-
Myslíš, že sem někdo z Ubisoftu chodí pro rady a pak podle toho dělají firemní politiku ?
Hru nijak nehájím. Viděl jsem gameplay a nešel bych do ní. -
Objektivně napsáno, že hra je dobrá a ona vážně je.
-
CSko je šité na skill, smiř se s tím *3* Arogantní jseš i ty po tom co si napsal, tak mi tímhle neagrumentuj, děkuji.
-
Nekupovat, nefunguje to.. Nestojí to ani za polovic a na nějakej pěknej příběh zapomeňte, protože tam není. A to říkám jako fanoušek celé série. Jsou to zloději.
-
Team leader přijde na schůzi UBISOFTu.. Kluci, mám výbornej nápad, uděláme jako by AAA titul, nebude ale vůbec potřeba dělat Singlplayer. Nebudeme muset ani muset řešit online připojení, lidem to klidně může padat. Hlavní je to, aby tam existoval mechanismus, který označí všechny protivníky, aby je mohli vidět přes zdi. Protože těm tupcům to bude stačit. Grafika? Bude stačit úplně podprůměrná, hlavně ať to rozběhne co nejvíce blbců. No a řekneme si za to 60 euro, není to dokonalé? :D A teď mi vysvětlete vy klauni na games tiscali jedno, proč propána nenapíšete objektivně, že ta hra nestojí ani za polovic, protože není kompletní!! Právě proto se nachází herní trh v takových problémech, v jakých je - většina her by co se kvality týče před 20 lety neobstála - podívejte se, kde byl Half-Life 1 ve své době? A teď po tolika letech výjde takovejhle šmejd a místo toho, aby se tomu dalo 5/10, tak tomu nadstřelíte. Vy vůbec nerozlišujete, zda je něco kvalitní nebo ne, a vývojář pak ani nemá snahu něco kvalitního tvořit. A na Games tiscali pouze je to, zda se tomu postaví a bude nám objektivně recenzovat, a nebo nás krmit samou lží, jen proto, že se tím zavdděčíte Ubisoftu a dalším, protože jinak od nich nedostanete hry zdarma.. *14*
-
Ve hře za 1300 mikrotransakce nejsou v pohodě.
-
Kruci fix tohle mě láká minimálně zkusit, už jen z povinnosti...ale včera jsem nebyl dost vožralej na páteční impulzivní nákup za plnou. Při první slevě snad neodolám.
-
Vynikající informace k této hře, díky za tvůj důležitý názor o ničem.
-
A nemůžeš, viď? *4*
-
u mě už Ubisoft spadnul do stejné škatulky jako EA, hry co mě nezajímají ani zadarmo a nestojí mi za to je ani upirátit, zůstane tam, dokud neudělají obrat o 180°
-
omfg moralista je tu, tebe bych poslal někam na dlouho cestu
-
asi pujdu proti davu.. ale me to prijde hrozny.. a s RB6 to mas spolecne jen jmeno..
-
Kdepak, když necháš vyvraždit 30 milionů lidí, neni to terorismus ale politika
-
Hele nic takového tam není. Teroristé v té hře jsou spíše nějaký týpci co jsou ustrojení v takovém domácím oblečení podle mě hodně čerpali z toho uzavřeného R6 Patriots respektivě to řeknu jinak přijde mi že to je Patriots ( https://www.youtube.com/watch?v=4ZonRWlSy7k ) jen bez té SP kampaně pač ty ksichty řada animací nebo textur je hodně totožná akorát třeba v samotném siege chybí animace z třetí osoby jinak je to dost podobné. Každá skupina má 4 hratelné postavy z toho jsou dva útočníci a dva obránci to samé platí i pro ruský spectnaz (na druhou stranu mi ti ruští spectnaz přijdou decentně technicky zaostalí v realu to tak fakt není)
-
Ano, takze ti vadi, ze se tam zbrane nechovaji realisticky. To asi nechovaji, ale zbrane jsou implementovane, tak aby to davalo urcitou hloubku. Ta hra neni realisticka ve spouste dalsich ohledech, stejne jako vetsina her. Ale je nutny si pripomenout, ze realisticka hra nemusi byt (a zpravidla nebyva) moc zabavna.
-
Kříž neberu jako zaměřovač a to že tam je jeden druh kolimátoru a optiky u pár zbraní nemění nic na faktu, že se tam prostě střílí od boku. Takto se zbraně nechovají, zpětný ráz je nepodstatný fakt, které pořád hry omývají dokola. Je tam X dalších faktorů. Jako druh munice, hlaveň, kompenzátor, kvalita střelce atd. Například lehký kulomet nemá nikdy takovej "rosprsk" jako tady a díky relativně dlouhé hlavni, těžké váze a puškové munici střílí velice přesně i v dávce. Zkuste si někdy zastřílet ze zbraně.
-
No co jsem koukal tak některé skiny nepujdou otevřít za tu herní měnu ale asi fakt jen za prachy. Na druhou stranu mě fakt skiny neberou upřímě nechápu proč se z toho stal takový boom v CS:GO a ještě dávat za skin tisíce a tisíce korun wtf?
-
Paci sa mi ta podprahova informacia ze Rusi su terroristi, Dufam ze to nejaky sionista patricne ohodnotil.
-
samozrejme, ze se tam da mirit, ale recoil (zpetny raz) je tam implementovany tak, ze ti zbran strili po par ranach jinam nez ti miri zamerovac. Kazda zbran ma trochu jiny ten recoil pattern (cili urcity vzor po kterem zbran vzdy strili +-) a hrac se ho musi naucit, aby ho mohl kompenzovat. Chapu, ze tuhle mechaniku spousta lidi neprekousla, nevim do jake miry je to realisticke, z automaticke zbrane jsem nikdy nestrilel. Hre to ale dodava pomerne velkou hloubku, musis hodne trenovat abys dostal to dostal do krve. To, ze tam neni zadna taktika je argument neznalce, zkus se nekdy podivat na profesionalni zapas a uvidis, co se tam deje, jak se snazi druhy tym prelstit druhy. Pokud hrajes casual nebo mas Silver rank v competetive, tak ano, jedina taktika je "RUSH B, NO STOP".
-
však to říkám - tupá arogantní komunita.