-
Metat moudra o chytrosti je dneska tak lehké *7* *1*
-
No po přečtení diskuzí a recenzí na Steamu to padá tak 1/3 lidí. Což u MP hry je docela dost podstatné. Navíc co čtu, tak když ti hra spadne a ne tvou vinou, tak tě hra potrestá banem. No prostě Ubisoft to opět nezvládl, co se týče online prvku hry. Nešlo mu to už u AC II či Watch Dogs, tak pokračuje v tradici. S tím rozdílem, že u čistě online MP hry je to dost závažný problém a důvod hru nehrát a nekoupit do doby nápravy. A jelikož support Ubisoftu prakticky "neexistuje", tak to vidím v akci za 20 euro.
-
Hráčů je dost a optimalizovaný je to dost obstojně. Jediná značná chyba je, že to občas spadne...
-
Hraju a výborný. CSko mě nikdy nebavilo a přišlo mi divný, tohle se hraje dobře, vypadá dobře a je třeba dost spolupracovat a taktizovat a nejen běhat po mapě po naučených místech, odkud se nejlíp střílí. A TC's je to zřejmě pro to, že už je to zajetá série a tak v tom názvu pokračujou. Nic těžkýho k přemejšlení, ale jsem zvyklej, že tady málokdo přemejšlí a radši jen šíří hejt.
Každopádně k Batllefrontu/Battlefieldu/CoD je to zajímavá alternativa, která si jde jinou cestou. -
všechno?
-
Co je na Counter Strike nedospele ?
-
Tak tato arkáda CS pro dospělé? To ani náhodou. Pokud chceš taktickou hru, tak se sáhne po Insurgency. Navíc ty chceš tvrdit, že CS je "dětská hra"? Prosím tě. Toto s původní sérií Rainbow nemá prakticky nic společného kromě názvu. Navíc čistý MP a stojí to téměř 60 euro (beru digitální distribuci) a k tomu dalších 30 euro za SP, kdy je to Ubisoft, tak jeho "kvalita" servrů je už dost známá. K tomu tam jsou mikrotransakce, jak jsem četl, takže o další tři důvody navíc to nekoupit. Navíc když je MP, tak to padá a stojí na tom, jaký máš tým. A je jenom otázka času než se tam vrhne tlupa Jacků a ta hra půjde do kytek. A co tak čtu, tak problém té hry je ten, že má prostě málo hráčů a mizernou optimalizaci, což není opět nic překvapivého u Ubisoftu. Tam je to 50 na 50, že ta hra bude mít vady na kráse.
-
první RS měl i část misí přímo z knihy od Clancyho, ale je jasný, že z toho nejde těžit věčně, když v knížce byly tak 4 akce *4*
-
Ale vždyť jasný, I was being facetious. Lidi si dneska berou všechno strašně osobně, jsem rád, že ty máš ještě mozek v hlavě :-)
-
Potřebujou nalákat... Rainbow byla zpočátku Tom Clancy's - teď prostě využívaj licence... Jeho jméno prostě táhne!
-
Jo, je. Kdyby měla singl kampaň, zvážil bych koupi, čistej multiplayer mě až TAK netankuje, nechám si ji ujít. A k tomu mi pomohla recenze. To ti ovšem samozřejmě nezabrání postovat podobnej blábol všude, kde můžeš, že ;)?
-
Nevím proč to má v názvu Tom Clancy's, když to za 1. nemá příběh a za 2. Tom Clancy je už na onom světě, ale nemění to fakt, že je to velice zábavná a velmi velmi taktická hra. V podstatě je toto Counter Strike pro dospělé.
-
Jo, mas pravdu, nebyl jsem si jistej, jestli tam pisou zkratku nebo ne, ale uz jsem byl moc linej se podivat zpet na clanek.
-
nedostatkem hry je že nemá pribeh
-
Siege je super MP střílečka, hráči a fanoušci původních R6 asi zapláčou, protože neobsahuje smysluplnou kampaň, ale pokud milujete takticko-realistický, týmový online střílečky, kde je nutno použít hlavu místo super-cool herní myši, je to přesně pro vás.
-
já nevím ale mne to přijde ve hrách TC krok zpět
-
Chceš říct z "PS4, PC, X360" na "PS4, PC, XOne". Rasisto!
-
Opravte dostupné platformy z "PC, PS4, Xbox 360" na "PC, PS4, Xbox One"
-
Ty obrázky jste típali na nějakém "wooden machine"?
Náhodou - je tam možnost hrát LAN? Každopádně mě tahle hra zajímá...