Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Když se bavíme o regionu plného lidí bez základního vzdělání a žijících v absolutní chudobě dva kroky od smrti hlady a v absenci základní moderní infrastruktury jako například funkční policie a vláda...

...myslím, že říkat, že "někdo by měl dostat rozum" je absolutně mimo realitu. Nevím, jak tu situaci řešit, ale sami si ji tam určitě nevyřeší. Zjednodušování situace nám nepomůže.
  • Chodím sem od začátku, a nevidím důvod, proč bych odcházel a hlavně kvuli tomu, že se tobě můj názor nelíbí. De mě pouze o to, aby hry, které si vysoké hodnocení zaslouží, tak jej samozřejmě dostali, ale zlodějina tohoto rázu, aby byla sražena na kolena a né, že se tu bude vychvalovat! A dostane 8/10 *3*
  • Ne, je to celosvětový trend lést vývojářům do zadku hlavně u těch nejsilnějších herních webů - u nás games.cz jako nejsilnější považuji. Proto je naprosto na místě vznést kritiku - ta hra prostě nemá hodnotu 60 euro - je to zlodějina - je poloviční, a ta polovina je nefunknčí. A od toho tu games.cz je - aby jasně dal najevo všem - chlapy - od tohoto ruce pryč, alespoň do té doby, než to spadne někam k 15 eurům.
  • Vegas je nejvetsi srajda to mas pravdu! *15*
  • já před lety dopařil kampaň Raven Shield tak, že jsem před každou misí naloadoval nějaký předpřipravený plán akce a nechal AI aby to odehrálo za mě, až na jednu misi (tuším že Banka) to vždycky dali napoprvé beze ztrát,pak jsem si říkal "to je ale lehká hra, dohráno a nemusel jsem hnout prstem" *1*
  • Whoossain
    Koko*1:

To potom mění situaci. V psanym textu je celkem obtížný poznat sarkazmus nebo ironii.
    *1*
    Situaci sleduju poměrně podrobně, jak aktuálně na BV, tak už několik let na Ukrajině a i já jsem zvědavej, jak se bude situace vyvíjet dál. Obávám se ale, že pokud nedostane někdo hodně rychle rozum, tak to může skončit pěknym průserem. Respektive ten, ve kterym už jsme, se může ještě mnohem víc zhoršit...
  • Whooassain: Však já s tebou souhlasím, myslel jsem to jako ironii. Sám jsem zvědavý, kde to skončí. A jako voják z povolání můžu říct, že není moc vojáků loajálním ideám NATO. Ve dvaceti jsem byl celej žhavej vyrazit s EOD do Afghánistánu. Dneska bych si za to nafackoval.

Dobře to ukazuje Stonův film "Narozen 4. července". Takový prequel k četě.
  • Whoossain
    Koko*1:

Nechci kupovat naftu za 32Kč za litr. Co teď? Dobře, to je spíš rétorická otázka. Obhajovat současnou situaci vlastním pohodlím je zkrátka nepřijatelný. Předstírat boj proti terorizmu, zatímco "naši" spojenci potají dodávají MRE, zbraně a ostatní zásoby přesně těm radikálním skupinám, se kterými jakoby bojujeme, je jednoznačně cesta, která bude mít nepříznivý následky nejen pro region, ale i pro nás (ostatně to můžeme pozorovat už dnes). Angličtina má pro to poměrně výstižný slovo - backfire. Mimochodem mě tak mě napadá, jak se asi cítí pozůstalí obětí z 9/11, když al-Nusra je označovaná za přijatelnou a umírněnou alternativu skulární vlády v Sýrii, když ve skutečnosti není nic jinýho, než lokální odnož al-Kaidy, která byla údajně za smrtí jejich blízkých v New Yorku...
  • Já jsem zkoušel MP Raven shield asi před třemi roky. Servery tehdy jely a nejen to. Často byly možné coop servery s vylepšenou AI. AI se pohybovala po celé mapě (jako jsme to mohli vidět u SWAT 3), byla pekelně přesná i zákeřná. Ne, že by to byl zázrak jako FEAR, ale dobrý. Bohužel by se už asi dnes nesešlo tolik fandů, aby si takhle večer zablbnuli. Je to škoda. Levely byly fantastický (což v Rogue spear také).
  • Jestli chceš kupovat naftu za 32 kč za litr, neboli http://www.nasdaq.com/markets/crude-oil.aspx
    tak se s tím musíš smířit. Afrika prodává ropu Číně, Finsko má nedostatečné zásoby, USA si syslí a na Rusku závislí být nechceme....
  • Ten článek, to snad nemyslíš vážně?

Za II. světovou válkou je okolo 20 mil. zabitých civilistů (asi by se měl počítat i hladomor na Ukrajině těšně před válkou). Načetl jsem toho hodně a s číslem 30 mil., které by měl na svědomí jenom Stalin je hodně velký sci-fi.

A než sem začněte dávat odkazy na bulvár, tak prosím raději o renomované vysokoškolské profesory. Já bych sám za sebe doporučil několik tématických článků z ATM, jež vychází z několika zdrojů nezávisle.
  • No jo to ale musíš jít bojovat za práva hráčů na trošku větší herní weby než je zaprďenej gamestiscali :)
    Pokud sis nevšiml tak gaming od dob half-life trošku víc zkomerčněl, tudíž pokud chceš stejnou kvalitu jako byla dřív tak musíš sondovat po alternativních scénách a ne AAA titulech
  • Zrzzek
    Tak přejdi ke konkurenci a sem nechoď.
  • Tohle vede akorát k alibismu recenzentů, protože ti se ti pak vysmějou, že jsi vlastně měl přečíst ještě milion dalších recenzí a hodnocení na Metacriticu a neměl ses řídit tím, co napsali zrovna oni (to se mimochodem stalo naživo v jednom z nedávných Fight Clubů). Jenže tím ti říkají jednu zásadní věc: My ti dodáme takový polotovar, pár subjektivních dojmíčků, a ty uděláš zbytek práce - Google snad používat umíš. Na to se jim můžem vys*at. Jednou tady jsou od toho, aby se spotřebitel dozvěděl vše potřebné o produktu, který je nabízen na trhu (a dodám, že za nemalé peníze), tak od nich vše potřebné právem očekávám. A teď nemluvím o tom, jestli mám s recenzentem odlišný vkus co do příběhu v RPG. To se skutečně může člověk od člověka lišit. Ale pokud má hra objektivní vady - zejména technické - nebo část obsahu schovává za paywall, přestože se za ni platí plná cena, tak se to v recenzi MUSÍ objevit. Bez pardonu. Kdo to tam nedá, odfláknul svou práci a de facto podvedl čtenáře, protože je ukolébal v přesvědčení, že hra takové vady nevykazuje a oni si ji můžou bez obav koupit. Samozřejmě, že bych si tyhle informace mohl dohledat sám, ale recenze je tu právě od toho, abych nemusel. Tobě připadá normální, muset si číst deset recenzí a vypisovat si nějaké společné body? Proboha proč? Tohle je jejich práce, ne naše. Oni nám mají usnadňovat výběr, oni nám mají přinášet informace až pod nos a navíc s nimi pracovat jako odborníci. Pro charitu to nedělají, dělají to normálně za peníze a my odebíráme jejich služby a platíme jim sledováním reklamy (a případně koupí časopisu). Tím nechci říct, že je špatně přečíst víc recenzí k jedné hře. Ale je zásadně špatné propagovat mentalitu "urob si sám" aneb zde máš na deseti serverech deset různých dílků skládačky a jestli jsi zrovna v tom našem nenašel, že hra ti bude padat co deset minut, tak to si holt hochu měl přečíst těch zbylých devět článků. To teda fakt ne.
  • ALHAZRED
    Rainbow Six Vegas som miloval a toto je čo ??!! po*rata seria...
  • ALHAZRED
    jop
  • Co provedli Raven Shieldu?!
  • Whoossain
    Mnohem aktuálnější je podpora takzvaně demokratického a svobodného světa sunnitskému terorismu a středověkým režimům Saudské Arábie, Kataru nebo Turecka, který přímo podporují radikální salafi/wahhabi učení a skupiny, který se jej snaží násilně aplikovat v ostatních regionech (nejen) Blízkého Východu. Tady se skrývá skutečný nebezpečí, který nikdo není ochotný veřejně odsoudit nebo jen na něj poukázat, protože se jedná o "spojence" USA a NATO. Poukazování na éru stalinizmu je učebnicový příklad pokusu o odvedení pozornosti od aktuálních problémů a faktu, že násilný pokusy o změny režimů jenom v průběhu posledních dvou desetiletí stály život miliony nevinných lidí, o destabilizaci celých regionů ani nemluvě. Mimochodem - ibtimes není zrovna nejlepší zdroj informací...
  • Asharak
    No, na druhou stranu dneska v době internetu nemá smysl číst recenzi na herním webu, byť může být kvalitní, a jen podle ní se rozhodnout jestli danou hru koupit nebo ne.

Kort v poslední době drahých šuntů. Recenze jednoho člověka už prostě nemá moc velkou váhu. Dávno je lepší projít si menší recenze ale od daleko více lidí, hlavně teda na steamu pokud to jde kde je i čistý čas strávený daným recenzentem ve hře. Pořád je tu sice ten fakt že někdo za hru vyplázl těžké prachy (resp. recenzent dostane za článek obnos) a proto nemusí být pohled na hru super objektivní, což by měl že. A tady zase vyhrává systém více lidí = větší šance získat pravé a potřebné informace o hře.
    Problém jako: tyhle věci nevadí tomu a ty druhé zase jo a naopak; - zase stačí najít určité body z 10 recenzí a pokud se sobě podobají (každý je popsal podobně) a jsou pro mě důležité - vypsat je a pak je názor na hru na světě.
  • Herní průmysl se přesně přízpůsobuje hráčům. Že je tu nějaké malé procento lidí, kteří chtějí hry jiné, to je neuživí. Hry budou primárně o zábavě a ta je dneska už trochu jinde. Stačí se podívat na ty různé Doty nebo jak se to jmenuje. Zabíjet ostatní, pochlubit se výbavou, co mám. To je dneska základ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit