Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Metat moudra o chytrosti je dneska tak lehké *7* *1*
  • Veskoslav
    No po přečtení diskuzí a recenzí na Steamu to padá tak 1/3 lidí. Což u MP hry je docela dost podstatné. Navíc co čtu, tak když ti hra spadne a ne tvou vinou, tak tě hra potrestá banem. No prostě Ubisoft to opět nezvládl, co se týče online prvku hry. Nešlo mu to už u AC II či Watch Dogs, tak pokračuje v tradici. S tím rozdílem, že u čistě online MP hry je to dost závažný problém a důvod hru nehrát a nekoupit do doby nápravy. A jelikož support Ubisoftu prakticky "neexistuje", tak to vidím v akci za 20 euro.
  • tomocz
    Hráčů je dost a optimalizovaný je to dost obstojně. Jediná značná chyba je, že to občas spadne...
  • tomocz
    Hraju a výborný. CSko mě nikdy nebavilo a přišlo mi divný, tohle se hraje dobře, vypadá dobře a je třeba dost spolupracovat a taktizovat a nejen běhat po mapě po naučených místech, odkud se nejlíp střílí. A TC's je to zřejmě pro to, že už je to zajetá série a tak v tom názvu pokračujou. Nic těžkýho k přemejšlení, ale jsem zvyklej, že tady málokdo přemejšlí a radši jen šíří hejt.

Každopádně k Batllefrontu/Battlefieldu/CoD je to zajímavá alternativa, která si jde jinou cestou.
  • všechno?
  • Co je na Counter Strike nedospele ?
  • Veskoslav
    Tak tato arkáda CS pro dospělé? To ani náhodou. Pokud chceš taktickou hru, tak se sáhne po Insurgency. Navíc ty chceš tvrdit, že CS je "dětská hra"? Prosím tě. Toto s původní sérií Rainbow nemá prakticky nic společného kromě názvu. Navíc čistý MP a stojí to téměř 60 euro (beru digitální distribuci) a k tomu dalších 30 euro za SP, kdy je to Ubisoft, tak jeho "kvalita" servrů je už dost známá. K tomu tam jsou mikrotransakce, jak jsem četl, takže o další tři důvody navíc to nekoupit. Navíc když je MP, tak to padá a stojí na tom, jaký máš tým. A je jenom otázka času než se tam vrhne tlupa Jacků a ta hra půjde do kytek. A co tak čtu, tak problém té hry je ten, že má prostě málo hráčů a mizernou optimalizaci, což není opět nic překvapivého u Ubisoftu. Tam je to 50 na 50, že ta hra bude mít vady na kráse.
  • první RS měl i část misí přímo z knihy od Clancyho, ale je jasný, že z toho nejde těžit věčně, když v knížce byly tak 4 akce *4*
  • Psychotic
    Ale vždyť jasný, I was being facetious. Lidi si dneska berou všechno strašně osobně, jsem rád, že ty máš ještě mozek v hlavě :-)
  • Zrzzek
    Potřebujou nalákat... Rainbow byla zpočátku Tom Clancy's - teď prostě využívaj licence... Jeho jméno prostě táhne!
  • nightborne
    Jo, je. Kdyby měla singl kampaň, zvážil bych koupi, čistej multiplayer mě až TAK netankuje, nechám si ji ujít. A k tomu mi pomohla recenze. To ti ovšem samozřejmě nezabrání postovat podobnej blábol všude, kde můžeš, že ;)?
  • Nevím proč to má v názvu Tom Clancy's, když to za 1. nemá příběh a za 2. Tom Clancy je už na onom světě, ale nemění to fakt, že je to velice zábavná a velmi velmi taktická hra. V podstatě je toto Counter Strike pro dospělé.
  • Jo, mas pravdu, nebyl jsem si jistej, jestli tam pisou zkratku nebo ne, ale uz jsem byl moc linej se podivat zpet na clanek.
  • nedostatkem hry je že nemá pribeh
  • Siege je super MP střílečka, hráči a fanoušci původních R6 asi zapláčou, protože neobsahuje smysluplnou kampaň, ale pokud milujete takticko-realistický, týmový online střílečky, kde je nutno použít hlavu místo super-cool herní myši, je to přesně pro vás.
  • já nevím ale mne to přijde ve hrách TC krok zpět
  • Psychotic
    Chceš říct z "PS4, PC, X360" na "PS4, PC, XOne". Rasisto!
  • Opravte dostupné platformy z "PC, PS4, Xbox 360" na "PC, PS4, Xbox One"
  • Ty obrázky jste típali na nějakém "wooden machine"?

Náhodou - je tam možnost hrát LAN? Každopádně mě tahle hra zajímá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit