-
vyborna videorecenzia
-
No sem rad, ze konecne vidim, jak ta hra v pohybu vypada, dokonce v 60 ozs. Doted jsem jen cetl komentare v diskusich, jak je ta hra oskliva, zastarala, hnusne textury (nechapu), a ejhle, to co vidim ve videorecenzi je jedna z nejhezcich her, co jsem zatim videl. Takovyhle animace a scenerie zadna jina soucasna ani minula hra nema... Hezky.
-
-
Hra je hezká, ale na PC máš asi tak 10% sanci, že ti hra pujde bez jedineho problemu
30% sanci, že tam budou jen malé problemy
40% že ro rozjedes s dost velkejma problemama
a na 20% to vubec nerozjedes.
Jestli to chces risknout za 1000kč tak klidne, ale na mě mužou zapomenout. -
-
Ja hry kupuju minimalne po pul roce, az zlevni, takze nikdy nic neriskuju :) V te dobe bude uz Rage predpokladam vychytanej...
-
-
-
Ako robíte tie videá, že sú také plynulé a ostré? Zdá sa mi to dokonca krajšie a plynulejšie ako keď som to hral v 60fps :D
-
-
Maj silnější železo než ty. *15*
-
-
a nebo jsou renderovany?....
-
Tím to nebude. Mám pocit, že video je, kuli kompresi a zachování kvality (plynulosti) zrychlené,. Tedy, určitě mají silnější železo to ale nezpůsobí, že hra běhá jak na speedu ;) . Všiml jsem si toho už u předchozích video-recenzí, zde je to ale více vidět, hlavně ze začátku videa. Jinak Rage, zábava, nic oslnivého. Za 900 kč kvalitní FPS, nějaké hlubší myšlenkové toky nemají význam. Skvělá koupě.
-
-
Zrychlený to není, natáčeno i renderováno v 60ti fps.
-
-
-
-
Opravdu zdařilá videorecenze! Musím uznat, že mě zatím Rage bavílo víc než nový Deus Ex. Samozřejmě ty hry se nedají moc provnávat, protože každá je o něčem úplně jiném. Mám ale prostě radši střílečky v tomhle klasickém rážení, což je zkrátka důvod, proč se mi tahle hra líbí víc. Škoda jen těch technických problémů, které hru zbytečně srážejí dolů. Musím sice ocenit, že na mém několik let starém PC běží zcela plynule, ale to doskakování textur se mi zkrátka odstranit nepodařilo. Navíc u některých lokací, zejména při načtení závodní mapy, dochází k totálnímu rozbití grafiky a místo krajiny vidím jen samé čáry a divné útvary... Naštěstí na to většinou pomůže save a load ;-)
-
-
Pokud jsi nezkoušel: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx
Mě to odstranilo většinu problémů...
-
-
Dobra recenze. Nahlodala me ke koupi hry.
Jen pro upresneni: Rage nepouziva MegaTexture, ale mladsi sestru (Sparse) Virtual Texturing. Dalsim krokem evoluce teto technologie je SVO+Raytracing. -
Vyřešil jsem problém s pomalým dočítáním textur ale nahradily ho černé čtverce na všech texturách...
-
Teda nevím jak vám, ale cca měsíc mi nejdou videorecenze plynule, ale hrozně trhaně, netem to neni a prohlížečem taky ne, zkoušel jsem to na třech, prostě to video jede, ne že se drbne obraz a načítaj se data, jede to, ale prostě ne plynule, jakoby po snímcích, takže se na to nedá dívat!
-
-
Já zase poslední asi měsíc nemůžu videa roztáhnout, ovládání hlasitosti a to všechno jde, ale jak to chci hodit na fullscreen, tak jako by to tlačítko ani nebylo aktivní......
-
Pod to se mohu podepsat - cca 1 měsíc mi to dělají videa na Games.cz to samé... Netuším proč. Ozkoušeno na 2 noteboocích. Dříve to běželo v pohodě, na ostatních servrech (konkurence či Youtube) naprosto s přehledem a bez problémů videa běží plynule. U videorecenze na Drivera to ale jde v cajku, tak netuším, kde je problém.
-
-
to samé... ntb s integrovanou, ale na fullhd filmy, i streamy ( yt a všude jinde mi to jde ale tady ne...a navíc aaaaaaah bra!)
-
-
Mně to zase přehrává plynule, takže to asi nebude problém games.cz...
-
-
Zvláštní je že to dělaj jen videorecenze a jiný kategorie jako videa z her nebo re-play ne a je to stejnej prohlížeč, no ještě zkusim druhej notebook, ale jak píšu, prostě to jde po obrázcích.
-
-
dokonce jsem si video stáhnul přes real player, něco přes 250 mega, pustim to a dělá to to stejný i když video je stažený:-)
-
-
je to problem games.cz ... ja treba musim odkaz 4x refreshovat, pak to jede normalne, jinak je to slideshow..
-
-
Opět říkám, já s tím problém nemám, asi mě v Games.cz mají rádi. *2*
-
-
-
-
hodně dobrá videorecenze:-) Po takové bych si tu hru možná koupil i znovu;-)
-
asi sem jeden z tech stastnejsich ... Phenom II X4 840, 8 gb ram (1333mhz), 9800GT 1gb ... absolutne bez problemu slape
-
-
Já Phenom 955BE, 5gb ram (1333mhz), a s AMD 6870 se to nedalo hrat, stačilo vytáhnout ze šuplíku starou 8800GTS 640mb a vše šlape jak má. :)
-
Za to můžeš děkovat tolik nenáviděnému automatickému nastavení ;)
-
Mám to samé kromě grafiky, tu mám ATI 5770 1gb a nemůžu tvrdit to samé, problémy..problémy..problémy :) Hlavně teda procesor, který je pořád na 100% a padá to a padá... :/
-
-
nahratých mam okolo 30 hodin a stále nie som u konca :) čo ma náramne teší , a hru si kľudne zopakujem aj zo 3 krát tak ako som to urobil s mafiou 2 :)