po dlouhé době zase inovativní hra, kde jsou skvělé postavy a zajímavé mise. Mraky nových nápadů. Hra funguje přesně tak jak by měla, skvěle reaguje na vaše ovládání. Textury trochu doskakovaly, ale nebyl to žádný horor, ostatně v neděli vyšel patch. Grafika parádní, nevím co by kdo mohl chtít více, při standardních 60 fps (bez kolísání, to jsem nidy neviděl:). Hraju na NVidii. Za mě 9/10.
  • hmm, aspoň že to má atmosféru kterou miluju ... prostě jsem miloval atmosféru borderlands, postapokalyptická poušt plná skagů a psycho skřítků, v nádherný grafice, nostalgicky vzpomínám na ty nádherné chvíle při hrání ještě teď... dál fallout (new vegas), též po apokalypse, zamořeno radiací, pěkná atmosféra a ustřelování hlav a končetin ( *1* )... seriál FireFly jsem viděl celý, prožíval jsem chvíle epična při sledování, absolutně nádherná atmosféra, western + sci-fi..dál jsem naučený ze série Stalker, snad nejlepší hra (trilogie her) co jsem hrál, mám také velmi pěkné vzpomínky na hraní...clear sky jsem dohrál 3x a vždy se u určitých pasáží bojím, i když vím co přijde, např. kontroléři v podzemí...nebo za svitu baterky jdu v noci za deště zamořenou zónou a přede mnou vyskočí 2 snorkové, baterka hází stíny a jejich těla provrtávají kulky z mého ak74u, každý výstřel osvětluje zášleh hlavně... (dost té lyriky).. No a RAGE tohle vše spojuje, kéž by měl víc RPG prvků ...
  • God-of-War
    u xboxu je to prej tim, že se instalujou všechny dvdčka, tak to prej běhá v pohodě
  • to je divne me na xku vse bezi na 100%, zeby byla rage prvni hra ktera konecne narazila na strop konzoli naplno ?
  • Na Metacritic se v poslední době nedá moc spolehnout. Stačí, jaký názorový proud zrovna převládne a hodnocení se úplně zvrhne. Viz tento příklad - na základě technických problémů během launche se na internetech vytvořila slušná hysterie, takže hodnocení HRY už není objektivní ani omylem. Hype naruby.
  • Zde je pokec o nastavení grafiky v RAGE.Kdyby to někdo náhodou ještě neznal.

http://www.geforce.com/News/articles/how-to-unlock-rages-high-resolution-textures-with-a-few-simple-tweaks
  • Já nevím, proč si všichni stěžují na grafiku. Uvědomte si, že to běží v 60FPS. To znamená, že se toho musí vyrenderovat během vteřiny dvakrát tolik, než v ostatních hrách. Když to porovnám s Dante´s Inferno, které taky běži v 60FPS, tak Rage je mnohem hezčí a to jde o rozlehlý svět.
  • Ty jsi asi nehral god of war 3 vid apropo motorvka, proc ne ta uz byla ve strarickem doomovi a byla s ni spousta legrace, nevim ale treba takovej bioshock je dle myho ve vsech smerech, pribeh, zpracovaní, zbraně, nepřátelé, skladba levelu o nekolik trid vys o half life 2 vubec nemluvim, proste tohle je takova amerika ve spreji navonena nuda uvazoval jsem o koupi a jeste ze jsem to napred stahnul pro mne zklamani jednoznacne a o pruhu v pulce obrazovky se tu nikdo nezminuje (v sync).
  • Panove a damy, hraju hry skoro 20 let a muzu Vam rict, ze Rage konecne znamena pokrok v grafice ve hrach. Jak vytvarna, tak technicka stranka je uchvatna.
  • Já spíš tipuju, že si nechal slovenštinu přeložit do češtiny přes google translator *11*
  • Jsem sice ještě celkem na začátku, ale hra mě zatím hodně baví. ID předvedli, že klasické střílečky s chytlavou hratelností pořád umí, jen mi přijdou trochu přehnané závody ve stylu Flatout, nemluvě o stylu doručovaní zásilek při práci messengera.

Nerozumim ale jedné věci. O tom enginu se mluví už pěkně dlouho, a jedinou věc kterou si pod ním vybavim, a kterou řešili už před těmi pěti lety je, že se jim prý podařilo optimalizovat zobrazování textur ve velmi kvalitním rozlišení, čímž měl engine vynikat nad ostatními. Když ale dneska vidim jak ty textury vypadaj, tak tomu moc nerozumim - některé vypadají opravdu low-res snad i na tehdejší dobu. Možná že to engine umožňuje, ale z nějakých důvodů se to muselo ořezat... neví o tom někdo víc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit