Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Ano FH2 vyšla i na X360, chlapci uměj nehledě že se jim to povedlo vydat na první pokus. V projíždění vinicí si DC ani neškrtne, protože 3 2 1 *2*
  • Majkl
    tobě už asi úplně přeskočilo, nebo se snažíš maskovat vlastní fail? to se ti stejně nepovede *1*

krást cizí nicky a vydávat se za někoho jiného je trapárna chlapečku :D
  • čtyří přísvěvky edit...
  • Až na to, že forza vypadá spíš jako na Xbox 360 a Driveclub je totální next-gen, jedna z nejhezčích her současnosti...
  • Draken69CZ
    Nevím proč to srovnáváte s "poraženým", ve srovnání DC vs. FH2 vyhrála Forza *2*
  • Keyz
    Pak to je velice jednoduché. Můžeš mě ignorovat, dát si do programu který udělá, že moje "moudra" neuvidíš (někde na games bude odkaz) a budeme spokojeni oba.

Nebudeš se nudit u mého příspěvku a mě to bude nadále srdečně u pr*ele.
  • maš tu pod svým účtem čtyři nicky, nikdo tě do dneska neznal. buď rád, že jsem tě trochu proslavil, teď budeš lépe zapamatovatelný. Teď si budou říkat: " To je ten, co mluví sám se sebou." Nemáš zač .)
  • Majkl
    však ty už ses tu dneska ztrapnil dost, to jen tak něco netrumfne *3*

o humoru na úrovni prvního stupně ZŠ ani nemluvě
  • Majkl
    a na to si přišel jak? holt si lidi zvyknou, že jsme tu dva, já jsem registrovaný, takže si nás lidi nebudou plést, navíc nemám ve zvyku hloupě trollit
  • a co je na to jak vtipného, navíc podobné trapné obrázky od tebe nevidím prvně. Tak se dobrovolně ponižovat, že se nestydíš. Zační se sebou něco dělat trosko a vezmi sebou do programu ještě predátora.
  • A o nedávno vydaném Assetto Corsa opět ani zmínka... Jo vlastně on tam není déšť *7* Games.cz sux
  • Keyz
    Jistě. Mám doma místnost kde se modlím k PC master race...
    Pěkně vyzdobenou.

Jestli nepoznáš vtip apod. tak se nedá nic dělat. Jinak jistěže mají v daném propagačním článku také pravdu. Stejně jako konzolové propagace. Ne vždy to jsou pouze kecy. *3*
  • nebreč plačko *9*
  • Majkl
    trolluj si pod svým jménem
  • co jsem na games.cz, tak jsi tu vždy ty a nikdy jsem nepozoroval od tebe něco chytrého, vtipného, nějakou povedenou ironii. Nic. Prostě velké nic. Nuda, Nuda a ty dle mého ty těm kecům o Master Race ještě věříš, což je špatné, hodně špatné.
  • Keyz
    http://i.imgur.com/CJpn2T3.jpg
    *3*

http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/wiki/guide
  • Master Race je mýtus, legenda. Dle posledních výzkumu se ukázalo, že to nebylo master ale reetard race...
  • Vždyť je to kopírka horizon ten driveclub, ale trochu nevidařená. Odpověď pro ty co si koupili driveclub a teď to musí bránit zuby nechty:D
    Hail PC master race:D
  • Keyz
    Pěkný. Hlavně zde to nebude zejména na okrasu jako u zábavy pro všechny (driveclub).
  • To ses stastnej clovek, v zivote Ti to usetri spoustu penez:) Auta nejsou vubec levny konicek:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit