Přejít na výpis diskuzí
RAGE - rozhovor s Timem Willitsem a info o recenzi
7.10.2011 | Redakce Games.cz
220 příspěvků
-
Jse, zlodej,protoze hru stahnu zahraju a po pripade zakoupim aha to je zajimavy verdikt,a proto mluvi o vsem ze na steamu mam 15 originalek samo,ze nektery zakoupeny i se slevou
Fanda heroes jakmile vysly tak jsem je mel tedka mi prijde 6 klidne vyfotim se s tim a poslu ti to ,,
Nejsem idiot,co nejdriv koupi pak hraje a pak breci jak je to spatna hra a ze vlastne to FPS nemelo byt a melo to byt Por** skoda slov -
zlodeji..
-
Tak to že ti to pada bude necim jinym... ja mam taky GTX 560Ti a nespadlo mi to ani jednou, akorat se mi spatne nacitaly ty textury, ale po patchi je to už v pohode.
-
I ty kujóne :)
-
Tak uz jsem ve druhem mestecku a hra me konecne chytla, problem je na zacatku - prijde mi ze hrac neni poradne uveden do deje, chybela mi motivace cokoliv delat, ted uz mi hezky vysvetlili ze existuje zla Authority a je potreba si s ni vyridit ucty :) Jinak engine je masterpiece, jestli takhle bude vypadat D4 nebo Q5, tak to bude mazec.
-
mám pujčenou 560 gtx a na ní to jede v pohodě ani moc nepadá tak nevím ati 11/9 měli být specialně na rage ale mě to nepomohlo na geforce je i pokročilejší nastavení grafiky
-
Už radši tiše pane odborníku na hw
-
Hehe, presne! Nektere lamky by se mely z PC presunout na konzole, kdyz nejsou s to odladit si PC, aby jim Rage fungoval bez problemu *1* *1*
-
Trochu jsme se rozohnili, ne? *1*
-
sory reagoval jsem na špatného člověka :D
Ale s tebou souhlasím =) -
Koukam,ze lidi s originalkama maj problemy .. Ja sice jsem si stahnul a jediny problem ,co tam byl za chybu jsou ty textury..Hraju to na gt 325 a a hra ma od 20 do 60 fps pokles je jen,kdyz dam turbu u autaku
Jinak hned at me neukamenujete..
Kupuju Skyrim jelikoz jsem fanda TES(doufam,ze nezklame... Rage jsem chtel jen okusit pac me zajimalo,proc to ma 20 giga
Uz vysel nejaky patch na AMD
Jinak jsem videl jakej je rozdil low a high a asi jsem slepej,ale skoro zadny jsem nepoznal -
dobra hra, zadna revoluce, ale pekna grafika a prostredi, dobre vyladene zbrane, animace nepratel, bocni mise a ukoly + ruzne mezihry
-
Oni tvrdí, že jim to na všech počítačích, co to zkoušeli, fungovalo. A také je třeba vzít v úvahu fakt, že oni to musí ladit na ovladače, jenž v době vývoje ještě neexistují.
-
Z vlastni zkusenosti rikam, Rage ma tu nejlepsi grafiku, ze vseho, co jsem kdy hral. Ano, je to koridor, ano, pribeh je jednodussi, ale je to pastva pro oci, pokud mate alespon lepsi zelezo.
-
co to meles problemy maj i lidi s nVidia kartama jen o znacce karty to rozhodne neni je to jeden velky epic fail ID smejdu
-
Tak tak vymluvy zde nemaji misto! 5let vyvoje a pak pred vydanim neudelam ani betatest??? protoze ten rozhodne radne neprobehl, takovej zmetek by nemohli do prodeje vypustit
-
dobře ty sviňko :D :-P
-
pokud máš koupeno, tak na steamu
pokud ne, tak hledej, je to snadné :) -
Kde se dá stahnout?????.) prosím
-
patch je venku! textury už jedou správně *5*