-
Vadi mi extremne nizke rozliseni textur, castecne mi to brani se do hry vic ponorit. Doufam, ze vyjde nejaky patch pro pc, protoze tohle je hruza a kazi to jinak pekny vizual
-
-
to neni chyba enginu, ale autobalanceru - najdete si na netu jak vytvorit cfg soubor, ktery vam povoli pouzivat vyssi textury...
-
Jojo patch na textury :). Ta hra má 18GB... patch by měl kolik? 12GB?
-
-
Mno, me by taky zajimalo CO na tom ma 18GB. Tretinovy hry vypadaj 10x lip.
-
-
Mám podobné dojmy. Ze začátku na mě hra hodně zapůsobila, ale po cca hodině už mě ten vizuál mnoha lokací tak odpuzuje, že mi to kazí celý dojem a zábavu, i když střlílení a projížďky mají stále náboj. ID pracují nějakých 5,6 let na tom svém IDtech 5 enginu, aby v roce 2011 vypustili hru, která v mnohém nepřekonává ani starého dobrého Dooma 3. Rovněž nevím proč hra zabírá přes 20 GB. To ta megatextura? O fyzice nemluvě, není tam. Co to je? Tohle pan Carmack zamýšlel? Ať se ID podívají jak vypadají hry jako Metro, Witcher 2 či oba Crysisy v plné palbě. Technicky to je prostě fraška a asi i na herní náplň se moc dlouho vzpomínat nebude.
-
-
Ámen fille
-
to je hezky ale witcher 2 crysis nebo metro ti nepojede na 4 roky starym kompu 60 fps
-
-
-
hral sem ji chvilku a moc me nenadchla. grafika dobra pribeh mozna taky ale zadny volny pohyb. uz se mi libi jine hry nez pred lety
-
-
Je jen dobře, že tam není volný pohyb. Koridorovka Rage celkem sluší. A nebaví mě ve hrách trávit spoustu času přesouváním se někam, kde mám něco udělat. Tady je ta akce hezky poskládaná za sebe, bez větších mezer. Sice to vybočuje z dnešního trendu otevřených světů, ale mě to nevadí. Jinak včera dohráno za 17 hodin 32 minut čistého času.
-
-
Souhlas, jen se podívejte, jak dopadlo slavné Far Cry 2, které ten volný pohyb umožňovalo.
-
-