Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já chci i remake X-Winga z 93. :((((((((((
  • Čo si pamätám, Jedi Academy mala dlhé roky veľmi silnú multiplayer komunitu, žije to ešte?
  • Ale nebuď naivný, samozrejme, že si to tu KAŽDÝ uvedomuje, GGG je domáce zvieratko a maskot Tiscali.cz, a o také zvieratko sa treba starať, kŕmiť ho *3*
  • to nikto z vas nevie rozoznat trolla?
  • Par grafickych modu a vypada to vyrazne lepe nez vyblite "stylizovane" SWOW TOR, coz je vysokorozpoctovy AAAAAAAAA hit :P
  • kubi-wan
    Spíš na blbce.
  • sugyn
    Jedi Outcast hraju doted. Ona totiz ta hra je obtiznosti a hratelnosti porad lip nez vetsina modernich her. "hra starsi sesti let je pomalu nehratelna" No ja si obcas zapnu i Dune 2000 *1*

Vazne reaguju na trolla?
  • TheGGG
    Bože ta grafika. To snad někdo nemůže myslet vážně. Hned jsem si musel pustit trailer na battlefield 4 abych si spravil chuť. Kdepak já to říkám pořád, hra starší šesti let je pomalu nehratelná.
  • Moje nejoblíbenější díly ze Star Wars. Asi si je někdy znovu zahraji. *4*
  • Na Clone Wars pozor. Ma tam niekolko naozaj kvalitnych epizod. Bohuzial aj vela nie prave vydarenych ale bola by hlupost vsetko hadzat do jedneho vreca len preto lebo Clone Wars. Posledny trojdiel bol napr skvely.
  • Dark forces serie je pro mě osobně vůbec tím nejlepším, co ze světa SW na počítačích vyšlo (ano, dokonce mě baví víc, než KOTOR)
  • Já jsem jako první hrál Jedi Kniht 2, ale poté jsem si sehnal i předchozí díly a musím říct, že první Dark Forces patří k mým nejoblíbenějším hrám a mě osobně bavil podstatně víc, než přibližně stejně starý DOOM.
  • ...jako když Sheldon dostal ubrousek s DNA Leonarda Nimoye *1*
  • MrSanta
    Jestli je bude demolovat ve stejném stylu jako třeba Marvelovské superhrdinské filmy, tak se ani moc zlobit nebudu.
  • Paul_cz
    Jasně že na tu dobu vzpomínají s láskou, když jsou z nich dneska Activisionem udělané Call of Duty DLC bitches. A jaká škoda to je, studio co má za sebou tolik klasik..
  • Jakmile jsem to precetl tuhle zpravicku, dostal jsem nefalsovany nerdgasmus *14* *1*
  • Korektorka má asi volno, že? :)
  • to mas pravdu, skoda ze dnes to skor vyzera na

O===() chchchŠŠm
  • Nejvíc vzpomínám na původní DarkForces, z hlediska hratelnosti a příběhu byla skvělá a i pro celý žánr FPS znamenala velký skok dopředu.
  • dobře oni!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit