Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přestaň trollit voe, teď hraju 3 hodiny denně, ano. První víkend jsem u toho proseděl prakticky celý den http://i.imgur.com/ZTqNKQb.png Pozvánku jsem dostal už v Alfě a během testů jsem dal dalších 60.
  • vitej na games, webu kde se i recenze píšou z obalu
  • cumpi3
    takze battlefield zpackali, protoze to bylo vzdycky o MP a oni do toho zacali cpat singl...battlefront zpackali, protoze i kdyz to bylo vzdycyk o MP, tak tam nenacpali SP...tady sice chapu zlobu, ze hra nema SP...ale kdyby mela, tak by to bylo stejne spatne...ale jako se vsim, vzdyt u tehle takticke akce se nadava, ze clovek nemuze se proste pripojit a jen tak hrat...
  • Veskoslav
    Hra vyšla 1. 12. Pokud máš nahráno 55 hodin a hraješ 3 hodiny denně a dneska je 12. 2, tak je to 36 hodin nahraných. Někde ti lítá 19 hodin. A pokud bereš 55 hodin i za testy atd. tak slabota. Betu jsem získal od Ubisoftu a měl jsem v ní 10 hodin a to proto, že jsem skutečně chtěl, aby byl nástupce nějaké pořádné taktické hry. Ale po 10 hodinách mě to přestalo bavit, což u MP hry je tragédie.
  • A vůbec, nechápu, proč na tebe reaguju. Ty se tady snažíš argumentovat proti hře, kterou si v životě nehrál. Půjč si jí od kámoše, zahraj si jí a pak přijď.
  • "Ty vážně nevidíš rozdíl? Ono Rocket může mít počet map třeba 11, ale hra nikdy není stejná. Chápeš to?" Očividně to nechápeš ty, protože kdyby sis to zahrál, pochopil bys, že ty zápasy nikdy stejný nejsou - a to ani vzdáleně. Právě proto to přirovnávám k Rocket League, tak hra je jí velmi podobná, akorát je to střílečka.
  • Mám nahráno 55 hodin, každý den hraju 3 hodiny, prošel jsem Alfou, Betou a technickými testy a mám názor opačný, než tady OP. 100 lidí 100 chutí.
  • Je
  • Jack1947
    Dle tvého infa ze hry tedy verdikt by zněl minimálně 5/10...
  • Autor pobavil, jedním dechem jsem přečetl jeho fantaskní scénář toho jak by to mělo vypadat, realita je naprosto někde jinde, bohužel.
    Pokud nemáte partu kumpánu rovnou říkám ruce pryč hra je v ten moment sotva poloviční. K tomu tragický a primitivní matchmaking, který serverům BF a jeho možnostem volby nesahá ani po kontíky. Zakládate si běžně na kvalitním připojení, v momentě kdy vás to hodí ke kašparovi s horní dolní máte rázem ping 300 a taky po žížalkách. Třeste se toho aby host rychle neumřel, protože když to bude nervák odpojí se a shodí vám celou hru. Máte těsně před koncem uspěšného kola, ouha spadnulo spojení s UBI serverem.
    Proti betě se zhoršili hitboxy, AI v Terrorist Hunt je naprosto nevyvážená napříč jednotlivými módy, hlavně při deaktivaci bomb fest podvádí (vidí skrz zdi atd.), což např. v letadle z "papíru" je frustrující nemluvě o jejím nekonečném respawnu. R6 je prezentováno jako AAA titul a taky se za tu cenu prodáváno ale přitom mu čouhá sláma z bot a působí laciněji než mnohé free to play tituly. Vrcholem drzosti jsou pak mikrotransakce. Pořád čekám kdy tvůrci oznámi že časem zdarma dodají SP kampaň kterou jen nestihli v termínu dokončit.
    Mám lvl 34, odemčeno vše co mě jen přišlo k užitku, mapy znám nazpamět a přecházím na režim zapnu jednou týdně na hoďku či dvě abych upustil páru a to prosím necelých 14 dní po vydání, smutné. Až dodají nějaký nový obsah tak mě vzbuďte. Jeden by řekl že když mě to nic nestálo že bych to nemusel ani hodnotit ale ta osmička a oslavná sága mě nadzvedla. Je třeba si nalít čistého vína.
  • Jack1947
    Mladoch jak se to vezme no, Oči v háji, zubi nic moc, padání vlasů ... řikám to zas a znovu má generace stárne daleko rychleji... možná to padání vlasů bude stresem... kdoví začalo mi to pochvíly co jsem nastoupil do školy... s tím i spojená částečná spánková deprivace.

Konečně někdo kdo netrollý schválně můj věk.
  • MrSanta
    25 ne, je to mlaďoch, "jenom" 24 :)
  • Jack1947
    Další EXPERT, Veskoslave si to ty? protože to si psal jen ty kdo si myslí že mi je 25 ... stále i když jsem jasně psal že ne no nic končím nebo mi ještě rozbijete slušně napsaný příspěvek.

Aneb hledáme chybu tam kde není jinak pro info Voška poslední rok (snad) Reklama... trololle. Na kuzry češtiny fakt nechodím.
  • Veskoslav
    Tak rozhodně to ovlivníš. Ale pokud budeš vědět, že severní stěna je nejvíce zranitelná a druhá místnost vpravo je nejčastěji používáná, tak se podle toho zařídíš. Ono je to možná jako v CS. Ale tam prostě můžeš očekávat prakticky cokoliv. Tady máš omezené taktické a plánovací možnosti právě díky malému počtu map. Ale možná to vyřeší větší variací zbraní a týmů a to by mohlo pozměnit hratelnost. Ale v současné chvíli a za tu cenu, tak osobně bych do toho nešel. Čistá MP hra za více jak 1000 Kč je pro mě nepřijatelná. Neřeknu kdybych věděl, že budou mapy zdarma nebo moderská obec či Operace jako má CS, ale takto? Ani náhodou. A bojím se toho, že to Ubisoft bude ždímat maximálně.
  • nightborne
    V CS nicméně musíš znát mapy nazpaměť i proto, že prostě potřebuješ vědět, odkud může kdo přijít, kudy tě kdo může oběhnout, držet si střelecký úhly a podobně. Ale žádný dvě hry nejsou úplně stejný, to je to kouzlo - právě kvůli taktický (a i ekonomický) hloubce spojený s důrazným požadavkem na individuální skill =).

Pokud to má R6 tak jak říkáš (a nedá se očekávanej camp přelstít například flashbangem apod.), tak to po chvíli může bejt trochu problém.
  • Chodis do skoly? Si psal ze ti je 25 asi pred rokem. Asi nejake kuzry cestiny, ale furt to nezabira, coz?
  • To proto, že krok zpět (respektive krok úplně mimo) to je. Ta hra by se neměla jmenovat Rainbow 6.
  • Veskoslav
    Ty vážně nevidíš rozdíl? Ono Rocket může mít počet map třeba 11, ale hra nikdy není stejná. Chápeš to? Ale pokud se v rainbow naprosto nic nemění, tak se prostě mapu naučíš nazpaměť a bude to naprosto nudná dokola se opakující rutina, protože budeš přesně vědět, kde a co rozmístit, aby ses ubránil a a nebude ani záležet na taktice protistrany, když nebude větší možnost variability, což by proměnné prostředí domů s náhodnou generací stěn a předmětů mělo. Takto se prostě naučíš, kde je co nejlepší umístit, kde si "kleknout" a je vymalováno.
  • Proč má Rocket League takový hodnocení a je tak populární? Protože je hratelnej! Má znovuhratelnost - tohle je to samý.
  • Protože je to prostě super střílečka? Zahraj si to a uvidíš. Těžce to převyšuje Battlefield, Counter Strike a další podobný značky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit