Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rage je opravdovej narez. Je potreba dostat se do prvniho mesta a zacit plnit ukoly pro starostu a serifa, pri ukolu "rozbij tovarnu na auticka na vysilacku" :D se hra lame do 9/10 akcniho narezu se vsim vsudy. Atmosfera nema chybu, grafika je uuuuchvatna!! Carmack porad umi, tohle je iD se vsim vsudy! Nejdulezitejsi rada zni - prekousnete zacatek a oprete se do toho, nebudete litovat ;)) Jako majitel Nvidia grafiky nemam nejmensi technicky problem (ani jsem u zadne hry nikdy nemel), fakt nechapu motivaci lidi kupovat si AMD a pak nadavat a divit se. Chyba neni ve hre, chyba je v driverech pro vasi kartu, smirte se s tim a skemrejte na forech AMD o lepsi drivery *1* *1*
  • Masa-san
    A tak to tě obdivuju, to já hrál první 1st personku na PS1 a už tenkrat před těmi 12-14 lety jsem z toho byl na větvi(negativně) no a když jsem si pak p opár letech pořizoval první PC, tak jsme si s Myší a klávesnicí padli do oka .. no a je to láska na celý život. Ale hry typu DMC se mi naopak lepe hrají na gamepadu.
  • Rage je primitivní akce s účelem vytahat z nás prachy, objektivně musí dostat max 6/10... Hmmm. //Sarkazmus
  • Mechwarrior_bw
    pod toto sa podpíšem +1

Inak vždy sa musím usmievať keď ide konzolista vysvetlovať ako sú konzolový hráči disciplinovaní a nepodliehajú pirátstvu a naopak PC hráči sú 9z10 zlodeji bez chrbtovej kosti :) lenže stavím sa o čokoľvek, že keby bolo pirátenie rovnako jednoduché na konzolách ako na PC tak by bola miera pirátstva na konzolách ešte vyššia ako je teraz na PC..
  • prudislav
    kde si vzal že je pc zeziskové. PC je zisková jen se tam nevydělaj miliony jak. A taky znám mnoho konzolistů co kupujou na xbox a pirátí vesele na pc a po diskuzích jsou to fanboyové konzole
    Jinak tvý přirovnání je krapet neobjektivní (zaujatý - ono je to oboustraný vývojáři se*ou na pc a proto hraci pi*ujou)- vem to z druhý strany. Vem si štamgasta A co vypije 8 piv a štamgasta B co jich tolik nevypije. Na obou vydělá ale z ožralce vytříská víc tak mu dělá lepší servis a o druhýho se nestará a pak ho ještě pomlouvá za zády že neumí pít a začne ho jak říkáš diskriminovat
  • no je to o zvyku, zezacatku divne, pak uz v poho, uz to ani moc nevnímám, jako ano nikdy nebudes mit 2 packam precizni aim laserove mysi, a tak hry jako Battlefield (co hraji multi) hraji na pc, ale vse ostatni hraji na xku, ale je i spousta fps co hraji na xku, ale vetsinou jsou to hry s krycím systemem (Gears of war /1,2,3/, mass effect, call of juarez atd.)
  • trollface
    Imho je táto hra borderlands ošklbaný o všetko zaujímavé a zábavné.
  • Pěkný rozhovor, no není divu že je pro ně hlavní platforma konzole, když je tam všeobecně větší prodejnost (bohužel).

Teď se mi RAGE zrovna stahuje, tak doufám že s tím opravným patchem už nebudou ve hře žádné problémy s grafikou... *4*
  • Mechwarrior_bw
    to sa dalo očákavať, je to logický a realistický pohľad na terajšiu situáciu. Problém nie je v Carmackovi, v Microsofte alebo ani herných gigantov, príčina spočíva v dopyte - a ten (žial) tvoria predovšetkým konzolisti. Už bude iba horšie...
  • To, že jsou konzole prvořadé není žádné překvapení - ostatně vývoj pro konzole je jednodušší a prodá se tam i víc kusů.
  • *jakej byl přechod
  • V životě jsem nepochopil, jak někdo může hrát 1st person hru na konzolích s gamepadem. Ale asi je to jen o zvyku, jako všechno. Pověz, když si původem PCčkář, jakej byl z PC na XBox, co se těhle akčních 1st person týče?
  • 8 dostal dead island, což je v porovnání malá samoúčelová rpg fps akce vyrobená za účelem vytahat z nás peníze
    7 dostal hard reset, což je v porovnání primitivní střílečka o ničem
    9 musí rage dostat, má-li být objektivní rating. Venku to dostává 8-9
  • Řekl jsem si, další PC zaslepenec, nebudu reagovat, ale mě to nedá !!! Do nedávna jsem hrál only PC, a pořád na pc hraji, ale rage jsem si koupil na xko, kde takoveto tech. problemy nemám a nic neřeším. Ale bylo by hloupé dělat zase flame konzola x PC...protože každé má něco do sebe a ať si každý vybere co mu sedí (já si vybral obojí) ALE, jak můžeš mít někomu za zlé, že si dla více záležet na platformách, které jsou pro ně narozdíl od pc ziskové ? ANO to co Id předvedl není uplně kosher, ale to napraví. Ale vem si to takhle být ty hospodské a chodit ti tam štamgast A a štamgast B, štamgast A je v pohodě, dává ti dýška a je spokojen, host B tě pořád píčuje, jak to u tebe v pohpodě stojí za hovno....že ho tam diskriminuješ a dávám mu podmíráky atd. a ještě si to u tebe nechvá psát na sekeru. Ano štamgast B představuje PC hráče (s velkou pravděpodobností piráta, bohužel). Tak se pak nediv že se id k ''Ačkum'' chová přívětivěji jak k ''Bčkům''. A to je prosim objektivni a realny nazor PCckare, tak konzolisty v jednom.... *3*
  • Carmack sa dnes vyjadril, že PC nie je prenho prvorada platforma-a presne podla toho ta hra aj vizera-všetko ostatne su iba žvasty.
    DOVI DOPO Odpočivaj v pokoji !!!
  • Textury jsou údajně otázkou ovladačů, čili by to nebyla přímo chyba ID softu. Nevim, co je na tom pravdy, však ono to brzo vyplave na povrch. Buď problém vyřeší patch nebo nová verze driverů a pak se uvidí, kdo za to může.
  • To je pravda. Ale kdy by Ferrari vyrobilo novy super model, vyladeny po vsech smerech, ale maximalku by vytahlo jen na 50km/h, tak by to tak nebylo koser.
    Proste od precizniho studia, zastitene podobnou personou, se pravem ocekava (skoro)dokonalost a ne takovy epic fail.
  • Jop. postavy jsou báječný. Až u těch ženskejch to moc nesedělo, že jsou to takový kočky. Po apokalypse bych je udělal obludnější, asi jako tu babku s vodárnou.
  • Odulin
    Tak po dalších dvou hodinách pařby spokojenost. Zábavná pohledná střílečka šmrncnutá buginama. Musím zmínit ty kuy mutanty, který se hejbou fakt náramně a uhybaj ostošest. Znovu chválím optimalizaci enginu, kterej se drží statečně i v největších přestřelkách a vypadá celkově báječně. Level design sice místy jemně kulhá..doběhni z A do B a pak zpět z B do A, ale budiž. Tohle je jasná 8...při horší náladě krásná 7:)
  • Skvělé postavy a zajímavé mise???? *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit