-
Co provedli Raven Shieldu?!
-
Rad bych uvedl na pravou miru Ubisofti Matchmaking system. System vzdy pripoji prvniho hrace k nejblizsimu dedikovanemu serveru ubisoftu vzhledem k jeho poloze a pote pripoji ostatni hrace take k tomuto serveru. Neni to tak, ze by sam hrac hostil server. Problem nastava, kdyz vas to pripoji na hrace napr. z Ameriky(osobne musim hledat tak 15 minut nez se dostanu nekam kde je ping do 100ms !). Dalsi problem je kdyz se prvni hrac ("zakladatel") odpoji behem hry. Tim totiz shodi hru vsem ostatnim. Mimo jine v nastaveni si lze vybrat mapy/mod (bohuzel nastaveni pro mnou nejhranejsi mod terrorist hunt tam chybi) na ktery se chcete pres matchmaking system pripojit. Recenzent si toho asi nevsiml. A na lvlu 15 se vam odemce Custom Game, ktera bohuzel take nejde pro Terrorist hunt.
-
-
Díky za vysvětlení.
-
Cesta do pravěku tohle *16*
-
-
já nevím ale mne to přijde ve hrách TC krok zpět
-
-
To proto, že krok zpět (respektive krok úplně mimo) to je. Ta hra by se neměla jmenovat Rainbow 6.
-
-
u mě už Ubisoft spadnul do stejné škatulky jako EA, hry co mě nezajímají ani zadarmo a nestojí mi za to je ani upirátit, zůstane tam, dokud neudělají obrat o 180°
-
-
Vynikající informace k této hře, díky za tvůj důležitý názor o ničem.
-
-
Zdravím všechny. Koho hra baví a má zájem hrát týmově, protože o tom tahle hra je, můžete se připojit do naší klanové skupiny a hrát s námi. Dorozumíváme se přes TS a hrajeme v podstatě každý den. Nejsme kdovíjaký skilleři, ale ani lamy, prostě takoví pohodoví chlapíci. Hru se teprve učíme, betu jsme hráli až otevřenou poslední den, ale rádi hrajeme týmově a koordinovaně.
Takže kdo by měl zájem tak FB skupina "FoX Rocks Again"
https://www.facebook.com/groups/789093444501497/ -
Co tady furt všichni hejtíte?? V recenzi je to napsaný docela trefně, tak pak nechápu co ty hejty že to někdo koupil a je to na ho*no.. *6* *1* tak buď chci akci která je dle mého v tomto směru jedna z mála co fakt fungujou, nebo chci hrát dál dráčka Spyra, za mě super týmová hra, a jde to hrát i bez kámošů na drátě *5* a to že tam neni příběh?? v jaký akční hře viz cod,battlefield máte kampaň na 10 a více hodin? dneska už je to všechno jen o MP a SP je tam jentak do počtu.. *3*
-
Opravte dostupné platformy z "PC, PS4, Xbox 360" na "PC, PS4, Xbox One"
-
-
Chceš říct z "PS4, PC, X360" na "PS4, PC, XOne". Rasisto!
-
-
Jo, mas pravdu, nebyl jsem si jistej, jestli tam pisou zkratku nebo ne, ale uz jsem byl moc linej se podivat zpet na clanek.
-
-
Ale vždyť jasný, I was being facetious. Lidi si dneska berou všechno strašně osobně, jsem rád, že ty máš ještě mozek v hlavě :-)
-
-
-
-
Kruci fix tohle mě láká minimálně zkusit, už jen z povinnosti...ale včera jsem nebyl dost vožralej na páteční impulzivní nákup za plnou. Při první slevě snad neodolám.
-
-
Nekupovat, nefunguje to.. Nestojí to ani za polovic a na nějakej pěknej příběh zapomeňte, protože tam není. A to říkám jako fanoušek celé série. Jsou to zloději.
-
-
Tahle hra není špatná ale ani něco super dokonalého. Je to ve své podstatě spíše SWAT 4 jenže v některých věcech dost osekaný. Problém nastává přesně jak psal mijunior zejména v MP položce kdy prostě chybí komplet dedikované vlastní servery což je dle mého názoru prostě HLAVNÍ EPIC FAIL téhle hry k tomu ani nevíme jestli je tam nějaký anticheat a rozhodně by se hodily možnosti jako nahrávání dem či možnost úpravy zápasu pam mody a jine (tady se znova ve všech bodech vracím k tomu že prostě chybí dedikované servery).
Když se člověk podívá na Counter Strike a říká si proč ta hra je tak podporována a má silnou aktivní komunitu tak je to právě tím výše popsaným a to zásadní problém pro společnosti jako je EA či Ubisoft ještě úplně nehážu flintu do žita s ID Software a doufám že u DOOM(a) tyhle mnou jmenované věci budou (valná většina je potvrzená).
Přitom skutečně ta hra je hratelná a zábavná zejména pro hráče co hráli Swat je to sice okleštěná varianta nicméně hodně podobná. Zbraně se tu nechovají jak z plastu ale je citít nejen vizuálně ale i zvukově jako kdyby jste opravdu drželi originál. To samé platí i o ovládání postav včetně jejich charakterů i to se skutečně povedlo.
Autor recenze si postěžoval že není ani zajímavý terorist hunt s tím názorem nesouhlasím hraju oba mody a baví mě oba a dokonce bych řekl že terrorist hunt z hlediska si jít zastřílet mě baví o dost více. Celkově prostě ubisoft nezvládá tu fungující stránku. na druhou stranu hra je odlazená celkem dobře na mém laptopu jsem nečekal že dám open betu a následně jsem kupoval i plnou.
Ubisoftu žel bohu nikdy nešel MP u her to už jsme tu zažili mnohokrát i R6 Vegas 2 měli nakročeno do progamingu jenže to zhatily nemožnosti upravovat hru a ve své podstatě pořádný competetive mod ve hře (klasický TDM už prostě nebyl IN) -
-
Milý herní průmysle, už jdi s tim zjednodušováním do hajzlu a začni zase dělat komplexní složité hry - tvůj Hráč
-
-
Herní průmysl se přesně přízpůsobuje hráčům. Že je tu nějaké malé procento lidí, kteří chtějí hry jiné, to je neuživí. Hry budou primárně o zábavě a ta je dneska už trochu jinde. Stačí se podívat na ty různé Doty nebo jak se to jmenuje. Zabíjet ostatní, pochlubit se výbavou, co mám. To je dneska základ.
-
-
-
Paci sa mi ta podprahova informacia ze Rusi su terroristi, Dufam ze to nejaky sionista patricne ohodnotil.
-
-
Kdepak, když necháš vyvraždit 30 milionů lidí, neni to terorismus ale politika
-
-
Hele nic takového tam není. Teroristé v té hře jsou spíše nějaký týpci co jsou ustrojení v takovém domácím oblečení podle mě hodně čerpali z toho uzavřeného R6 Patriots respektivě to řeknu jinak přijde mi že to je Patriots ( https://www.youtube.com/watch?v=4ZonRWlSy7k ) jen bez té SP kampaně pač ty ksichty řada animací nebo textur je hodně totožná akorát třeba v samotném siege chybí animace z třetí osoby jinak je to dost podobné. Každá skupina má 4 hratelné postavy z toho jsou dva útočníci a dva obránci to samé platí i pro ruský spectnaz (na druhou stranu mi ti ruští spectnaz přijdou decentně technicky zaostalí v realu to tak fakt není)
-