Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Achjo, dneska jsem se moc nevyspal, přijel jsem až pozdě večer ze školy... takže sry ale náladu na tebe fakt nemám.

Hrál jsem krom těch opravdu starých pomalu všechny. Ted někdy v dohledné době zase odehraju, VEGAS které jsem před lety nedohrál...

Raven shield jsem měl pujčené a to se opravdu nedá s tímto MP blázincem, srovnávat.
  • Veskoslav
    Jacku, vždyť ty jsi žádnou hru z téhle série nehrál, tak nevím, co tu křepčíš.
  • Jack1947
    Toto R6 dopracovalo, stala se z toho vybijená kdo víc rozstřílí na SP se nezapomělo ale ignorovalo se. Přilíply se mikrotransakce jak je dnes moderní, Sešn špás za "lidově" drahých 30 a více euro ...

Tom Clancy se jistě obrací v hrobě tohle a duhová šestka wtf?

I když chápu že plno lidí to uvítá, není to jen bezhlavé střílení a s nějakou to lepší partou vc je to zase něco jiného ale co to má společné s původním R6 a to se ptám jakože vážně. Jmenovat se to prostě SIEGE a ušetřily by si tolik nedorozumění. DOufám že časem bude Splinter Cell online only , a vlastně i ostatní hryod Ubisoftu např Assassíni by se pěkně vyjímali jak plnohodnotné MMO P2P (sry B2P)

Ono ale co se divit když už i Hitman má předem nejdříve BETU, (tedy aby si tvůrci zajistily potřebné alibi) a až po té hru na epizody.

SW BF, nebo Siege? no to radši nic. Radši sáhnout po starém dobrém Vegas nebo Raven shield. No offence ofc. *7*
    Jo a btw. TO Nikdo tě to nenutí kupovat s zbraní s nataženým kohoutkem u hlavy neberu... DOufám že Ubisoft se vydá cestou Onlajn only *4* tě pic"
  • já mám vyšší rozpočet na hry, ale stejne ho neminu 65€ mesíčne to je 780€ ročne (21.060 Kč)
  • od kdy je kvantita> kvalita?
  • Veskoslav
    No CS se sice hraje na "6" mapách, ale máš na výběr další stovku:) navíc CS, Quake atd. vyžadují znalosti map nazpaměť, ono se pak lépe pohybuje. Ale pokud máš taktickou hru jako je tato a mapy se naučíš nazpameť a máš 5 na 5, tak se z toho stane stereotyp. Budeš vědět, že na stranu vlevo dáš ocelovku a vedle výbušné legrace, protože policisté nemají jinudy jít atd. U CS máš sice stejnou mapu, ale nestalo by se mi, že by smrt byla podle stejného scénáře, což podle mě hrozí právě v těchto případech, kdy jako únosce budeš znát mapu nazpaměť, takže budeš zabíjet stále dokola stejným stylem a budeš to už dělat automaticky. Tady by podle mě prospělo náhodné generování předmětů a stěn v domě například. Hráče by to donutilo stále dokola měnit taktiku atd. Takto se naučíš 3-4 stejné taktické akce svého týmu a ty pojedeš pořád dokola.
  • Chci se zeptat jakto že to má o bod vyšší hodnocení než nový Fallout 4, který ma mnohem víc obsahu?
  • nightborne
    To bych neřek =). CS baví mě - a řadu dalších lidí, podle milionový sledovanosti turnajů - v podstatě donekonečna kvůli hratelnostní a taktický hloubce, ačkoliv se hraje bez nadsázky asi na pěti mapách =). A jejich perfektní znalost je součástí hry, stejně jako v řadě jinejch her (namátkou mě napadá Quake 3, ačkoliv ten je samozřejmě žánrově trochu jinde).

R6 nemůžu soudit, nehrál jsem, a nejspíš ani nebudu, ale Battlefront mě strhl a nadchl první den, bavil druhej den... a třetí den už jsem se ho nepřinutil spustit.
  • Veskoslav
    Já mám roční "rozpočet" na hry a vše okolo her (včetně předplatného Levelu) 8 000 strop. No letos jsem na nule, takže kdyby zítra vyšel HL3, tak mám smůlu *1*
  • jaká je tahle hra doopravdy, jsem fanda Raven Shield, tohle mě připadá tak trošku jako poslední Splinter Cell, který se jen snaží být Chaos Theory a přitom to to má do Chaos Theory světelné roky....
  • Veskoslav
    No hrát dokola pořád ty samé mapy, tak věř, to hodně rychle omezí, když se naučíš mapy "nazpaměť".
  • nightborne
    HRA-TEL-NOST.

Primitivní pořád dokola stejný střílení versus taktickej gunplay v R6, kterej - dle recenze - jen tak neomrzí. To je ten rozdíl v hodnocení =).
  • tomocz
    Jojo, když bude chvilka a nálada :) Ale zase já bych dal za málokterou hru 1000, jsem chudej student :D
  • Veskoslav
    Tak zadarmo bych to hrál taky:) Však pak napiš nějaký delší report do Bleskovek:)
  • Veskoslav
    Mě to přijde naprosto to samé. 11 map a kolik že to má herních módů?
  • tomocz
    Tak 1000 bych za to nedal, mám to od grafiky a jsem spokojenej. PO zvukový stránce je to například ještě dokonalejší, než BF.
  • tomocz
    O chytrosti nepadlo ani slovo, jen o přemejšlení ;-)
  • nightborne
    Chlape, Battlefrontu sice málo obsahu v hodnocení nepomohlo, to ne, ale tam ta známka byla snížená hlavně kvůli chudosti v *hratelnostním* obsahu, prostě jenom dokola běháš a kropíš, zbraně se chovají všechny stejně a není možnost nijak zvlášť přechytračit soupeře a podobně. A to prostě omrzí vcelku rychle - to si představ pod tou chybějící hloubkou, která se tam kritizovala. Není to úplně to samý jako málo módů u R6 =).
  • Veskoslav
    Chtěl bych se zeptat. Když u Battlefrontu se kritizovalo to, že je málo obsahu, což se odrazilo i na výsledné známce, proč to není i zde? Za těch 60 euro se nedostane kdo ví jaká paráda, co se týče počtu hratelných módů a map a k tomu ubisoftské mikrotransakce. Proč se to neodráží v hodnocení? Přijde mi jako by to 90% herních novinářů zcela ignorovalo. Ale u Battlefrontu polovina naopak kritizovala malý obsah na MP hru. Ale to, že tato hra je na tom +-, tak proč se k tomu i stejně nepřistupuje? Battlefront je možná bezduchá střílečka, ale má perfektní optimalizaci.
  • Asharak
    Všeeechno!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit