-
Ty obrázky jste típali na nějakém "wooden machine"?
Náhodou - je tam možnost hrát LAN? Každopádně mě tahle hra zajímá... -
-
Je
-
-
ano je tam
-
-
-
jaká je tahle hra doopravdy, jsem fanda Raven Shield, tohle mě připadá tak trošku jako poslední Splinter Cell, který se jen snaží být Chaos Theory a přitom to to má do Chaos Theory světelné roky....
-
Koukal jsem na seznam zboží COllectors edice za 1899,. *1*
-
já před lety dopařil kampaň Raven Shield tak, že jsem před každou misí naloadoval nějaký předpřipravený plán akce a nechal AI aby to odehrálo za mě, až na jednu misi (tuším že Banka) to vždycky dali napoprvé beze ztrát,pak jsem si říkal "to je ale lehká hra, dohráno a nemusel jsem hnout prstem" *1*
-
-
to mě bavilo nejvíc v prvním R6, neustále jsem zlepšoval plán a snižoval čas potřebný ke splnění mise, v té době to bylo něco nevydané, poslat teamy do akce a už jen z dálky poslouchat střelbu a výbuchy.
-
-
Aj minuly vikend aj tento sme hrali po LAN s kamaratmi v jednej miestnosti, cize ideal mp zazitok. Ta hra je kazdym kolom viac a viac frustrujuca a nasierajuca. Ale zaroven vzdy hra clovek dalej, bo teraz proste nezomrem tak hlupo jak v poslednom kole
-
takze battlefield zpackali, protoze to bylo vzdycky o MP a oni do toho zacali cpat singl...battlefront zpackali, protoze i kdyz to bylo vzdycyk o MP, tak tam nenacpali SP...tady sice chapu zlobu, ze hra nema SP...ale kdyby mela, tak by to bylo stejne spatne...ale jako se vsim, vzdyt u tehle takticke akce se nadava, ze clovek nemuze se proste pripojit a jen tak hrat...
-
Rainbow Six Vegas som miloval a toto je čo ??!! po*rata seria...
-
-
Vegas je nejvetsi srajda to mas pravdu! *15*
-
-
Vegas byl jednoznačně jedním, né-li tím nejlepším, co v této sérii vyšlo. Tato hra se na něj ani zdaleka nehrabe. :) Siege si nezaslouží nic jiného než 5/10 - naproti tomu Vegas zde na games.cz měla krásných a poctivích 9/10.
-
-
-
Safra, je to fakt dobrý, konečně nějaká hra rozvířila stojatý vody fps.
-
Tahle hra má jediný specifický problém a to Ubisoft = tým neschopných líných šupáků který nejsou schopni si zařídit více serverů aby ty muslimský špíny se nesraly na evropský servery kde mají pak ping okolo 150 až 300 a jsou kvůli tomu téměř nesmrtelní a hra už je přes 2 roky stará a je pořád plná bugů které ovlivňují výhru a prohru a hitboxy o těch radši ani mluvit nebudu protože se mi dělá špatně jen když na to pomyslím.
-
-
Tipl bych si ze jsi tak rank měď-bronz maximalne. Mam pravdu? ;)
-
-
Siege je super MP střílečka, hráči a fanoušci původních R6 asi zapláčou, protože neobsahuje smysluplnou kampaň, ale pokud milujete takticko-realistický, týmový online střílečky, kde je nutno použít hlavu místo super-cool herní myši, je to přesně pro vás.