Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruku na srdce. Ty mikrotransakce jsou tam tak maximalne na priblble skiny. Pokud cloveka hra bavi, tak si vse odemce naprosto vpohode i bez penez.
  • Vogon
    Hraji a jsem naprosto spokojený. Konečně multiplayer střílečka, která je o přípravě, taktice a trpělivosti. Destrukční model je hodně pěkný. Jen musíte hrát i s puby s mikrofonem, komunita mi nepřišla tak hrozná jako v ostatních multiplayer střílečkách. Jediné věci co se mi nelíbí je špatný netcode, což se dá více či méně odvrátit dobrou taktikou, a svinské mikrotransakce.
  • PanS
    Stará paní povídala.
  • Cesta do pravěku tohle *16*
  • Jazz
    Tak ty jsi dobře r e t a r d ovanej. *15*
  • Rad bych uvedl na pravou miru Ubisofti Matchmaking system. System vzdy pripoji prvniho hrace k nejblizsimu dedikovanemu serveru ubisoftu vzhledem k jeho poloze a pote pripoji ostatni hrace take k tomuto serveru. Neni to tak, ze by sam hrac hostil server. Problem nastava, kdyz vas to pripoji na hrace napr. z Ameriky(osobne musim hledat tak 15 minut nez se dostanu nekam kde je ping do 100ms !). Dalsi problem je kdyz se prvni hrac ("zakladatel") odpoji behem hry. Tim totiz shodi hru vsem ostatnim. Mimo jine v nastaveni si lze vybrat mapy/mod (bohuzel nastaveni pro mnou nejhranejsi mod terrorist hunt tam chybi) na ktery se chcete pres matchmaking system pripojit. Recenzent si toho asi nevsiml. A na lvlu 15 se vam odemce Custom Game, ktera bohuzel take nejde pro Terrorist hunt.
  • Podívat se na recenze na Steam, zjistit, že nezanedbatelné procento hráčů má problémy s technickou stránkou hry, napsat to do recenze. Čistý čas: Pět až deset minut.

Proč to recenzent neudělal? Netuším. Před časem jsem někde četl, že někteří recenzenti vůbec nečtou ohlasy na hru, aby jejich citlivá umělecká dušička nebyla probůh ovlivněna nežádoucími vnějšími faktory a aby jejich recenze byla autentická, achich. V tomto případě bych ale sázel spíš na neochotu vložit do recenze trochu toho času a úsilí navíc. Což třeba Jan Slavík zvládá a je to ku*va poznat.
  • Milý herní průmysle, už jdi s tim zjednodušováním do hajzlu a začni zase dělat komplexní složité hry - tvůj Hráč
  • Xcomik
    Tahle hra není špatná ale ani něco super dokonalého. Je to ve své podstatě spíše SWAT 4 jenže v některých věcech dost osekaný. Problém nastává přesně jak psal mijunior zejména v MP položce kdy prostě chybí komplet dedikované vlastní servery což je dle mého názoru prostě HLAVNÍ EPIC FAIL téhle hry k tomu ani nevíme jestli je tam nějaký anticheat a rozhodně by se hodily možnosti jako nahrávání dem či možnost úpravy zápasu pam mody a jine (tady se znova ve všech bodech vracím k tomu že prostě chybí dedikované servery).

Když se člověk podívá na Counter Strike a říká si proč ta hra je tak podporována a má silnou aktivní komunitu tak je to právě tím výše popsaným a to zásadní problém pro společnosti jako je EA či Ubisoft ještě úplně nehážu flintu do žita s ID Software a doufám že u DOOM(a) tyhle mnou jmenované věci budou (valná většina je potvrzená).

Přitom skutečně ta hra je hratelná a zábavná zejména pro hráče co hráli Swat je to sice okleštěná varianta nicméně hodně podobná. Zbraně se tu nechovají jak z plastu ale je citít nejen vizuálně ale i zvukově jako kdyby jste opravdu drželi originál. To samé platí i o ovládání postav včetně jejich charakterů i to se skutečně povedlo.

Autor recenze si postěžoval že není ani zajímavý terorist hunt s tím názorem nesouhlasím hraju oba mody a baví mě oba a dokonce bych řekl že terrorist hunt z hlediska si jít zastřílet mě baví o dost více. Celkově prostě ubisoft nezvládá tu fungující stránku. na druhou stranu hra je odlazená celkem dobře na mém laptopu jsem nečekal že dám open betu a následně jsem kupoval i plnou.

Ubisoftu žel bohu nikdy nešel MP u her to už jsme tu zažili mnohokrát i R6 Vegas 2 měli nakročeno do progamingu jenže to zhatily nemožnosti upravovat hru a ve své podstatě pořádný competetive mod ve hře (klasický TDM už prostě nebyl IN)
  • Jack1947
    Nezávid, nebo si snad myslíš že jsem vzhůru až do ted abych si naklikal... dělá to jeden člověk. Který se k tomu tady veřejně přiznal a taky to že strop je 200. *4* To bys ale musel říst občas... diskuse no...
  • Jack1947
    5hodin? na to si přišel kde když minimální pracovní doba je u nás v čr 7. Starost ze školou asi starosti nejsou no... ale podle tebe bych musel mít rodinu a o ní mít starosti nebo co? *7* S prací jen samé starosti a dělat i v sobotu abych měl trochu víc peněz každý si představujeme starosti trochu jinak že *3*
  • Lukass
    Jakym stresem, vbzdyt ty zadne stres nemas a mit ani nemuzes. Clovek co si mysli ze normalni lidi pracujou 5 hodin a absolutne nevi co sou to starosti nemuze mit zadne stres.
  • třeba to, že se tam nedá mířit, zbraně se chovají jako hračky, žádná taktika, jen reflexy, tupá přetupá střílečka a tupá arogantní komunita. Hra pro určitou sortu lidí. To R6 je zatím opak.
  • Krescz
    Jack nedostává moc lajků, ale když, je jich 60+....seems legit *15*
  • Lukass
    8/10 :-D
  • Opět suchá zmínka o mikrotransakcích a opět to nemá vliv na hodnocení. Takhle se toho těžko zbavíme že (v globálu) *7*
    imho obsahuje-li hra mts, ruce a peněženky pryč!
  • Jack1947
    Spíš v obalu *1*
  • Hrál si, že nefunguje? Já jo, 90% her jsou v pohodě. U ostatních řekli, že to opraví v půlce prosince.
  • 6/10 za tu destrukci, je to docela svěží prvek i když občas působí příliš prvoplánově. Bojím se že jestli podobnou technickou podporu dostane The Division nebo nový Ghost Recon tak tím ty hry jen pohřbí.
  • Jak může MP hra bez dedikovaných serverů, kde nefunguje pořádně matchmaking, dostat 8/10?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit