Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jelikož to je chrchel v ksichtu pc hráčů od společnosti ID tak kakat na tuto hru :)
  • i5-750, gtx260 216sp 896MB, 4GB, 1680x1050, textures=max, AF=max, AA=8, vsync=off, 60FPS (Fraps), pri AA=16 klesne na 35-45 fps *7*
  • obtížnost?
    Chci poděkovat za ukázky ze hry ve videorencenzi ale mám dotaz. Má tato hra nastavení obtížnosti? Souboj v 6:23 *8* je na úrovní "Very easy", v akční hře při vyšší obtížnosti s takovým stylem hraní musí být hráč mrtev. Souboj ve videu 6:23 je tupá rubačka alá Methin2 *11*
    • janchor
      Nastavení má, video se natáčelo na normal.
      • Děkuji za odpověď, docela by mě zajímalo jak to s těmi obtížnostmi v této hře je. u některých her je možnost volby obtížnosti bídná. mělo by to být součástí recenzí jaké obtížnosti hry mají.
  • další videorecenze Rage:

http://www.youtube.com/watch?v=-c8ltnPjVyY&feature=related
  • Hoj lidicky... Tak uz jsem to take dohral.. Moc se mi hra libila az na ten konec... Cekal jsem take nejakeho bosse. Delal jsem uplne vse co se dalo takze jsem se u to zasekl nejakych 15+ hodin herniho casu coz je slusne!! Hral jsem karetni hry v hospe kostky na ulici i si parkrat propichnul prst nozem :) To co mi ale nejdele trvalo a nevim jestli jsem to vse nasel jsou stoky.. V prvni mape jsem jich nasel sedm a v druhe jen dve. Nevite jestli jsou jeste nekde nake dikes..
    • Jo jinak pro ty co maji NVIDII tak si stahnete tento driver pro svou grafiku http://uk.geforce.com/drivers/results/38154. me to s tim jelo nejlepe. Cela hra bez problemu! Do problemu nepocitam obcas se dokreslujici textury! Jinak to jelo stale 60 fps uplne na plno rozliseni... Hodne me hra potesila a strasne bavila. Sedel jsem u ni od rana do vecera. A pribeh take fajn.
      • staci si ve slozce base vytvorit txt rageconfig dat do nej vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
        vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
        vt_pageimagesizeunique 8192
        vt_pageimagesizevmtr 8192
        vt_restart
        vt_maxaniso 4
        image_anisotropy 4
        a pak zmenit priponu na .cfg a textury vali a nacitaji se jak maji s mnohem vyssi kvalitou!
    • Jinak recenze je super! Diky moc... *3*
  • mondzi
    Vyborna videorecenzia, ako vzdy :) Na niektore hry sa videorecenzia hodi ovela viacej ako klasicka textova. Rage je jednou z nich. Tu je potreba vyslovene tie veci ukazat.
  • prosim o radu : hru zrovina parim xbox jsem zhruba ve 30% ale stale jsem neprisel na to (pokud to vubec jde ) jak se v rage zapina mapa. je tam nejaka mapa vetsi, nez je ta mr*ka v pravo v rohu ???? DDEEKKUUJJII ! *14*
    • Ta mr*ka vpravo v rohu ti musí stačit. Jiná tam neni, ale myslim že ani jiná neni potřeba.
      • mockrat dekuji. mimochodem je to super hra, kralovsky se bavim. momentalne jsem si uzil s RCTNT Cars :) super. aloha
  • Kuk, nevíte kdy bude nějaký ten patch? :-)
    • už dávno je
  • čím to nahráváte?
    • janchor
      Fraps.
  • lol ze 60 fps. to jste ale socky *6* na mem sestijadru a 2x Geforce 590 to jede 200 fps *5*
    • Spades
      tak to si mastha, ze si vypnul fps lock... udelej navod pro ostatni, protoze jsme nejspi strasni ignoranti ze nevime jak :D
    • A k cemu ti to je ty detatko, kdyz ti staci aby ti jela hra min 30 fps na dobre hrani!!! *7*
    • Pete.palis
      no jo "killer"....největší Troll...kam se sere Pán Prstenů *7*
      • mognar
        Troll detected. Deploying Space marines.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit