-
Na stránkách je 15.12 tak uvidíme. . Třeba přinese svěží vítr do žánru.
-
Měla už před týdnem, ale zatím běží jenom alfa pro lidi s vyššími než základními triery.
-
PS: Neměla by teď někdy začít jít beta SQUAD?
-
Pokud člověk nemá na TS partu kamarádů, s kterými by si občas večer zahrál, tak bych na koupi nemyslel. Myslím, že zatím ta RO2, Insurgency a PR stačí.
-
Ach jo, recenze je teda krutý PR žvást, proto bych se rád obrátil do diskuze.
Hoši, hrál jsem kdysi staré dobré taktické R6 v singlu, a poslední dobou hlavně mulťák Insurgency, Red Orchestry a trochu Project Reality. Nejsem moc komunikativní hráč ve smyslu, že bych plnil sluchátka, ale snažím se hrát týmově podle ostatních lidí. Mám si R6 kupovat? Bude mě bavit? Budu tam co k čemu? Morální probléms tím, že R6 už není, co bývalo, nemám, jenom bych chtěl náhražku za výše zmíněné tituly.
Přece jen R6 je hra za plnou palbu (za Insurgency jsem kdysi zaplatil 5 eur - nejlepší kauf mého živoza), tak bych se nerad seknul. Díky -
Zdravím všechny. Koho hra baví a má zájem hrát týmově, protože o tom tahle hra je, můžete se připojit do naší klanové skupiny a hrát s námi. Dorozumíváme se přes TS a hrajeme v podstatě každý den. Nejsme kdovíjaký skilleři, ale ani lamy, prostě takoví pohodoví chlapíci. Hru se teprve učíme, betu jsme hráli až otevřenou poslední den, ale rádi hrajeme týmově a koordinovaně.
Takže kdo by měl zájem tak FB skupina "FoX Rocks Again"
https://www.facebook.com/groups/789093444501497/ -
Naprosto souhlasim. Hrajeme to s kamarádama z klanu a je to nejblíž tomu, co jsme hledali od dob SWAT 4, který jsme milovali. Co se týče mikrotransakcí, tak mi taky přijde absurdní, že se vyskytujou ve hře za více než 1000 Kč. Na druhou stanu je ale pravda, že člověk je vůbec nepotřebuje, úplně v pohodě si za pár hodin hraní odemknete dosatečné množství postav na rozdílné hraní a kdo má tu potřebu být natolik "orginální a unikátní" a platit za skin na zbrani, tak tomu to přeju, jen ať platí =D. Jinak není problém za týden intenzivního hraní odemknout všechny postavy...Jedinou a velkou výtku mám k tomu, že hra beží na matchmaking systému a nepodporuje dedikované servery. Snad je to ale otázka času, v informacích před vydáním říkali, že dedikované servery budou...
-
Aj minuly vikend aj tento sme hrali po LAN s kamaratmi v jednej miestnosti, cize ideal mp zazitok. Ta hra je kazdym kolom viac a viac frustrujuca a nasierajuca. Ale zaroven vzdy hra clovek dalej, bo teraz proste nezomrem tak hlupo jak v poslednom kole
-
Já tu hru dostal ke grafice. Je to klasickej případ hry která vás hodně zabaví na 2 dny. Zabaví vás tak intenzivně že po prvním odehraném dnu nařizujete budík na 5:00 a vzbudíte se ve 4:00 že se vám chce na záchod a rovnou u toho zapínáte pc a jdete pařit :) pak celej den hrajete. Třetí den se vzbudíte a už jdete hrát něco jiného. Za měsíc si udiveně všimnete ikonky na ploše se hrou a ani si už moc nepamatujete co to je za hru a kdy jste jí hráli :)) Jo a ta recenze je brutálně nadstřelená... Asi autor dostal ke krabičce se hrou i gtx 970 ke které je tahle hra zdarma. U toho byl lístek že ta karta ho bude stát 8/10 :))..
-
tohle je už dávno nech spát Stalina ten by určitě nenechal zničit svou zem ač je to zvláštní po těch čistkách tak stejně něměc narazil a když už bylo rusko v německu tak slavná invaze za 5 dvanáct přece to nenecháme rusům tu evropu a jak bylo německo na kolenou tu najednou se bojovalo vylodění byla omaha atd. to by rusko zdrželo max dva měsíce *3* *3*
-
já bych je ani tak nehledal ...takovej profesorek rozumbrada píše jen to na které straně stojí a lže jako naše média o problému co je tady *4*
-
Není nad to být sám sobě šéfem. *4*
-
Je obecně známo, že Poláček s Bachem si díky úplatkům teďka válej šunky na kanárech. Zbytek redakce může z úplatků akorát do Itálie, ale ti dva šéfíci si žijou jako prasata v žitě.
-
ano je tam
-
Safra, je to fakt dobrý, konečně nějaká hra rozvířila stojatý vody fps.
-
Jak to bylo v minulosti považuji za irelevantní, stejně jako "čí je to vina".
Důležité je, jak to tam vypadá teď. A tuhle situaci už žádný "rozum" nezvrátí. -
Je to tvůj názor proti názoru recenzanta. To, že má recenzant jiný názor neznamená, že nás krmí samou lží a že se potřebuje zavděčovat Ubisoftu... Kvůli mému názoru samozřejmě odcházet nemusíš, ale pokud si myslíš, že redakce se zavděčuje velkým firmám proto, aby dostala hry zadarmo...
-
Psychotic:
Očividně si pleteš Afriku a BV. Sýrie byla kupříkladu jednou z nejbezpečnějších zemí v regionu se sekulární vládou a kvalitní infrastrukturou. Ani Libye nebo Irák nebyly příkladem zemí na pokraji hladomoru s obyvatelstvem bez vzdělání. To všechno se změnilo po násilnym zásahu cizích zemí. Země se budou potýkat s důsledky vpádu "demokracie" dlouhá desetiletí po ukončení současných násilností. Bezdůvodný invaze a zinscenovaný převraty (viz. Arabské jaro) pomohly vzniknout, vyzbrojit a rozšířit IS a ostatní radikální salafistické skupiny nejen v regionu, ale de facto po celém světě včetně Evropy nebo Asie. -
to mě bavilo nejvíc v prvním R6, neustále jsem zlepšoval plán a snižoval čas potřebný ke splnění mise, v té době to bylo něco nevydané, poslat teamy do akce a už jen z dálky poslouchat střelbu a výbuchy.
-
No buď si přečtu dlouhou recenzi která mi stejně dá jeden názor, nebo mrknu na pár tl;dr a nebudu se otravovat s omáčkou kolem. Co se týče vad/nevad především, hlavní je účel toho co chceš zjistit. Nikomu se nechce číst milion řádků, spíš se podívat na zhodnocení. Proto by mělo být i to číslo důležité. Vypisovat si člověk samo může/nemusí.Alibismus ať si mají, každý dělá to co mu dodává radost. Jenže čím víc vad nezmíní, tím rychleji přijdou o práci, páč si lidi začnou uvědomovat výhodu více zdrojů a udělají si z toho klidně koníček.
Práci si musí každý udělat. Dneska je ale býti ovcí in, takže to nepříjde jako až tak majoritní věc. Ale to je zase pohled na věc jednoho člověka vs. davy ostatních. Za mě radši číst 10 dalších, než se nechat o*** někým, kdo trpí kdejakým komplexem a dává ostatním sežrat co se mu hodí a líbí, nebo za co dostal zaplaceno.. Samozřejmě ztrácím svůj čas, čím víc špatných a nekomplexních recenzí přečtu že. Což je ten mínus dát si práci dohledat fakta o hře, ale komu stačí oblíbený web a zůstane u něj i když mu maže med kolem huby, pak je ten člověk hlupák.
Proto možná dnes herní weby umírají. A čím víc nepřesných informací poskytují, tím rychleji vymizí. Viděl bych spíš větší užitek ve webech, co shrnují informace z recenzí než aby je samy psaly. Pokud je tahle mentalita špatná pak s ní nic nenadělám. Názor mám takovýto.
'Urob si sám' není tak přesné, páč je více stupňů jako samotné zkoumání hry vs. výsledek něčího dojmu.