Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem zkoušel MP Raven shield asi před třemi roky. Servery tehdy jely a nejen to. Často byly možné coop servery s vylepšenou AI. AI se pohybovala po celé mapě (jako jsme to mohli vidět u SWAT 3), byla pekelně přesná i zákeřná. Ne, že by to byl zázrak jako FEAR, ale dobrý. Bohužel by se už asi dnes nesešlo tolik fandů, aby si takhle večer zablbnuli. Je to škoda. Levely byly fantastický (což v Rogue spear také).
  • Lukass
    8/10 :-D
  • nedostatkem hry je že nemá pribeh
    • nightborne
      Jo, je. Kdyby měla singl kampaň, zvážil bych koupi, čistej multiplayer mě až TAK netankuje, nechám si ji ujít. A k tomu mi pomohla recenze. To ti ovšem samozřejmě nezabrání postovat podobnej blábol všude, kde můžeš, že ;)?
  • Vogon
    Hraji a jsem naprosto spokojený. Konečně multiplayer střílečka, která je o přípravě, taktice a trpělivosti. Destrukční model je hodně pěkný. Jen musíte hrát i s puby s mikrofonem, komunita mi nepřišla tak hrozná jako v ostatních multiplayer střílečkách. Jediné věci co se mi nelíbí je špatný netcode, což se dá více či méně odvrátit dobrou taktikou, a svinské mikrotransakce.
    • Naprosto souhlasim. Hrajeme to s kamarádama z klanu a je to nejblíž tomu, co jsme hledali od dob SWAT 4, který jsme milovali. Co se týče mikrotransakcí, tak mi taky přijde absurdní, že se vyskytujou ve hře za více než 1000 Kč. Na druhou stanu je ale pravda, že člověk je vůbec nepotřebuje, úplně v pohodě si za pár hodin hraní odemknete dosatečné množství postav na rozdílné hraní a kdo má tu potřebu být natolik "orginální a unikátní" a platit za skin na zbrani, tak tomu to přeju, jen ať platí =D. Jinak není problém za týden intenzivního hraní odemknout všechny postavy...Jedinou a velkou výtku mám k tomu, že hra beží na matchmaking systému a nepodporuje dedikované servery. Snad je to ale otázka času, v informacích před vydáním říkali, že dedikované servery budou...
    • Ruku na srdce. Ty mikrotransakce jsou tam tak maximalne na priblble skiny. Pokud cloveka hra bavi, tak si vse odemce naprosto vpohode i bez penez.
      • Vogon
        Ve hře za 1300 mikrotransakce nejsou v pohodě.
        • A to z jakého důvodu? Když do toho ty peníze další dávat nechceš tak nemusíš.
      • Xcomik
        No co jsem koukal tak některé skiny nepujdou otevřít za tu herní měnu ale asi fakt jen za prachy. Na druhou stranu mě fakt skiny neberou upřímě nechápu proč se z toho stal takový boom v CS:GO a ještě dávat za skin tisíce a tisíce korun wtf?
  • kdo chce hrát siege ať si mě přidá na uplay nick: ivwvory sme dva na teamspeaku(mame server) zatim sme kolem lvlu 17
  • tomocz
    Hraju a výborný. CSko mě nikdy nebavilo a přišlo mi divný, tohle se hraje dobře, vypadá dobře a je třeba dost spolupracovat a taktizovat a nejen běhat po mapě po naučených místech, odkud se nejlíp střílí. A TC's je to zřejmě pro to, že už je to zajetá série a tak v tom názvu pokračujou. Nic těžkýho k přemejšlení, ale jsem zvyklej, že tady málokdo přemejšlí a radši jen šíří hejt.

Každopádně k Batllefrontu/Battlefieldu/CoD je to zajímavá alternativa, která si jde jinou cestou.
    • Asharak
      Metat moudra o chytrosti je dneska tak lehké *7* *1*
      • tomocz
        O chytrosti nepadlo ani slovo, jen o přemejšlení ;-)
  • Veskoslav
    Chtěl bych se zeptat. Když u Battlefrontu se kritizovalo to, že je málo obsahu, což se odrazilo i na výsledné známce, proč to není i zde? Za těch 60 euro se nedostane kdo ví jaká paráda, co se týče počtu hratelných módů a map a k tomu ubisoftské mikrotransakce. Proč se to neodráží v hodnocení? Přijde mi jako by to 90% herních novinářů zcela ignorovalo. Ale u Battlefrontu polovina naopak kritizovala malý obsah na MP hru. Ale to, že tato hra je na tom +-, tak proč se k tomu i stejně nepřistupuje? Battlefront je možná bezduchá střílečka, ale má perfektní optimalizaci.
    • nightborne
      Chlape, Battlefrontu sice málo obsahu v hodnocení nepomohlo, to ne, ale tam ta známka byla snížená hlavně kvůli chudosti v *hratelnostním* obsahu, prostě jenom dokola běháš a kropíš, zbraně se chovají všechny stejně a není možnost nijak zvlášť přechytračit soupeře a podobně. A to prostě omrzí vcelku rychle - to si představ pod tou chybějící hloubkou, která se tam kritizovala. Není to úplně to samý jako málo módů u R6 =).
      • Veskoslav
        Mě to přijde naprosto to samé. 11 map a kolik že to má herních módů?
        • nightborne
          HRA-TEL-NOST.

Primitivní pořád dokola stejný střílení versus taktickej gunplay v R6, kterej - dle recenze - jen tak neomrzí. To je ten rozdíl v hodnocení =).
          • Veskoslav
            No hrát dokola pořád ty samé mapy, tak věř, to hodně rychle omezí, když se naučíš mapy "nazpaměť".
            • A vůbec, nechápu, proč na tebe reaguju. Ty se tady snažíš argumentovat proti hře, kterou si v životě nehrál. Půjč si jí od kámoše, zahraj si jí a pak přijď.
            • "Ty vážně nevidíš rozdíl? Ono Rocket může mít počet map třeba 11, ale hra nikdy není stejná. Chápeš to?" Očividně to nechápeš ty, protože kdyby sis to zahrál, pochopil bys, že ty zápasy nikdy stejný nejsou - a to ani vzdáleně. Právě proto to přirovnávám k Rocket League, tak hra je jí velmi podobná, akorát je to střílečka.
            • Veskoslav
              Tak rozhodně to ovlivníš. Ale pokud budeš vědět, že severní stěna je nejvíce zranitelná a druhá místnost vpravo je nejčastěji používáná, tak se podle toho zařídíš. Ono je to možná jako v CS. Ale tam prostě můžeš očekávat prakticky cokoliv. Tady máš omezené taktické a plánovací možnosti právě díky malému počtu map. Ale možná to vyřeší větší variací zbraní a týmů a to by mohlo pozměnit hratelnost. Ale v současné chvíli a za tu cenu, tak osobně bych do toho nešel. Čistá MP hra za více jak 1000 Kč je pro mě nepřijatelná. Neřeknu kdybych věděl, že budou mapy zdarma nebo moderská obec či Operace jako má CS, ale takto? Ani náhodou. A bojím se toho, že to Ubisoft bude ždímat maximálně.
            • nightborne
              V CS nicméně musíš znát mapy nazpaměť i proto, že prostě potřebuješ vědět, odkud může kdo přijít, kudy tě kdo může oběhnout, držet si střelecký úhly a podobně. Ale žádný dvě hry nejsou úplně stejný, to je to kouzlo - právě kvůli taktický (a i ekonomický) hloubce spojený s důrazným požadavkem na individuální skill =).

Pokud to má R6 tak jak říkáš (a nedá se očekávanej camp přelstít například flashbangem apod.), tak to po chvíli může bejt trochu problém.
            • Veskoslav
              Ty vážně nevidíš rozdíl? Ono Rocket může mít počet map třeba 11, ale hra nikdy není stejná. Chápeš to? Ale pokud se v rainbow naprosto nic nemění, tak se prostě mapu naučíš nazpaměť a bude to naprosto nudná dokola se opakující rutina, protože budeš přesně vědět, kde a co rozmístit, aby ses ubránil a a nebude ani záležet na taktice protistrany, když nebude větší možnost variability, což by proměnné prostředí domů s náhodnou generací stěn a předmětů mělo. Takto se prostě naučíš, kde je co nejlepší umístit, kde si "kleknout" a je vymalováno.
            • Proč má Rocket League takový hodnocení a je tak populární? Protože je hratelnej! Má znovuhratelnost - tohle je to samý.
            • Veskoslav
              No CS se sice hraje na "6" mapách, ale máš na výběr další stovku:) navíc CS, Quake atd. vyžadují znalosti map nazpaměť, ono se pak lépe pohybuje. Ale pokud máš taktickou hru jako je tato a mapy se naučíš nazpameť a máš 5 na 5, tak se z toho stane stereotyp. Budeš vědět, že na stranu vlevo dáš ocelovku a vedle výbušné legrace, protože policisté nemají jinudy jít atd. U CS máš sice stejnou mapu, ale nestalo by se mi, že by smrt byla podle stejného scénáře, což podle mě hrozí právě v těchto případech, kdy jako únosce budeš znát mapu nazpaměť, takže budeš zabíjet stále dokola stejným stylem a budeš to už dělat automaticky. Tady by podle mě prospělo náhodné generování předmětů a stěn v domě například. Hráče by to donutilo stále dokola měnit taktiku atd. Takto se naučíš 3-4 stejné taktické akce svého týmu a ty pojedeš pořád dokola.
            • nightborne
              To bych neřek =). CS baví mě - a řadu dalších lidí, podle milionový sledovanosti turnajů - v podstatě donekonečna kvůli hratelnostní a taktický hloubce, ačkoliv se hraje bez nadsázky asi na pěti mapách =). A jejich perfektní znalost je součástí hry, stejně jako v řadě jinejch her (namátkou mě napadá Quake 3, ačkoliv ten je samozřejmě žánrově trochu jinde).

R6 nemůžu soudit, nehrál jsem, a nejspíš ani nebudu, ale Battlefront mě strhl a nadchl první den, bavil druhej den... a třetí den už jsem se ho nepřinutil spustit.
  • Chci se zeptat jakto že to má o bod vyšší hodnocení než nový Fallout 4, který ma mnohem víc obsahu?
    • Protože je to prostě super střílečka? Zahraj si to a uvidíš. Těžce to převyšuje Battlefield, Counter Strike a další podobný značky.
    • od kdy je kvantita> kvalita?
  • Zdravím Vás všechny,

s naším klanem jsme uvažovali o možnosti uspořádat turnájek / ligu pro CZ&SK hráče na Xbox One v Rainbow Six Siege. Šlo by hlavně o přátelskou "amatérskou" ligu / cup, kde by se mohli hráči, kteří spolu hrají se spojit a vytvořit tým a zahrát si nějaké zápasy mezi sebou.

Technické zázemí - nějaký web s přehledem, organizací, pravidly atd. bychom byly schopni dát dohromady, nicméně prvotní je otázka, jak velký by byl zájem a kolik týmů by se dalo dohromady.

Za tímto cílem jsme vytvořily poptávku, pokud tedy máte zájem, dejte nám vědět zde - http://dosr.cz/cup/ a to ikdyž nemáte celý tým, třeba se nějaké týmy se zájemců utvoří :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit