-
Achjo, dneska jsem se moc nevyspal, přijel jsem až pozdě večer ze školy... takže sry ale náladu na tebe fakt nemám.
Hrál jsem krom těch opravdu starých pomalu všechny. Ted někdy v dohledné době zase odehraju, VEGAS které jsem před lety nedohrál...
Raven shield jsem měl pujčené a to se opravdu nedá s tímto MP blázincem, srovnávat. -
Jacku, vždyť ty jsi žádnou hru z téhle série nehrál, tak nevím, co tu křepčíš.
-
Toto R6 dopracovalo, stala se z toho vybijená kdo víc rozstřílí na SP se nezapomělo ale ignorovalo se. Přilíply se mikrotransakce jak je dnes moderní, Sešn špás za "lidově" drahých 30 a více euro ...
Tom Clancy se jistě obrací v hrobě tohle a duhová šestka wtf?
I když chápu že plno lidí to uvítá, není to jen bezhlavé střílení a s nějakou to lepší partou vc je to zase něco jiného ale co to má společné s původním R6 a to se ptám jakože vážně. Jmenovat se to prostě SIEGE a ušetřily by si tolik nedorozumění. DOufám že časem bude Splinter Cell online only , a vlastně i ostatní hryod Ubisoftu např Assassíni by se pěkně vyjímali jak plnohodnotné MMO P2P (sry B2P)
Ono ale co se divit když už i Hitman má předem nejdříve BETU, (tedy aby si tvůrci zajistily potřebné alibi) a až po té hru na epizody.
SW BF, nebo Siege? no to radši nic. Radši sáhnout po starém dobrém Vegas nebo Raven shield. No offence ofc. *7*
Jo a btw. TO Nikdo tě to nenutí kupovat s zbraní s nataženým kohoutkem u hlavy neberu... DOufám že Ubisoft se vydá cestou Onlajn only *4* tě pic" -
já mám vyšší rozpočet na hry, ale stejne ho neminu 65€ mesíčne to je 780€ ročne (21.060 Kč)
-
od kdy je kvantita> kvalita?
-
No CS se sice hraje na "6" mapách, ale máš na výběr další stovku:) navíc CS, Quake atd. vyžadují znalosti map nazpaměť, ono se pak lépe pohybuje. Ale pokud máš taktickou hru jako je tato a mapy se naučíš nazpameť a máš 5 na 5, tak se z toho stane stereotyp. Budeš vědět, že na stranu vlevo dáš ocelovku a vedle výbušné legrace, protože policisté nemají jinudy jít atd. U CS máš sice stejnou mapu, ale nestalo by se mi, že by smrt byla podle stejného scénáře, což podle mě hrozí právě v těchto případech, kdy jako únosce budeš znát mapu nazpaměť, takže budeš zabíjet stále dokola stejným stylem a budeš to už dělat automaticky. Tady by podle mě prospělo náhodné generování předmětů a stěn v domě například. Hráče by to donutilo stále dokola měnit taktiku atd. Takto se naučíš 3-4 stejné taktické akce svého týmu a ty pojedeš pořád dokola.
-
Chci se zeptat jakto že to má o bod vyšší hodnocení než nový Fallout 4, který ma mnohem víc obsahu?
-
To bych neřek =). CS baví mě - a řadu dalších lidí, podle milionový sledovanosti turnajů - v podstatě donekonečna kvůli hratelnostní a taktický hloubce, ačkoliv se hraje bez nadsázky asi na pěti mapách =). A jejich perfektní znalost je součástí hry, stejně jako v řadě jinejch her (namátkou mě napadá Quake 3, ačkoliv ten je samozřejmě žánrově trochu jinde).
R6 nemůžu soudit, nehrál jsem, a nejspíš ani nebudu, ale Battlefront mě strhl a nadchl první den, bavil druhej den... a třetí den už jsem se ho nepřinutil spustit. -
Já mám roční "rozpočet" na hry a vše okolo her (včetně předplatného Levelu) 8 000 strop. No letos jsem na nule, takže kdyby zítra vyšel HL3, tak mám smůlu *1*
-
jaká je tahle hra doopravdy, jsem fanda Raven Shield, tohle mě připadá tak trošku jako poslední Splinter Cell, který se jen snaží být Chaos Theory a přitom to to má do Chaos Theory světelné roky....
-
No hrát dokola pořád ty samé mapy, tak věř, to hodně rychle omezí, když se naučíš mapy "nazpaměť".
-
HRA-TEL-NOST.
Primitivní pořád dokola stejný střílení versus taktickej gunplay v R6, kterej - dle recenze - jen tak neomrzí. To je ten rozdíl v hodnocení =). -
Jojo, když bude chvilka a nálada :) Ale zase já bych dal za málokterou hru 1000, jsem chudej student :D
-
Tak zadarmo bych to hrál taky:) Však pak napiš nějaký delší report do Bleskovek:)
-
Mě to přijde naprosto to samé. 11 map a kolik že to má herních módů?
-
Tak 1000 bych za to nedal, mám to od grafiky a jsem spokojenej. PO zvukový stránce je to například ještě dokonalejší, než BF.
-
O chytrosti nepadlo ani slovo, jen o přemejšlení ;-)
-
Chlape, Battlefrontu sice málo obsahu v hodnocení nepomohlo, to ne, ale tam ta známka byla snížená hlavně kvůli chudosti v *hratelnostním* obsahu, prostě jenom dokola běháš a kropíš, zbraně se chovají všechny stejně a není možnost nijak zvlášť přechytračit soupeře a podobně. A to prostě omrzí vcelku rychle - to si představ pod tou chybějící hloubkou, která se tam kritizovala. Není to úplně to samý jako málo módů u R6 =).
-
Chtěl bych se zeptat. Když u Battlefrontu se kritizovalo to, že je málo obsahu, což se odrazilo i na výsledné známce, proč to není i zde? Za těch 60 euro se nedostane kdo ví jaká paráda, co se týče počtu hratelných módů a map a k tomu ubisoftské mikrotransakce. Proč se to neodráží v hodnocení? Přijde mi jako by to 90% herních novinářů zcela ignorovalo. Ale u Battlefrontu polovina naopak kritizovala malý obsah na MP hru. Ale to, že tato hra je na tom +-, tak proč se k tomu i stejně nepřistupuje? Battlefront je možná bezduchá střílečka, ale má perfektní optimalizaci.
-
Všeeechno!