Přejít na výpis diskuzí
Raven "daroval" komunitě zdrojové kódy Jedi Academy a Outcast
4.4.2013 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
To by me zajimalo, zda je to pravne cisty nebo s tim budou jeste problemy. I kdyz ke zdrojakum asi prava drzi, pochybuji, ze je drzi ke znacce nebo grafice a maji pravo je udelovat dalsim stranam.
-
No já si třeba myslím že nová trilogie se vyvedla líp než novej Star Trek a v zásadě cokoliv od Abramse
-
Já jsem fanoušek původní trilogie a první 3 epizody jsem ještě akceptoval (i když první je podle mě strašný shit), ale kvalitou a takovým tím "kouzlem", kterým na mě působí právě původní trilogie oplývá snad jen ta epizoda třetí. O animovaných clone wars a re-re-re-releasech se redši nezmiňuji. A za to prosím má zodpovědnost právě sám Lucas. Nedokážu si představit, že by to Disney pohnojil ještě více, ale je mi to celkem fuk. Pro mě je Star Wars jen původní trilogie.
-
No super. Jen prosím redakci, aby na to "nazopomněla" a když vyjde od moderů něco kloudného, tak nám dáte vědět. :-) Já jdu instalovat Jedi Academy, páč už jsem to nějakej ten rok nedohrál...
-
Však Jedi Academy se ještě trochu hraje :) . A tohle je moc dobrá zpráva. Docela mě mrzí, že to není běžný zvyk...
-
Jo MP bez force, jen souboje mečem...Klanové bitky, hodiny prosezené na sloupu čekáním na duel...Asi nejlepší mp zábava co si pamatuju.
-
Na novou trilogii si nestěžuju, třetí epizoda je pro mě jeden z nejlepších dílů. Ovšem to, co Lucas provádí na novějších a novějších releasech těch filmů, to je na zabití. Viz Vaderovo Nooooo, když hází v šestce císaře do šachty... vážně jsou ti američani tak blbí, že musej mít všecko takhle polopaticky? ... úplně zničená scéna.
-
Po Lucasově osobní demolici už může bejt jedině líp.
-
Asi znova nainstaluji a zavzpomínám:) Jo tyhle hry patří k tomu nejlepšímu ze světa SW:) Ale nejraději stejně mám Kotor:)
-
no mohli by nám vydat nějakej pěkněj mod, abysme měli na lance co pařit *1*
-
U JK2 jsem strávil cca 4 roky v MP, současně asi 3 roky JA a pak cca 7 let Movie Battles II :) srdcovky prostě
-
Jistě, Lucas Arts za poslední dekádu moc kvalitního nepřinesli, přesto tam byl potenciál a kdyby se "věci" ujal schopný majitel, mohlo se to změnit. Ale věci se ujal Disney, a to myslím nepotřebuje nějak více komentovat. Ale přesto bych to uzavření nebral jako kladnou věc. Spíše se začínám obávat jak Disney zdemoluje filmy.
-
U multiplayeru v Jedi Academy jsem strávil kdysi hodně času.
-
O===():::::::::::::::::::::::::::: vzmmmmmmmmmm
nj to boli casi -
serie Jedi Knight je dle mě jedna z nejlepších SW her vůbec